- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim cok haklisin uzaktan egitim daha cok yordu valla, okullar acildi canim aalinda zaten 12 ler icin gidiyorduk simdi bir kademe daha acildi istanbulda da vakalarda artis var bakalim.neler olacakcanım aslında şu an yoğun değilim .
çocuklar ile ilgili bi yoğunluk yorgunluğum oluyor . dersler . evdeki kaos . evdeki çocukların durumuna yetişmek yoruyor. artık kış sürecine girdik .
yazabilirim diye umuyorum .
sağ ol hatırladığın için . sen nasılsın
neler yiyip içiyorsun
yüz yüze eğitimleriniz başlıyor değil mi tamamen pazartesi itibariyle.
düzce de %99 luk bi yayılma mevcut bir kaç gündür böyle. bizim bulunduğumuz yer de çok kötü durumda . mahalle olarak .
bilemiyorum. okullar açıldı .anaokulu . ilk okul .
çok fazla getirdiler çocuklar tabi . taşıyıcı.
sokaklarımız çocuk dolu. sabahtan akşama dışarıda çocuklar . site içi olduğundan çok rahat bizim oralar .
maske takmıyor çocuklarımız malesef
böyle işte. hastalık yoktu burada . rahattık ama şimdi öyle değil .
sizler nasılsınız .
Allah kabul.etsin canim misafir varmis duzenin disina cikman cok normal.kuzumSelamlar
2 gün oruç tuttum .
Antalya'dan dayımın burada bir iş makinesi alma işi varmış. Kayseriden annemi de alıp buraya geldiler. 1 gece 2 gün kaldılar. Bende o günler oruç tutmadım ve normalin dışına çıktık biraz.
Canim annemler o kadar korkmus ki annem.zor.konusuyordu gercekten cok sagol.dusundugun icin moralim bozuldu cok uzuldum bugun
Aaa zeze de izmirdeydi unuttum onuZezecim siz nasilsini iyi misiniz
Iyiyiz kizlar sağolun cok korktuk oglum da cok korktu hem cok siddetliydi öyle böyle degil hem de cok uzun sürdü bitmek bilmedi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim bi daha yasatmasinZezecim siz nasilsini iyi misiniz
Onla geçmiş olsun canim. Bir daha yaşanmaz inşallah.Iyiyiz kizlar sağolun cok korktuk oglum da cok korktu hem cok siddetliydi öyle böyle degil hem de cok uzun sürdü bitmek bilmedi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim bi daha yasatmasin
Canim cok cok gecmis olaun bizimkiler de cok korkmuslardi Allah birdaha yaaatmasinIyiyiz kizlar sağolun cok korktuk oglum da cok korktu hem cok siddetliydi öyle böyle degil hem de cok uzun sürdü bitmek bilmedi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim bi daha yasatmasin
Canim iyi yaomissin insallah cok guzel sekilde basairirsin sana cok inaniyorum sarfancim, tabiji bizi ihmal etmeyeceksinnnnnmmKızlar bir diyet sayfasında aralıklı oruç yapılıyor. Bende ona yazmaya başladım. Burayı tabiki ihmal etmeyeceğim.
Sabah 10 kahvaltı akşam 19 da akşam yemeği.
15 saatlik açlık olacak.
Bu saati 16 ya çekmeye çalışacağım.
Uzun kış gecelerinde akşam yemeğinden sonra yemek yememek çok iyi olacak inşallah bu kurala uyarsam
afiyet olsun canımcım .Kahvaltı 11.00
2 dilim ekmek
2 yumurtalı menemen
Ara
Türk kahvesi
2 gün kurusu
1 elma
Akşam 17.30
1 kase tavuklu çorba
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Bu saatten sonra da yeşilçay kahve soda icerim
Çok geçmiş olsun canım..Allah korusun...Canim cok haklisin uzaktan egitim daha cok yordu valla, okullar acildi canim aalinda zaten 12 ler icin gidiyorduk simdi bir kademe daha acildi istanbulda da vakalarda artis var bakalim.neler olacak
Canim hep aklimdasin zaten ben de izel.olarak sana yazamadim buradan anliyorum.yogunlugu ama daha cok gel
Allah kabul.etsin canim misafir varmis duzenin disina cikman cok normal.kuzum
Canim annemler o kadar korkmus ki annem.zor.konusuyordu gercekten cok sagol.dusundugun icin moralim bozuldu cok uzuldum bugun
Canım çok geçmiş olsun..Allah korusun hepinizi..Iyiyiz kizlar sağolun cok korktuk oglum da cok korktu hem cok siddetliydi öyle böyle degil hem de cok uzun sürdü bitmek bilmedi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim bi daha yasatmasin
Evet canım eşim geldi döndü bugün uğrayamadım...Senin de yeni aralıklı orucun hayırlı olsun..Nasıl gidiyor..
Regldir canim o.Selam kızlar...
Eşim geldiği için gelemedim ..Bugün döndü..Hayırlısıyla artık yılbaşında bir gelecek sonrasında şubatta temelli dönüş inşallah..
Diyetisyenim 3 gün serbest bıraktı beni ..Çok abartmadım tabii..Ama bugün tartı günümdü +1200 çıktım..Regl me de 2 gün var o da şişirdi bence..Bakalım bugün ne diyecek ne liste verecek bana
İzmir depremi çok üzdü hepimizi Allahım yardımcıları olsun..Birdaha göstermesin inşallah..Benim çok arkadaşım var izmirde biliyorsunuz 4 yıl orada oturdum..Çok şükür hepsi iyi..Ama ya yitip giden canlar...Allah yakınlarına sabırlar versin...
Sağol canım aminnRegldir canim o.
Eşinde geldi gitti motive olmussundur biraz
Tekrar Allah kavuştursun.
Aralıklı oruç akşamları zorluyor. Ama alışacak inşallah. Akşam en geç 7 den sabah 10 a kadar yemiyorum 3 gundur. Yürüyüşe de başladım. Yağmurlu havalar müsade ettikçe inşallah.
Ben de 7 den sonra yemiorum.canim mideyi cok dinlensiriyor karaciger kendini temizliyor cok guzel.bir sekildeRegldir canim o.
Eşinde geldi gitti motive olmussundur biraz
Tekrar Allah kavuştursun.
Aralıklı oruç akşamları zorluyor. Ama alışacak inşallah. Akşam en geç 7 den sabah 10 a kadar yemiyorum 3 gundur. Yürüyüşe de başladım. Yağmurlu havalar müsade ettikçe inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?