Baktım canim. Atanacak kadar puan alamadımSafransari kpss sonuçları açıklanmış baktın mı ?
Üzülme canım branşın neydi ozellere başvurmayı dusundun mu kızın küçük daha seneye yine denersin hem bu sene baya bi alt yapi olusturdun seneye biraz konu tekrari yapip bol bol soru çözersinBaktım canim. Atanacak kadar puan alamadım
Senin kafan simdi rahat oldu canim kisin universiyete basladi, esinin emeklilige az kaldi yukun cok vardi simdi seni motive eden cok sey var o nedenle kafada bitirdin ve masallah cok guzel yapiyorsun daha once gitseydin diyetisyene yapamazdin belki de
Hepiniz haklısınız ama gidersem ya bu defa olmazsa başaramazsam gibi bir ruh halim var şimdi en azından istersem yapabilirim daha önce yaptım birgün yine olacak diyebiliyorum off ne bileyim ya ama birgün olacak
Kesinlikle katılıyorum kafa rahatlamadan diyet işi yalan oluyorSenin kafan simdi rahat oldu canim kisin universiyete basladi, esinin emeklilige az kaldi yukun cok vardi simdi seni motive eden cok sey var o nedenle kafada bitirdin ve masallah cok guzel yapiyorsun daha once gitseydin diyetisyene yapamazdin belki de
Haklısın canım..Stres çok etkiliiyor..Allahıma çok şükür zor olanları atlattım ve rahatladım..Umarım böyle devam eder ve biter artık bu kilolar...Senin kafan simdi rahat oldu canim kisin universiyete basladi, esinin emeklilige az kaldi yukun cok vardi simdi seni motive eden cok sey var o nedenle kafada bitirdin ve masallah cok guzel yapiyorsun daha once gitseydin diyetisyene yapamazdin belki de
Çok iyi anlıyorum seni..Sende bitiyor her şey..Doğru zamana da sen karar vereceksin üzülme ..Olacak eninde sonunda..Hepiniz haklısınız ama gidersem ya bu defa olmazsa başaramazsam gibi bir ruh halim var şimdi en azından istersem yapabilirim daha önce yaptım birgün yine olacak diyebiliyorum off ne bileyim ya ama birgün olacak
Gecmisnolsun canim, detoks gibi birseyden ciktin ya kirmizi et hemen etkiler vucudu, 86 idin dimi normalde, insallah senin 7 lerini gorecegiz sersumcumGünaydın
Boğazım kötü ..Antibiyotiğe başladım çünkü tonsilite çevirir benimki hemen..Halsizim .Benim hastalık mevsimim geldi..Deposilin de vuruldum ama kurtulamadım..Çok ağır atlatmam inşallah..
Bugün liste N nnnadal da..Kolay gelsin canım..
Dün az su içtim ve akşam yemeğinde ızgara eti biraz fazla kaçırdım..Hemen çarşambaya göre +1 kg farketti..Ama buraya göre eksi..Yarın toparlar sanırım..
Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:87,4 kg
bu hafta:87 kg
fark:-400 gr
yüzde:-%0,457
Toplam fark:4.2kg
Sağol... Evet canım hemen etkiledi.86 ydım çarşamba...İnşallah göreceğiz..Gecmisnolsun canim, detoks gibi birseyden ciktin ya kirmizi et hemen etkiler vucudu, 86 idin dimi normalde, insallah senin 7 lerini gorecegiz sersumcum
Harikasın canım sanırım bende senin bana yetişmeni bekliyorumGünaydın
Boğazım kötü ..Antibiyotiğe başladım çünkü tonsilite çevirir benimki hemen..Halsizim .Benim hastalık mevsimim geldi..Deposilin de vuruldum ama kurtulamadım..Çok ağır atlatmam inşallah..
Bugün liste N nnnadal da..Kolay gelsin canım..
Dün az su içtim ve akşam yemeğinde ızgara eti biraz fazla kaçırdım..Hemen çarşambaya göre +1 kg farketti..Ama buraya göre eksi..Yarın toparlar sanırım..
Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:87,4 kg
bu hafta:87 kg
fark:-400 gr
yüzde:-%0,457
Toplam fark:4.2kg
Eline sağlık canım ayyy 1. olmusum devamı gelir inşallah 60 dan kurtulayim o yeter şimdilik23 Ekim Listemiz
Kilo Verenler
1.@zeze_35
2.@nnnadal
3.@sersum
Kilo sabit olan
Safransari
Aytanesii bildirim yapmadı
A aaadddaaa ve @demirleke liste dışı fitlerimiz
Ahahaha tamam canım az kaldı inşallahHarikasın canım sanırım bende senin bana yetişmeni bekliyorum
Öncelikle 1. mizi ve herkeşleri tebrik ederim23 Ekim Listemiz
Kilo Verenler
1.@zeze_35
2.@nnnadal
3.@sersum
Kilo sabit olan
Safransari
Aytanesii bildirim yapmadı
A aaadddaaa ve @demirleke liste dışı fitlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?