Kaçırmışım tühh..sersum yeşil çayı buradaki marketlerde bulamamıştım. Bugün bim e geldi. Bende hemen gidip aldım. 50 li paket 13.95
Ahh canım çok çok geçmiş olsun..Allah yardımcıları olsun inşallah..Canim ben bu ara koptum, dikkatli olmaya çalışıyorum ama özel birşey hazirlamiyirum.
Babannem, 4 halam, bir halamın oğlu, diğer halamın kızı hepsi Corona oldu.
Babannem hastaneye yattı, 2 gün önce de yoğun bakıma alındı. Durum böyle olunca benim de motivasyonum düştü, onları arıyorum sürekli bilgi almak için
Nım nım nım çikolata şelalesine bayılırım fondüye de..Kizlar ben yazayim menu sabah 2 dilim ekmek, sucuklu yumurya, bir tatli kagidi fidtik ezmesi sekersiz 1 tatli kasigi bal
Aksam da salata citir tavuklu, cikolatacaiya gittik esimle biraz cikolata yedim.eritilmis
Hadi geçmiş olsun canım zor bi süreç atlatmışsın..Kızlar çok yoğun bir haftayı geride bıraktım cumartesi günü eşimin kuzeninin nişanı vardı ev içinde oldu ama beklediğimizden kalabalık oldu üst katımızda oturuyorlar gelen giden benim evde çok yoğundu 3 çeşit ikramlığı ben yaptım bugün misafirlerim gitti ama 1 haftadır pert olmuşum ev yerinden oynadı 3 gündür 5 çocuk evin altını üstüne getirdi temizlik toplama işini yarına bıraktım çamaşır dağcıklarına başladım bakalım ne zaman bitecek bunuda atlattığıma göre artık diyete odaklanabilirim diye düşünüyorum yarından itibaren daha dikkatli olacağım herşeye doydum galiba yemek bile göresim yok umarım böyle devam eder
Canım mesajını alıntılamışım ama kendi yoğunluğumdan cevap yazmamışım Rabbim beterinden korusun ölenlere rahmet arkalarında kalanlara başsağlığı diliyorumIyiyiz kizlar sağolun cok korktuk oglum da cok korktu hem cok siddetliydi öyle böyle degil hem de cok uzun sürdü bitmek bilmedi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim bi daha yasatmasin
Günaydın canım benim
Hayırlı olsun canim. Mutlular diliyorum yeni nişanlı çifte.Kızlar çok yoğun bir haftayı geride bıraktım cumartesi günü eşimin kuzeninin nişanı vardı ev içinde oldu ama beklediğimizden kalabalık oldu üst katımızda oturuyorlar gelen giden benim evde çok yoğundu 3 çeşit ikramlığı ben yaptım bugün misafirlerim gitti ama 1 haftadır pert olmuşum ev yerinden oynadı 3 gündür 5 çocuk evin altını üstüne getirdi temizlik toplama işini yarına bıraktım çamaşır dağcıklarına başladım bakalım ne zaman bitecek bunuda atlattığıma göre artık diyete odaklanabilirim diye düşünüyorum yarından itibaren daha dikkatli olacağım herşeye doydum galiba yemek bile göresim yok umarım böyle devam eder
Canim atlatmissin ama kimbilir nasil zor atlattin valla, benim eve bir cocuk gelse oluyoruz esimle ev dagilacak diye valla ikimizde huysusuz o da huysuzKızlar çok yoğun bir haftayı geride bıraktım cumartesi günü eşimin kuzeninin nişanı vardı ev içinde oldu ama beklediğimizden kalabalık oldu üst katımızda oturuyorlar gelen giden benim evde çok yoğundu 3 çeşit ikramlığı ben yaptım bugün misafirlerim gitti ama 1 haftadır pert olmuşum ev yerinden oynadı 3 gündür 5 çocuk evin altını üstüne getirdi temizlik toplama işini yarına bıraktım çamaşır dağcıklarına başladım bakalım ne zaman bitecek bunuda atlattığıma göre artık diyete odaklanabilirim diye düşünüyorum yarından itibaren daha dikkatli olacağım herşeye doydum galiba yemek bile göresim yok umarım böyle devam eder
Xanim cekmesin cikolata canin zaten masallah, ben de cok aramiorum da esim yiyor diye yiyoruzKaçırmışım tühh..
Ahh canım çok çok geçmiş olsun..Allah yardımcıları olsun inşallah..
Tabii ki koparsın..Allah beterinden korusun
Nım nım nım çikolata şelalesine bayılırım fondüye de..
İşin ilginç yanı artık canım çikolata çekmiyor..Yeme şeklim değişti sanırım ondan.
Hadi geçmiş olsun canım zor bi süreç atlatmışsın..
Artık gel de başla bak sonra seni geçicem bu gidişle
Cok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirlerCanim ben bu ara koptum, dikkatli olmaya çalışıyorum ama özel birşey hazirlamiyirum.
Babannem, 4 halam, bir halamın oğlu, diğer halamın kızı hepsi Corona oldu.
Babannem hastaneye yattı, 2 gün önce de yoğun bakıma alındı. Durum böyle olunca benim de motivasyonum düştü, onları arıyorum sürekli bilgi almak için
Ne bicim misafirmis onlar öyle cok sinir oldum annelerinin haberi var mi? Yardım etseymiş temizliğeA aaadddaaa canım sen olsan delirirdin herhalde kitaplığı içindeki tüm kitapları indirip raflarına yerinden dökmüşler diğer raflarada şekerleri paketlerinden çıkartıp ağızlarına sokup sokup yapıştırmışlar evde henüz bulamadığım nereye girdiği bilinmeyen eşyalar var mideyi bozup evin heryerine kusanı saymıyorum bile. Ki daha neler neler yapmışlar hepsi bir arada öldürdüler hepimizi şimdi uzun süre herkes evinde otursun ben ancak temizlenirim
Canimmm üzüldüm ne kadar iş çıkmış sana.A aaadddaaa canım sen olsan delirirdin herhalde kitaplığı içindeki tüm kitapları indirip raflarına yerinden dökmüşler diğer raflarada şekerleri paketlerinden çıkartıp ağızlarına sokup sokup yapıştırmışlar evde henüz bulamadığım nereye girdiği bilinmeyen eşyalar var mideyi bozup evin heryerine kusanı saymıyorum bile. Ki daha neler neler yapmışlar hepsi bir arada öldürdüler hepimizi şimdi uzun süre herkes evinde otursun ben ancak temizlenirim
Canim valla sen anlatirken benim.nefesim kesildi Allah kolaylik versin nasil.temizleyeceksin simdi bir ton yorgunlukA aaadddaaa canım sen olsan delirirdin herhalde kitaplığı içindeki tüm kitapları indirip raflarına yerinden dökmüşler diğer raflarada şekerleri paketlerinden çıkartıp ağızlarına sokup sokup yapıştırmışlar evde henüz bulamadığım nereye girdiği bilinmeyen eşyalar var mideyi bozup evin heryerine kusanı saymıyorum bile. Ki daha neler neler yapmışlar hepsi bir arada öldürdüler hepimizi şimdi uzun süre herkes evinde otursun ben ancak temizlenirim
Ah Ah Gezmeye gidip çocuğunu takip etmeyen anneler.A aaadddaaa canım sen olsan delirirdin herhalde kitaplığı içindeki tüm kitapları indirip raflarına yerinden dökmüşler diğer raflarada şekerleri paketlerinden çıkartıp ağızlarına sokup sokup yapıştırmışlar evde henüz bulamadığım nereye girdiği bilinmeyen eşyalar var mideyi bozup evin heryerine kusanı saymıyorum bile. Ki daha neler neler yapmışlar hepsi bir arada öldürdüler hepimizi şimdi uzun süre herkes evinde otursun ben ancak temizlenirim
Ah canım kıyamam yaa.. O ne biçim şey öyle..pislik yapmışlar resmen..Allah sana sabır vermiş ben çıldırırdım..A aaadddaaa canım sen olsan delirirdin herhalde kitaplığı içindeki tüm kitapları indirip raflarına yerinden dökmüşler diğer raflarada şekerleri paketlerinden çıkartıp ağızlarına sokup sokup yapıştırmışlar evde henüz bulamadığım nereye girdiği bilinmeyen eşyalar var mideyi bozup evin heryerine kusanı saymıyorum bile. Ki daha neler neler yapmışlar hepsi bir arada öldürdüler hepimizi şimdi uzun süre herkes evinde otursun ben ancak temizlenirim
Canim gecmis olsun ria ne demek diye sacma bir soru sorsamGünaydın kızlar..
Dün ria mı çıkarttırdım yenisini taktırdım..10 yıl olmuştu.Ama 2 kere taktılar birincisi yerleşmedi .2 işlem gördüm tabi çok canım yandı çok ağrım oldu..Ben normal doğum yapmadığımdan darlık etkiler dedi dr..Ayy Allahım inşallah bu son olur 10 yıl sonra 55 olucam kızlar biter di miNedir bu kadınların çektiği..
Bu arada bugün tartı günümdü..800 gr gitmiş aldığımı vermişim yanii..Eşim varken izinliydim ya..3 cm de incelme var..Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
Günaydın canim.Günaydın kızlar..
Dün ria mı çıkarttırdım yenisini taktırdım..10 yıl olmuştu.Ama 2 kere taktılar birincisi yerleşmedi .2 işlem gördüm tabi çok canım yandı çok ağrım oldu..Ben normal doğum yapmadığımdan darlık etkiler dedi dr..Ayy Allahım inşallah bu son olur 10 yıl sonra 55 olucam kızlar biter di miNedir bu kadınların çektiği..
Bu arada bugün tartı günümdü..800 gr gitmiş aldığımı vermişim yanii..Eşim varken izinliydim ya..3 cm de incelme var..Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
Canim bir korunma yöntemi. Halk dilinde spiral de deniliyor.Canim gecmis olsun ria ne demek diye sacma bir soru sorsam
Zamana yaymak daha iyi.Kiloyu koruyabilmek te güzel.Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.4
Durum sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?