Sağol canım..sarfanın dediği gibi canım spiral deniliyor genelde .Bu tıp dili unutuyorum sizle konuşurken bazen kendimi hastanede sanıyorumCanim gecmis olsun ria ne demek diye sacma bir soru sorsam
Canım hiç bilmiyorumGünaydın canim.
Bende vajinismus var, ondan normal doğum da yapamıyorum. Acaba ria takılabilinir mi ?
Spirali biliyorum canim anlasildiCanim bir korunma yöntemi. Halk dilinde spiral de deniliyor.
Sersumcum masallah sana 5 kilosu gitmis seni 7 lerde gorecegiz insallah tum konsantrenle aynen devam canimcim bitecek bu isEki Görüntüle 2719889
Günaydın kızlar...Kimsecikler gelmemiş..Tartı günü amma..Ben bildireyim bari
Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:86,4
bu hafta:85,6
fark:-800 gr
yüzde:-%0,925
Toplam fark:5,6kg
Sağol adacımmmm...Diyetisyene göre 6.3 kg gitti..Çok iyi hissediyorum kendimi..İnşallah bir daha geri gelmemek üzere gidiyor..Ve ben hiç aç kalmıyorum..Devam devamSpirali biliyorum canim anlasildisagolasin
Sersumcum masallah sana 5 kilosu gitmis seni 7 lerde gorecegiz insallah tum konsantrenle aynen devam canimcim bitecek bu is
Yoğun heralde gelirdi yoksa..@demirleke canim nerelerdesin gene kayboldun
Kizzzz ozletiyorsun kendini ama 1. Sinif annesi olmak zor boyle basliklar bile varBurdaaaa
Canım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallahKizzzz ozletiyorsun kendini ama 1. Sinif annesi olmak zor boyle basliklar bile var
.Biz merak ettiğimiz için sorduk canım aman iyi olun da...Kolay gelsin...Ben de buralardayım 🖐 bu aralar diyet icin hic motive degilim malum ara tatil adamla cocuklar evde olcak 1 hafta sonrasında görüşürüz
Canım nişandan ötürü mü..Evin doldu taştı ..İnşallah hasta olmazsınız..Çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun..Canım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
kolay gelsin canım . inşallah bi şey çıkmaz sizde . karantinada olmak lazım tabi. nasıl geçiyor karantina günleri. zaten 1 hafta çocuklar evdeCanım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
burdayımmm.@demirleke canim nerelerdesin gene kayboldun
mamalar çok harika.
kahvaltın çoook güzel . biberli olan ne . mantar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?