Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim gecmis olsun ria ne demek diye sacma bir soru sorsam
Sağol canım..sarfanın dediği gibi canım spiral deniliyor genelde .Bu tıp dili unutuyorum sizle konuşurken bazen kendimi hastanede sanıyorum
Günaydın canim.

Bende vajinismus var, ondan normal doğum da yapamıyorum. Acaba ria takılabilinir mi ?
Canım hiç bilmiyorum ama 1 ay sonra kontrolüm var sorarım hemşireye veya dr a..

Günaydın kızlar...Kimsecikler gelmemiş..Tartı günü amma..Ben bildireyim bari

Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:86,4
bu hafta:85,6
fark:-800 gr
yüzde:-%0,925

Toplam fark:5,6kg

Canim bir korunma yöntemi. Halk dilinde spiral de deniliyor.
Spirali biliyorum canim anlasildi sagolasin
Sersumcum masallah sana 5 kilosu gitmis seni 7 lerde gorecegiz insallah tum konsantrenle aynen devam canimcim bitecek bu is

Slm kizlar ben de yazayim meunuyu sabah 2 kasik yulaf elma 3 kasik yogurt
Oglen izmir kofte sulu oatatesli cacik salata
Ara sutlu kahve bir bitter cikolata
Aksam 3 kasik pilav, cacik ve tavuk sote 2 hurma 1 ceviz

Spirali biliyorum canim anlasildi sagolasin

Sersumcum masallah sana 5 kilosu gitmis seni 7 lerde gorecegiz insallah tum konsantrenle aynen devam canimcim bitecek bu is
Sağol adacımmmm...Diyetisyene göre 6.3 kg gitti..Çok iyi hissediyorum kendimi..İnşallah bir daha geri gelmemek üzere gidiyor..Ve ben hiç aç kalmıyorum..Devam devam
@demirleke canim nerelerdesin gene kayboldun
Yoğun heralde gelirdi yoksa..

Günaydın kızlarr...

Hava ne açık ne kapalı..Kahvaltımı yaptım çayımı ve üstüne detoks suyumu içiyorum..
Wc ye gitmekten yoruldum..Ama bu sular çok işe yarıyor yadsıyamam...
Sizler nasılsınız..Kızlar herkesler yoğun heralde.. Aytanesii Z zeze_35 @demirleke N nnnadal ses verin bakemmm

Safransari iyi gezmelerde biliyorum... A aaadddaaa da burda..Yoklama yapıyorum...

Kizzzz ozletiyorsun kendini ama 1. Sinif annesi olmak zor boyle basliklar bile var
Canım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah

Ben de buralardayım 🖐 bu aralar diyet icin hic motive degilim malum ara tatil adamla cocuklar evde olcak 1 hafta sonrasında görüşürüz
.Biz merak ettiğimiz için sorduk canım aman iyi olun da...Kolay gelsin...
Canım nişandan ötürü mü..Evin doldu taştı ..İnşallah hasta olmazsınız..Çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun..

günaydıınnnn.
buradayım aslında .
ama ne yazsam bilemedim . yazan da olmuyor sanki. ondan .
kolay gelsin canım . inşallah bi şey çıkmaz sizde . karantinada olmak lazım tabi. nasıl geçiyor karantina günleri. zaten 1 hafta çocuklar evde
sabah kahvaltı hazırladım . çorba pişirdim . öğlende gideceğim yine. bi yemekleri ısıtırım . yerler . ipek nasıl bi bakarım . çok kurcalıyor evi. korkuyorum bazen . abiler de ne kadar dikkat edebilir . büyük oğlan zaten hiççç. elinde telefon hep. bu ara ona taktım.
@demirleke canim nerelerdesin gene kayboldun
burdayımmm.
hava çok sisli. bu sabah zor geldim işe vallahi. buraların sisi de kış boyu hiç bitmez .
mamalar çok harika.

dün biz de high way e gittik . büyük oğlana ve küçüğe nikee outlatden ayakkabı aldık.
3 ay önce ortanca için almıştık. yemeği orada yedik . iyi oldu.
uykum var . saaat çaldı sabah . yaaa tatil bugün niye çaldı bu saaat. sanıyorum bugün tatil . ne modda yattıysam artık

kahvaltı yapmadım yine . alışkanlık bitti. zaten koşturruken anlamıyorum ki açlık falan . işleri bitirme derdindeyim .

bu sabah kestane ayıklamıştı eşim akşam . ondan kalan 5 tane kestaneyi yedim .
bi de yoğurt çıkardıydım pankek için . ondan 2 kaşık aldım . 2 galeda ile yedim .
filtre kahvemi yaptım . süt de getirdim içine. 1 küp şeker atıyorum . öyle içiyorum .
bazen süt yoksa . kahve kreması ve şeker .
dün evde şöyle yaptım . filtre kahveme 1 paket necsafee 3 ü 1 arada koydum . enfes oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…