Hoşgeldin şekerim..Kızlar gelemiyor ben buradayım genelde..Cee ee de desen gel canım..günaydıınnnn.
buradayım aslında .
ama ne yazsam bilemedim . yazan da olmuyor sanki. ondan .
kolay gelsin canım . inşallah bi şey çıkmaz sizde . karantinada olmak lazım tabi. nasıl geçiyor karantina günleri. zaten 1 hafta çocuklar evde
sabah kahvaltı hazırladım . çorba pişirdim . öğlende gideceğim yine. bi yemekleri ısıtırım . yerler . ipek nasıl bi bakarım . çok kurcalıyor evi. korkuyorum bazen . abiler de ne kadar dikkat edebilir . büyük oğlan zaten hiççç. elinde telefon hep. bu ara ona taktım.
burdayımmm.
hava çok sisli. bu sabah zor geldim işe vallahi. buraların sisi de kış boyu hiç bitmez .
mamalar çok harika.
Evet canım biberli mantar sote..kahvaltın çoook güzel . biberli olan ne . mantar mı.
Ben de filtre kahveye köpük krema sıkıp seviyorum şekersiz..kahvaltı yapmadım yine . alışkanlık bitti. zaten koşturruken anlamıyorum ki açlık falan . işleri bitirme derdindeyim .
bu sabah kestane ayıklamıştı eşim akşam . ondan kalan 5 tane kestaneyi yedim .
bi de yoğurt çıkardıydım pankek için . ondan 2 kaşık aldım . 2 galeda ile yedim .
filtre kahvemi yaptım . süt de getirdim içine. 1 küp şeker atıyorum . öyle içiyorum .
bazen süt yoksa . kahve kreması ve şeker .
dün evde şöyle yaptım . filtre kahveme 1 paket necsafee 3 ü 1 arada koydum . enfes oldu..
köpük krema mı . onu nereden alıyorsun ki.Ben de filtre kahveye köpük krema sıkıp seviyorum şekersiz..
Canım migrostan alıyorum bak link atıyorum..köpük krema mı . onu nereden alıyorsun ki.
sağ ol . bakıyorum hemen . merak ettim.Canım migrostan alıyorum bak link atıyorum..
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
tamam. 20 tl .Eki Görüntüle 2721731
Böyle oluyor bak..Tabii resimdeki fiyat güncel değil 20 küsur..
Gecmis olsun canım inşallah hic rahatsizlanmadan atlatırsınız kimden temaskusiniz kv falan mıCanım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Neler yapiyiraun canim.iyi misin. Kimseler gelmemis bak yine.Gecmis olsun canım inşallah hic rahatsizlanmadan atlatırsınız kimden temaskusiniz kv falan mı
Iyiyiz canım yapmak istediklerimle yaptiklarim arasinda cok fark var cocuklarla evdeyiz kiz 1. sinif okumaya başladı oglan desen cok yaramaz vitrin tepelerinde düşün hayatim evdekilere 3 ogun yemek temizlik ,cay, tatlıyla geçiyorNeler yapiyiraun canim.iyi misin. Kimseler gelmemis bak yine.
Canim kizlae deyince aklima geldi o donemde cok misafirin vardi onlardan gecmis olabilir evde olmak cok zor bizlere de istanbulda yeni kurallar geldi sa irim.burasi icin bir yasaktan bahsediyorlar bakalim cok zor evde kalmak gerci simsi kis geldi ama yine de zor senin birde 3 cocuk allah yardimcin olsun kuzumCanım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Gunaydin cnm mamalarin masallahi var yine cok sevdim
Gunaydim cnm afiyet olsun
gidip geliyorum . her gün . esnek çalışma gelmedi bize. belki bu haftalarda. artışa bağlı olarak .@demirleke canim siz esnek mi caliaiyorsunuz yoksa gidip.geliyor musun
ooo nefissss
inşallah canım .Yasaklarimiz geldi yeniden kizlae insallah su virus gider artik insanlar nefret etti valla kurtuluruz i sallah hastaliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?