Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin şekerim..Kızlar gelemiyor ben buradayım genelde..Cee ee de desen gel canım..

Ben de filtre kahveye köpük krema sıkıp seviyorum şekersiz..

Gecmis olsun canım inşallah hic rahatsizlanmadan atlatırsınız kimden temaskusiniz kv falan mı

Neler yapiyiraun canim.iyi misin. Kimseler gelmemis bak yine.
Iyiyiz canım yapmak istediklerimle yaptiklarim arasinda cok fark var cocuklarla evdeyiz kiz 1. sinif okumaya başladı oglan desen cok yaramaz vitrin tepelerinde düşün hayatim evdekilere 3 ogun yemek temizlik ,cay, tatlıyla geçiyor

Canim kizlae deyince aklima geldi o donemde cok misafirin vardi onlardan gecmis olabilir evde olmak cok zor bizlere de istanbulda yeni kurallar geldi sa irim.burasi icin bir yasaktan bahsediyorlar bakalim cok zor evde kalmak gerci simsi kis geldi ama yine de zor senin birde 3 cocuk allah yardimcin olsun kuzum
Eki Görüntüle 2721730

Günaydın canlar..yeni bir hafta başlar..
Gunaydin cnm mamalarin masallahi var yine cok sevdim

benim de yemeklerim değişik değişik . resim atayım .

6 kök zencefil . 2 bütün limon . 2 bardak su . ve smothi mak . ile çektim . posalı bi içecek . kullanmadan önce süzüyorum . buzdolabında saklıyorum . şifa niyetine. içerken bal ile karıştırıp 2 yemek kaşığı tüketiyoruz . arada . her gün yapmıyorum . unutuyorum . çocuklara da içiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…