Bu biraz karışık olmuşEki Görüntüle 2723540
kapuska yemeği.
içine pişerken 1 dilim sucuk koydum ama cok ağır geldi. bi daha koymam .
piştikten sonra içine lor koydum karıştırdım .
3 yumurta tavada . salçalı.
1 adet kabak müçveri . içinde torba kaşar , yumurta un , kabak, soğan rendesi var .
Salata havalıEki Görüntüle 2723542
bu da ara öğün salatam .
1 greyfurt
1 salatalık . marul . mor lahana turşusu , beyaz lahana, yağ limon . 1 paket hindi füme.
Ooo maşallah çeşit çeşitMamalarım
yoğurtlu kereviz yine başladım yapmaya ..yemeklerimin yanına.
abırcubur malesef yine arıyorum ve yiyorum .malum günler yakınken .
kuru incirlerim bitmek üzeere. her gün 4 tane yiyorum mutlaka. sabah öğlen vs . ara öğün gibi
trabzon hurma yine eksik olmuyor maşallah evden . mevsimi geldi. ağaç çok burda. getiriyorlar eşime.
malatyadan bi çikolata cips getirdi market . içinde badem çekirdeği var . hızlı bitti evde. ama markette de bitmiş . yeniden sipariş edeceklermiş .
turşu kavurması ve brokoli çorbasını es geçmişim . kış mamalarına başladım artık .
özlemişim.
en son resimdeki ise karalahana yemeği. üzerine 2 kepçe yeşil mercimek koymuştum . öyle tükettim.
bugün de pişirdim kara lahana. gece pişiriyorum . mutfağı kapatıp . çok kokuyor . evdekiler de rahatsız oluyor .
kuru fasülye ile pişirdim bu kez .
hadi bakalım canım . tartı günüüüüüüüüüüüüüüSelam canlar gelemedim 2 gündür
Dün tartı günümdü 400 grcık gitmiş. Göbek 1cm artmış basen 2 cm azalmış .Diyetisyenim göbek arttıysa ödeminiz çoçodedi.Akupunktur a giderken o dr da vücudunuz çok ödemli demişti. O zaman su bu kadar içmiyordum şimdi çok içiyorum ama yine ödem var.
Neyse.. Yarın kaç gelicem bakalım ☹
Yasaklar geri geldi ama millet yine hiiiç takmıyor. Zaten bu takmayanlar yüzünden bu haldeyiz
ay yazmış bilemmmmKilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:85,6
bu hafta:84,8
fark:-800 gr
Toplam fark:6,4 kg
ay yazmış bilemmmm
tebrik ederim .
hadi inşallah .
Devamı gelsin
Canim amin gercekten zor bitsin artik valla gina geldi ne virusmus ya herseyi herkesi etkikedi, yuksek lisansta cok sevdgim bir hocam vardi dun kaybettik cok uzuldum cokooo nefissss
afiyet olsun .
inşallah canım .
avrupa çok arttı yine . amerika aynı.
sınırlar açık . uçuşlar serbest . biraz zor olacak bitmesi adacım . Allah sonumuzu hayr etsin inşallah
Ne guzel yine kendi i koruyorsun ben de senin gibi dikkat ediyorum vitaminli seyleri icmeye canim ozellikle saglikli bitki caylari iciuorumbenim de yemeklerim değişik değişik . resim atayım .
Eki Görüntüle 2723539
6 kök zencefil . 2 bütün limon . 2 bardak su . ve smothi mak . ile çektim . posalı bi içecek . kullanmadan önce süzüyorum . buzdolabında saklıyorum . şifa niyetine. içerken bal ile karıştırıp 2 yemek kaşığı tüketiyoruz . arada . her gün yapmıyorum . unutuyorum . çocuklara da içiriyorum.
3 yumurtaaaaaaEki Görüntüle 2723540
kapuska yemeği.
içine pişerken 1 dilim sucuk koydum ama cok ağır geldi. bi daha koymam .
piştikten sonra içine lor koydum karıştırdım .
3 yumurta tavada . salçalı.
1 adet kabak müçveri . içinde torba kaşar , yumurta un , kabak, soğan rendesi var .
Cnm odem olsun da o gider yeter ki yag olmasin yag oranina bakiyor degil mi bu arada 84 olmussin masallah 7 leri gorecegiz dimi 7 leri heycanla bekliuorum cunku sonra da 6 lar diye darlayacagim seniSelam canlar gelemedim 2 gündür
Dün tartı günümdü 400 grcık gitmiş. Göbek 1cm artmış basen 2 cm azalmış .Diyetisyenim göbek arttıysa ödeminiz çoçodedi.Akupunktur a giderken o dr da vücudunuz çok ödemli demişti. O zaman su bu kadar içmiyordum şimdi çok içiyorum ama yine ödem var.
Neyse.. Yarın kaç gelicem bakalım ☹
Yasaklar geri geldi ama millet yine hiiiç takmıyor. Zaten bu takmayanlar yüzünden bu haldeyiz
Canım benim diyetisyen online destek veriyor maalesef..Yağ oranımı ölçemiyorum..Bu şekilde de idare ediyoruz..Cnm odem olsun da o gider yeter ki yag olmasin yag oranina bakiyor degil mi bu arada 84 olmussin masallah 7 leri gorecegiz dimi 7 leri heycanla bekliuorum cunku sonra da 6 lar diye darlayacagim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?