Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bence çayda su uerine geçiyordur. Vücuda alınan sivi nede olsa.

Ben pek çay icmiyirum. Haftada 2-3 bardak ancak iciyorumdur. Ondan vücuda aldığım tek sıvı şu.

Kahvaltı
1 cemenli yumurta
Köy peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
1 gün kurusu
1 mandalina

Akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
Karnıbahar kızartması
Yoğurt

Kaslarim sisip yarın tartida fazla cikmayayim diye ( forumdan birinden duydum) bugun spor yapmıcaktım ama esim ısrar edince ailecek 1 saat yürüdük

Kaslarim sisip yarın tartida fazla cikmayayim diye ( forumdan birinden duydum) bugun spor yapmıcaktım ama esim ısrar edince ailecek 1 saat yürüdük
Canim o ağır antrenmanlar için geçerli. Biz çocuklarla kaplumba hızında zannetmiyorum kasların sisecegini

Sabah yarim muz ve ceviz kahve ile
Oglen 1 dilim ekmek uzeri biraz sucuk ve peynir, 1 tatli kasigi biskuvi ezmesi
Aksam 3 kasik pilav ince pirincten tavuk sote yedim 5 veya 6 kasik, 1 kasik yogurt ve salataregl yaklasti ama sisligim yok cok sukur aimdilik yme krizim de yok amam diyim

N nnnadal canim.nerelerdesin gel artık valla özlettin kendini
Canım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim

Canim 1. Sınıf annesi olmak çok zor zaten, bir de bu surercte evde sen igretmenlik yapıyorsun, işin çok daha zor alllah kolaylık versin.

Uğra hergun buraya canim, dikkat etmeden de yazarsan menu, böyle böyle azalır.

ayy ne kadar bana benziyorr bende aynı ruh hali içindeyim çıkamıyorum

Canim benim hemen diyet yaoacagim diye dusunme don aramiza once sohbet muhabbet edelim cok haklisin yemek yemek konusunda haklisin oncelikle bunu bil cok yogun geciriyoreun ama ara tatil yaklasiyor en azindan dersler olmayacak once pskikojini yavastan duzeltirsin beslenmeni de artik hep diyorum kendime de sana da mukemmel yapmaya gerek yok miktar azaltsak bile yeter sen uzulme yeter ki once iyi ol canim iyi olduktan sonra bogazimiz zaten duzeliyor

olur mu hiç . öyle düşünme.
sen yürüyüsünü . sporunu yap ,
isterse tartıda fazla çıksın . önemli olan hareket kuzum .

Seninle kafa kafaya gidiyoruz sanırım canim

Ben sanırım 3 senedir bu sayfadayim. Korumaya hiç gecemedim daha bunda kısmet olur inşallah.
inşallah canım benim . inşallah .
sizin oranın yemeklerinden ve beslenme alışkanlıklarından kaynaklanıyor galiba kilo verirken zorlanıyor olmak.
canım iyi misin .
çocuklar nasıl . yoruluyorsundur . dikkat et kendine. eşinden destek al , yardım al . kendine özel zamanın olması gerekiyor . azcık da olsa.

Kilo bildirimim
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.5
Bu haftaki kilom: 60.5
Aradaki fark: 1 kg

Dun 61.2 kg dum 24 saat açlık yapmaya karar verdim 26 saat aclik sonucu 60.5 gördüm tartida 700 gr vermisim ama eziyet oldu resmen 2 3 gün veya 10 gun aclik orucu yapanlar helal olsun diyorum asla yapamam bu arada bu kilonun ne kadarini geri alırım görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…