- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bence çayda su uerine geçiyordur. Vücuda alınan sivi nede olsa.bol su içmek lazım . ben de çay içiyorum genellikle. ama su yerine geçmez deniyor . günlük 2 bardak su içiyor olabilirim . suyu unutuyorum bu ara yine .
çay çok tüketince galiba.
safran .
hani bi komik anne paylaştıydım seninle.
koreli . değişik ilginç bi kadıncaazdı.
onu bulamıyorum .abone olmadığımdan kayboldu.
sende link duruyor mu bi yerlerde.
Canim o ağır antrenmanlar için geçerli. Biz çocuklarla kaplumba hızında zannetmiyorum kasların siseceginiKaslarim sisip yarın tartida fazla cikmayayim diye ( forumdan birinden duydum) bugun spor yapmıcaktım ama esim ısrar edince ailecek 1 saat yürüdük
Iyi bari durduk yere odemle ugrasmayayimCanim o ağır antrenmanlar için geçerli. Biz çocuklarla kaplumba hızında zannetmiyorum kasların sisecegini
Canım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim
Canim 1. Sınıf annesi olmak çok zor zaten, bir de bu surercte evde sen igretmenlik yapıyorsun, işin çok daha zor alllah kolaylık versin.Canım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim
ayy ne kadar bana benziyorrCanım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim
Canim benim hemen diyet yaoacagim diye dusunme don aramiza once sohbet muhabbet edelim cok haklisin yemek yemek konusunda haklisin oncelikle bunu bil cok yogun geciriyoreun ama ara tatil yaklasiyor en azindan dersler olmayacak once pskikojini yavastan duzeltirsin beslenmeni de artik hep diyorum kendime de sana da mukemmel yapmaya gerek yok miktar azaltsak bile yeter sen uzulme yeter ki once iyi ol canimCanım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim
Geldi gibi canim annem gelince onu tarttım bugun annemlere godicez orda da tartilip yazicam
Gayet iyi gidiyorsun masallah bu gidisle haftaya 59 u gorursin canim aynen devammRumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.7
Güncel 60.3
Fark 400 gr
Seninle kafa kafaya gidiyoruz sanırım canimGayet iyi gidiyorsun masallah bu gidisle haftaya 59 u gorursin canim aynen devamm
olur mu hiç . öyle düşünme.Kaslarim sisip yarın tartida fazla cikmayayim diye ( forumdan birinden duydum) bugun spor yapmıcaktım ama esim ısrar edince ailecek 1 saat yürüdük
inşallah canım benim . inşallah .Seninle kafa kafaya gidiyoruz sanırım canim
Ben sanırım 3 senedir bu sayfadayim. Korumaya hiç gecemedim dahabunda kısmet olur inşallah.
canım iyi misin .Canım bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki çok saçma sapan besleniyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor kendime özel birşey yapmak hiç içimden gelmiyor çok uzun zamandır basküle hiç binmedim psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum ama artık silkelenmem kendime gelmem gerekiyor bana bir el at canım ya senin tavsiyen üzerine ara vereyim dedim bir türlü geri gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?