aaa . canım yaaa.Kızlar 3 günlük şeker detoxuna başladm şuan itibariyle perişanım
Benim gibi tak edecek yapıcanhayırlı seneler hayırlı haftalar olsun inşaallah herkese mutluluk huzur sağlık diliyorum...
ben yemenin gözüne vurmaya devam :) nolacak bu halim ne zaman atak yapıcam bilmiyorumboş boş ta yazıyorum b uraya
Sabah biraz kötü kalktım kollarım falan hep titriyor uyuşuyor sanırım şekerin esiri olmuşum akşam kaynanamın abisigil gelecekmiş pasta istedi yapıyorum da yemek yiyo mı gitsem ya e gün sıfır şeker detoxuna bozmak istemiyorum zaten zorluyor aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum dayanıyorum bakalım nasıl olcak yarın 3 olacak sonra yavaş yavaş elma patates gibi yiyecekleri ekliycem inşallah bir ayı düzgün tamamlarım çok istiyorum artık şuan spor yapmıyorum ki vücudum bu duruma alışan kadar sonrada oruçları tutmaya baslıycam hemde aclıgada alışmış olurum diye düşünüyorum doğru mu yapıyorum sizceaaa . canım yaaa.
bugün nasılsın . 2. günün .
etsin artık o takBenim gibi tak edecek yapıcan
Çok geçmiş olsun canim.seni yeniden aramızda görmek güzel.Yine mastit oldum yine kas ağrıları benim rutin hastalıklar eklemlerin desen bir yere deydimi acıyor doktorlarda bulamıyor ya fazla yormussun diyorlar sanki herkes yoruyor ben anlmadm neden bileklerim bukadar açıyor
Canım annemler bu akşam gittiSafransari canim annenler geldi mi yeme icme isleri nasıl gidiyor?
Aksam tok karna fazla göstermesi normal sabah 1.5 2 kilo eksik cikarsin merak etme .Iki gundur kabak detoksu yapmaya calisiyorum ama bu aksam sac kavurmayla karisik oldu pide de yedim azcik nasıl detokssa artıkÇok geçmiş olsun canim.seni yeniden aramızda görmek güzel.
Canım annemler bu akşam gitti
Ben yasaksız beslendim.
Annem güzel yemekler yaptı onları yedim. Yani baya yedim. Yarın kilomu çok merak ediyirum. Yarın hemen kavak detoksuna başlayacağım. Cabuk alınan çabuk verilir inşallah. Biraz önce tartı 63.1 gösterdi. 2.8 kilo almış olmam herhalde
Bende hiç doğru düzgün detoks yapamam. 2 günlüğüne niyet ettim bakalım. Çok kacamagim oldu.Aksam tok karna fazla göstermesi normal sabah 1.5 2 kilo eksik cikarsin merak etme .Iki gundur kabak detoksu yapmaya calisiyorum ama bu aksam sac kavurmayla karisik oldu pide de yedim azcik nasıl detokssa artık
Cok geçmiş olsun canım insallah hafif atlatırsınız, cinko ve c vitamini icin. Bol bol tavuk suyu, et sulu corbalar, tursu, sarimsak,limon, kusburnu gibi seyleri tüketmeyi arttırın. Tez zamanda iyilesirsiniz umarım, size de gecmez.Hijyene cok dikkat edin. Ķardesim de gecirdi ayni evde annemler de vardi onlara gecmedi. Tuvaleti falan ayirdilar kardesim odasindan çıkmadı, cikinca maske taktı falan.Selam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.
Sabh birşey yememissin am öğlen makarna çorba fazla gelmedi mi bana fazla geldibugün;
sabah ;
1 bardak çay sadece
1 bardak filtre kahve
öğlen;
çorba
makarna
yoğurt
çay
nane limon
ara da 1 kase yoğurt
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif geçer gider sağlığınızı etkilemez çocuklar en mühimi o illeti kapmamaları için herşeyi yapıyoruz lakin işte bakınca anlaşılan birşey değilkiSelam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.
Bende sana inanıyorum inşallah isteklerimiz yerine gelecek ameller niyetlere göredirNiyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım
Canım çok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah size geçmemiştir.Selam kızlar.
Çok çok sevindim canimNiyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım
Canım sen 60 a inmemismiydin noldu regli miKilom 62
Yani 5 gündü 1.7 kg almisim.
2 günlük kabak detoksuma basliyirum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?