Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyo yapmissin cnm bundam sonra da kimsenin israrina boyun egme sen nasil mutluysan o sekilde beslen sonra vermek sana iskence olmasin
Hosgeldin canimmmmm, kendine bakmak sana da kendini cokkkkkkk iyi hissettirecek nadalcim ben de duzenli yapamiyorum me uyu elimden geldigince iste, sen cok guzel bir karar vermissin

Safransari canim.annenler gitmis Allah kavustursum, bir ileri iki geri durumu beni de cok sikiyor sonra tekrar normale donmeye cesaret edemiyorum daha dogrusu bedenim istemiyor birdenbire dönmek, seninki odemdor cnm gecer

canım çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı olmadan hafif atlatırsınız dikkat edin
Sabh birşey yememissin am öğlen makarna çorba fazla gelmedi mi bana fazla geldi
bana da fazla geldi akşamda midem şiştii
ayyyy ne mutlu adına çok sevindim şevkleniyorum böyle arkadaşlarım olunca canım inşaallah sen başarırsın.
bizde eşimle karar aldık 1 hafta çay ve yanındaki ıvır zıvır yemeleri durdurcaz oda efsane kilo aldı :) kahve içicez sadece akşam yada soda

Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız geçsin inşallah

Akşam yemeğinden önce bir avuç fındık yedim
Bir porsiyon yumurtalı ıspanak
Biraz ekmek yedim
Yarından itibaren eklemeler yapıcam yoğurt peynir elma havuç lifli kraker gibi bu şeker bir ayda anca alışkanlıktan çıkıyor anlaşılan yarın elmanın tadını merak ediyorum açıkçası şekerli gelecekmi diye

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 marul

Ara
1 gün kurusu

Öğlen
1 kepçe bamya çorbası
1 küçük elma

Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
1 kase mercimek çorba
1 bardak ayran

Şimdi 1 gün kurusu yedim. Yeşil çay iciyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…