Çok geçmiş olsun canim.seni yeniden aramızda görmek güzel.
Canım annemler bu akşam gitti
Ben yasaksız beslendim.
Annem güzel yemekler yaptı onları yedim. Yani baya yedim. Yarın kilomu çok merak ediyirum. Yarın hemen kavak detoksuna başlayacağım. Cabuk alınan çabuk verilir inşallah. Biraz önce tartı 63.1 gösterdi. 2.8 kilo almış olmam herhalde
Selam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.
Iyo yapmissin cnm bundam sonra da kimsenin israrina boyun egme sen nasil mutluysan o sekilde beslen sonra vermek sana iskence olmasinKızlar çok şükür kaynanamda ucundan salya yedim aslında yemek gereken sebzeyi yiyemedim evede gelemedim kisafirden dolayı çok aç kaldım inşallah rahatsız etmez öğleden sonrayı rahat geçirdim çok şükür sağlık için diyince kimse birşey diyemedi bende pes etmeyince vazgeçtiler bari salata ye dediler hiç sebze yemeği yapmamıslardı 3 günü tamamlamadan bırakamam dedim yine silbastan yapmam lazım tekrar aynı semptomları yaşıycam ozaman dedim aç olurmu diye ısrar ettiler ama ben vazgeçmedim çok şükür şimdi biraz fındık falan yemek lazım zira hiç birşey yememissin sadece 4 kaşık salataya duruyorum
Hosgeldin canimmmmm, kendine bakmak sana da kendini cokkkkkkk iyi hissettirecek nadalcim ben de duzenli yapamiyorum me uyu elimden geldigince iste, sen cok guzel bir karar vermissinNiyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı olmadan hafif atlatırsınız dikkat edinSelam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.
bana da fazla geldi akşamda midem şiştiiSabh birşey yememissin am öğlen makarna çorba fazla gelmedi mi bana fazla geldi
ayyyy ne mutlu adına çok sevindim şevkleniyorum böyle arkadaşlarım olunca canım inşaallah sen başarırsın.Niyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım
Perşembe günü 60.3 tüm canim. Ailem geldi, kaçamak oldu hemen bu kiloya çıktımCanım sen 60 a inmemismiydin noldu regli mi
Hoşgeldiniz.ben de başlicamm sizden cesaret aldım
Bukadar çabuk nasıl hemen çıkıyoruz hayret yaPerşembe günü 60.3 tüm canim. Ailem geldi, kaçamak oldu hemen bu kiloya çıktım
Canım ben ne güzel alışmıştım 6 dan sonra birşey yememeyeya akşamları yeme çok önemli ya gerçekten
Canım ben ne güzel alışmıştım 6 dan sonra birşey yememeye
5 günde bu bozuldu. Midem genişlemiş bugün çok zorlaniyorim
Evet cnm ertesi gun zor oluyor hemen toplamakCanım ben ne güzel alışmıştım 6 dan sonra birşey yememeye
5 günde bu bozuldu. Midem genişlemiş bugün çok zorlaniyorim
Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız geçsin inşallahSelam kızlar.
Evet canim bir iki gün geçiş evresi gerekiyormuş meğer, zor oldu bugün uyamadimSafransari hemen setoksa baaladin mi bugun acaba bir iki gun nirmal mi beslensen safrancim belki gecis daha iyi olur sen nasil daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?