Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben henüz tam diyetlik değilim A aaadddaaa nın dediği gibi öncelikle yediklerimi azaltarak işe başlayacağım ilerleyen günlerde daha diyetlik bir hal alacağım inşallah ama yinede yediklerimi paylaşacağım
Bugün oruçluydum
Sahur 4:00
1 küçük biber dolması
1 sade nescafe
Az şekerli Türk kahvesi
İftar
2 zeytinyağlı biber dolması
3 kaşık Yağsız yoğurtlu kabak

1 tane çikolatalı gofret
Çay
Birkaç tane kuruyemiş

Bundan sonra katı gıda yetmeyeceğim geceye su çay ve sade kahve olarak devam edebilirim

Allah kabul etsin canım.

Allah kabul etsin canim oruc iyi gelmistir vucuduna

Allah kabul etsin canım gofret olmasa gayet guzelmis menun canin tatli cekince hurma ,incir falan ye bence

Kızlar halimi bir bilseydiniz menüdeki gofret hiçbirşey derdiniz bugün ev ahalisine görüntüsü ve lezzetinin çok güzel olduğunu söyledikleri kocaman bir pizza yaptım kalan hamurdanda peynirli börek yaptım kızarttım benim için inanılmayacak birşey ama tadına bakmadım belki biber dolması da çok masum olmayabilir ama hamurdan iyidir dedim bizim evin çöpçüsü genelde ben oluyorum ziyan olmasın diye kalan yemekleri hep ben yerim dolma da öyle oldu. Bu ara pazartesi perşembe günleri oruç tutuyorum dün tutmuşken bugünde tutayım dedim belki cumaya kadar tutabilirim vücudumada iyi geldiğini hissediyorum oruçsuz günlerde boğazım hiç durmuyor her mutfağa gidip çıktığımda farketmeden ağzıma birşey atmış buluyorum kendimi.

Nefsine hakim olmayi başarmışsın canim tebrikler

Canım sana şunu yapmanı tavsiye ederim
Kahvaltı
Ara
Öğlen
Ara
Akşam

Böylelikle acılık olmadığı için atıştırma ihtiyacı da duymazsin. Nefis ile mücadele çok zor. Aç kalarak verilen kilo kısa süreli oluyor. Mutlaka bozuluyor diyet .

Sen çocuklar için enerji de toplanan gerek. Ondan bence ara öğün mutlaka yap oruç tutmadigin günler.

Bugün kü menüm
Kahvaltı kavurmalı yumurta e yumurta ile yaptım yarıya bölüp eşime paylaştırdm lakin yiyemedim iki çatal aldım
Küçük dilim peynir
7 adet zeytin
Ve çay

Ara öğün bir avuç fındık ceviz karışımı ve yarım dilim yeşil elma kalanı akşam yemeğinden sonra yemeyi düşünüyorum akşamında erken yediğim için
Şuan kayısılı yeşil çay içiyorum üç çeşit yeşil çay almıştım yazmayı unutuyorum dönüşümlü hergün farklı içiyorum
Akşam da ıspanak yiyecem yanına havuç salatası yapabilirim
Bugün daha iyi ve enerjim yerinde elmda çok tatlı geldi yeşil elma birde
Başlamadan önce ki kilodan düştüm bildirim yapmadığım için belirtmedim cuma belirticem unutmazsam telefonda ikitane uygulama yükledim düzenli yapmaya çalışıyorum başlamadan önce ki ölçülerle fark var daralmışım kaslarında toparlandı aralıklı yapıyorum kas erimesi olmasın diye

afiyet olsun .

cuma günü mü bildirim yapacaksın .
uygulamalar ne üzerine . indirdiğin uygulamalar.

Kahvaltı
3 kaşık çökelek, 1 soğan, 1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

Ara
Kahve, gün kurusu

Öğlen
1 tabak kabak yoğurtlu

Akşam
1 tabak karnıbahar kisiri
Yarım elma

Kısır doyurmadi, elma da yedim. Artık birşey yemem insallah

Sağol canım tavsiyeni dikkate alacağım ama ben acıktığım veya eksikliğini hissettiğim için birşeyler yemiyorum çocuklar sürekli birşeyler yiyor bazen onlardan kalanı bazende onlara koyarken yiyorum veya mutfak toplarken ağzıma atıveriyorum bugün de oruçluydum hiç yeme ihtiyacı duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…