Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen de cok cok almamissin cnim uzerine insallah bu yil hepimizin yili olur😊

Amin kuzum inşallah 🥰
Gunaydin kizlar dun aksam pirasali ve kabakli lazanya yaptim ve salat ile yedim 2 catal tatli yedim.
Bu sabah 3 isirik lazanya kaldi yanina domates ve salatalik, simdi kahve ve meyve yerim az da sekersiz fistik ezmesi ile
Afiyet olsun canım 😊

Benim de oglen 2 kasik gronala yarim cayk bardak soya sutu 2 dilim elma ve ceviz ile ve de bir tatli kasigi fistik ezmesi ile
Arada 1 dilim ekmek uzeri domatesli ve zeytin soslu salca, bikac leblebi

Benimde bugün yediklerim
Kahvaltı
1,5 yumurtalı Mantarlı yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Az lavaş

Öğle
Yarım lahmacun

1 sade nescafe
2 çilek

Akşam lahmacun var yemek istemiyorum inşallah irademe sahip olabilirim çocuklar pasta istedi onlar için pasta yaptım umarım onunda sadece tadına bakarım dolapta birsürü sebze var birşeyler yaparım inşallah
Bide spor yapmak gibi bir niyetim var ama çok savsaklıyorum boş boş evde vakit geçiriyorum bugün çocuklarla oyun bile oynamadım

Bugün yediklerim
Kahvaltıda
1.5 kaşarlı yumurta
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin

Arada
1 kupa sütlü nescafe
3 tane petibör bisküvi
(Cocuklar biskuvinin arasina lokum koyup yediler)
Izmirli kendini nasil da belli ediyor gevrek diyerek😊
Benimde bugün yediklerim
Kahvaltı
1,5 yumurtalı Mantarlı yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Az lavaş

Öğle
Yarım lahmacun

1 sade nescafe
2 çilek

Akşam lahmacun var yemek istemiyorum inşallah irademe sahip olabilirim çocuklar pasta istedi onlar için pasta yaptım umarım onunda sadece tadına bakarım dolapta birsürü sebze var birşeyler yaparım inşallah
Bide spor yapmak gibi bir niyetim var ama çok savsaklıyorum boş boş evde vakit geçiriyorum bugün çocuklarla oyun bile oynamadım
Canim lahmacun ye bir adet bence yanina bol yesillik ya da arasina bir de ayran ictin mi harika, pastadan da iki catal kadar ye kajveyle kendine su asamada iskence etme sakin kuzum, sporu da canin isterse yaparsin kendine sakin yuklenme olur mu zaten cok efor sarfediyorsun

Akşam
Az ıspanaklı 2 yumurta
1 lahmacun

Çok ince bir dilim pasta
Çay çay çay

Aslında lahmacun yemeyecektim kız ucundan yemeğe başladı bıraktı onu yedim ama pişman değilim ben onu mutfağa götürsem ilerleyen saatlerde yerdim peşin peşin yedim 😘

Öğlen kahve ve kurabiye yedim

Akşam
4 köfte. Çeyrek ekmek içini cikarttip köfte ekmek yaptım. 1 bardak ayran içtim. 6 da bitti yemek. Kahve yeşil çay içiyorum yatana kadar.

Öğlen kahve ve kurabiye yedim

Akşam
4 köfte. Çeyrek ekmek içini cikarttip köfte ekmek yaptım. 1 bardak ayran içtim. 6 da bitti yemek. Kahve yeşil çay içiyorum yatana kadar.
Bnde de yemsk bitti ama canim acayip sekerli biseyler istiyordu salep mi icsem ne icsem diye dusunurkene su ictim sadece😊ahh su aksamlar

Bnde de yemsk bitti ama canim acayip sekerli biseyler istiyordu salep mi icsem ne icsem diye dusunurkene su ictim sadece😊ahh su aksamlar
Canım gidadetektifi hesabını takip ediyorum. Ürün içeriklerini paylaşıyor. Onları öğrendikçe hazır hiçbir gıda tüketesim gelmiyor 😄

200 ml sinde 8 küp şeker, 100 de bir oranindan daha az salep varmış.

Bu hazır 1 lt Lik süt kutusunda olanlarda.

Canım gidadetektifi hesabını takip ediyorum. Ürün içeriklerini paylaşıyor. Onları öğrendikçe hazır hiçbir gıda tüketesim gelmiyor 😄

200 ml sinde 8 küp şeker, 100 de bir oranindan daha az salep varmış.

Bu hazır 1 lt Lik süt kutusunda olanlarda.
Haklisin canim ben de hazir hicbirseyi sevmem nerden geldiyse aklima evde vardi ama sonra biraktim, gida dedektifini ben de takip ediyordum bir ara, mumkinse hic ambalajli urun kullanmamak lazim

Dünkü menümü yazayım
Sahurda üç haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Çay

İftarda yarım simit
Yeşil fasulye

Artık iştahım kapandı galiba yiyemiyorum

Bugün oruç tutmuyorum ara verdim kendime kahvaltı edemedim doğru dürüst
İki çatal peynir
İki çatal kaymak
Azıcık ekmek