Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabalar canım,
aslında benim de bundan önce gittiğim diyetisyenim bir öğün et ise diğer öğün mutlaka sebze olmalı şeklinde ilerlerdi
hatta et'in yanına yoğurt - ayran gibi içecekler vermezdi et'in besin değerini düşürüyor diye fakat bu diyetisyenim öyle değil
Ben yine de zaten bir öğün sebze-bir öğün et yemeye çalışıyorum
Sadece dün istinasna oldu çünkü yürüyüş yaparken bebişler çok güzel ızgara köfte koktu

Afiyet bal şeker olsun o zaman

Canim hatiliyorum da sen zaten diyet yapmadigin zamanlarda guzel kilo veriyordun diyet bizim gibilerde bir baski olusturuyor sanirim, bende de aksam ac yatmazsam kilo veremem dusuncesi vardi simdilerde kirdim biraz hatta cok ac yatamiyorum ama seni tebrik ederim bence 2 ayda 6 kilo gayet basarili ve bunu kendin yaptin ayrica ac dolasabildigin icin de seni tebrik ederim cnm
Afiyet olsun bazen durur kilo bazen gider uzulme
Senin diyetisyem benlikmis tam sebzeci desene, bi haftaki menuler nasil sersumcum
Cok zor olmadi açıkçası kolay oldu su an cok guzel duruyor sabah kalkar kalkmaz baktım guzel bi rulo fircaniz olsun ekipman olunca rahat
Canim ellerinize saglik ev boyanmis saniyorum ki
Bazi diyetisyenler oglen yoyecegimiz et miktarini ikiye boluyorlar benim gittiklerim de bir ogun et bir ogun sebze veriyordu ancak sonradan gittigim.2 diyeyisten oglenki etin gramini ikiye bolerek veriyordu yaninyine ayni miktar et oluyordu seninki fazla mi

Canım fena değil bu hafta da..Sadece öğlen sıvı vermiş o acıktırıyor akşama kadar akşam et yerine yeşil mercimekli lorlu salata var yanında sebze yemeği ve yoğurt..Zorlayacağım dedi ama çok da kötü değil..Daha kötülerini gördüm

4 köfte, 150 gr kadar et tavuk vs ...
ama çokta ölçmüyorum o kadar

Bugün öğleden sonra uyudum.
Kalktığımda saat 5 buçukta.hrmem yemek yapmaya başladım derken akşam 7 de ancak yedik. Yani 6 da son yemek yeme kuralını bozdum bugün.

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli 2 hindi salamlı omlet.
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara
1 gün kurusu
2 dilim portakal

Akşam
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4-5 kaşık etli bezelye yemeği
1 bardak ayran.

Arada yarim cay bardagi soya sutu, 2 isirik muz ve 1 cay kasigi fistikezmeso sekersiz
Aksam bir kabagi az zeytinyaginda kavurdum feslegenli sos vardi ondan koydum bir dilim ekmek ile yanina 1 tatli kasigi tahin ile 1 minik cikolata

Bugünkü menüm

kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı pekmez

ara
Neskafe
Latte
Az leblebi

Akşam
Balık
Yeşillik
1 bardak şalgam

Ayrıca 1 saat yürüyüş...
Hayal nerede yürüyorsun, soğuk değil mi orası da

günaydın,

sağlıklı beslenme çalışmalarımı sürdürüyorum. çok kalori kısıtına gidememiş olsam da, cuma kilo bildirimimden bu yana abur cubur ve sağlıksız besinler yemedim.

bu bulaştığım abur cubur belasından arındıktan sonra daha da hızlı ilerleyeceğim. şimdiden şekerli yeme isteğim azaldı.

Günaydın kızlar iki günlük diyet buldum instoşta yapıcam belki yapmak isteyen olur diye paylaşıyorum
Hadi bakalım başarılar...
Aburcuburdan kurtulmak da bir başarıdır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…