Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabaa diyet listelerinizi okurken denk geldim yazmadan geçmek istemedim. Benim de eşim Bulgar göçmeni bazen değişik şeyler söylüyor örneğin akşam peçkanın çakmağı takılmış ha dedim ocak ocak bozulmuş diyor hahah

Canım kolejeni ne için kullanıyorsun ?

Yaniii benimde kutupçe diye aklıma geldi düşündüm düşündüm dilime kare gelmedi
sersum

Kesinlikle
Ama ben kararlıyım bu yıl artık ben de korumada olanlarda olacağım..Sen de koruma sayılırsın canım 3-4 kilo fazla neki..
Canım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.

Canım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
canım bende kilo verip korumaya geçmeden Hamile kalmıştım
nacizane derim ki 4 kiloya zorlama 2 kiloya zorla ama korumaya geç :)
kilo oturmadan sanki hamilelikte daha çok kilo aldım

Desene 2. bebekten sonra da buradasın..Aman güzel haberler olur da inşallah hayırlısıyla yine verirsin canım...

canım bende kilo verip korumaya geçmeden Hamile kalmıştım
nacizane derim ki 4 kiloya zorlama 2 kiloya zorla ama korumaya geç :)
kilo oturmadan sanki hamilelikte daha çok kilo aldım

İlk gebelik miydi canim ?
Ben ilk gebelikte 20-25 kilo aldım.
İnşallah bunda o hayata düşmeyeceğim.

Evet canim karantina da çok etkiledi.
Bende hamilelik şekeri çıktı, o da çok kiloyapti bana. Bu yüzden bu kez daha bilinçli başlarım insallah
Ben de o kadar tatlı yiordum ki gebelik şekeri falanda bekliyordum neredeyse her hafta 1 kilo aldım toplamda 30

ama ilginç ki doğumdan sonra 8 kilo gitti ve sonra da 6 kilo falan ama sonra duraklama dönemine girdim

@demirleke yi ben de çok merak ediyorum..Huuuu nerdesin @demirleke hatuunnnnnnn
Ayy demirlekeyi etkietledim bnde bu ara yok isleri mi var acaba
Kahvaltim
1.5 yumurta
Biraz peynir
7 8 zeytin
Ceyrek gevrek ( 1 dilim ekmege edeğermiş )

Ev halkı boyoz yiyince esim de bana gevrek almış ucundan aldım adam yesene sana aldım diyor
Offf boyoz ben de izmirden getirttim cnm oldu baya dondurulmus cok severim
Burda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.

Kalanimiz dönüp dolasip başlıyoruz
Demirleke masallah bir kere yapti ve verdi yillardir koruyor ben gec verdim baya
Aaaa safrancim bebis dusundugunu blmiyordum cnm bnce de bu kez cokkkk bilincli bir hamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…