Hoşgeldin canım..Senin başlangıçlar da bitmedi gittisevgili @hayal_hatun desteğiyle tekrardan bir diyet başlangıcı yapıcam inşaallah hemen son bulmaz
güne poğaça yiyerek başladım o yüzden bugünü diyetten saymıyorum :)
@demirleke yi ben de çok merak ediyorum..Huuuu nerdesin @demirleke hatuunnnnnnn@okuyucuu ve @demirleke nerelerdeler?
Merhabaa diyet listelerinizi okurken denk geldim yazmadan geçmek istemedim. Benim de eşim Bulgar göçmeni bazen değişik şeyler söylüyor örneğin akşam peçkanın çakmağı takılmış ha dedim ocak ocak bozulmuş diyor hahahahahaha yaa diksiyonumun çok düzgün olduğu ile ilgili iltifat alsamda göçmenlik var ve bazen aklıma gelmiyorkaç senedir burda yaşıyorum
var mı aramızda bulgaristan göçmeni o beni çok iyi anlar neden öyle dediğimi anlatacağım
Buradaydı onlarda ama yogunlar sanırım 2 haftadır yoklar.@okuyucuu ve @demirleke nerelerdeler?
Burda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.Hoşgeldin canım..Senin başlangıçlar da bitmedi gitti
Canım kolejeni ne için kullanıyorsun ?Kızlar karnım hal ağrıyor midemide etkiliyor
Kahvaltımı yazayım
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Maydanozlu peynir topları içine kolojen koymak için yaptm böyle
7 adet zeytin şuan tabağın yarısı duruyor yemeye çalışıyorum
KesinlikleBurda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.
Kalanimiz dönüp dolasip başlıyoruz
Yaniii benimde kutupçe diye aklıma geldiMerhabaa diyet listelerinizi okurken denk geldim yazmadan geçmek istemedim. Benim de eşim Bulgar göçmeni bazen değişik şeyler söylüyor örneğin akşam peçkanın çakmağı takılmış ha dedim ocak ocak bozulmuş diyor hahah
Canım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.Kesinlikle
Ama ben kararlıyım bu yıl artık ben de korumada olanlarda olacağım..Sen de koruma sayılırsın canım 3-4 kilo fazla neki..
canım bende kilo verip korumaya geçmeden Hamile kalmıştımCanım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
Desene 2. bebekten sonra da buradasın.Canım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
İlk gebelik miydi canim ?canım bende kilo verip korumaya geçmeden Hamile kalmıştım
nacizane derim ki 4 kiloya zorlama 2 kiloya zorla ama korumaya geç :)
kilo oturmadan sanki hamilelikte daha çok kilo aldım
ilk gebelik + karantina sayılıyor muİlk gebelik miydi canim ?
Ben ilk gebelikte 20-25 kilo aldım.
İnşallah bunda o hayata düşmeyeceğim.
Evet canim karantina da çok etkiledi.ilk gebelik + karantina sayılıyor mu
pandemi de yürüyüş için bonus geldi
Ben de o kadar tatlı yiordum ki gebelik şekeri falanda bekliyordum neredeyse her hafta 1 kilo aldım toplamda 30Evet canim karantina da çok etkiledi.
Bende hamilelik şekeri çıktı, o da çok kiloyapti bana. Bu yüzden bu kez daha bilinçli başlarım insallah
Ayy demirlekeyi etkietledim bnde bu ara yok isleri mi var acaba
Offf boyoz ben de izmirden getirttim cnm oldu baya dondurulmus cok severimKahvaltim
1.5 yumurta
Biraz peynir
7 8 zeytin
Ceyrek gevrek ( 1 dilim ekmege edeğermiş )
Ev halkı boyoz yiyince esim de bana gevrek almış ucundan aldım adam yesene sana aldım diyor
Demirleke masallah bir kere yapti ve verdi yillardir koruyor ben gec verdim bayaBurda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.
Kalanimiz dönüp dolasip başlıyoruz
Aaaa safrancim bebis dusundugunu blmiyordum cnm bnce de bu kez cokkkk bilincli bir hamis olursunCanım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?