Hoşgeldin canım..Senin başlangıçlar da bitmedi gitti
ben hep öyleyimmm aynen :)Burda başlangıcı bitirenler sadece demirleke ve ada sanırım.
Kalanimiz dönüp dolasip başlıyoruz
bende bir 4 kilo verip gebelik planı yapmak istiyorum :))))))))))))))) ama ya nasip tabiiCanım ben 2 yıldır ilk defa 59 u gördüm. İnsallah son 4 kilo. Ama benim yaza gebelik planım var. Yani korumaya geçmeden + olmaya baslayabilirim. Sağlık olsun.
Canım eşimle daha bu konuyu hiç konuşmadık ama ben kafamda planladim :) bakalım nasip.Ayy demirlekeyi etkietledim bnde bu ara yok isleri mi var acaba
Offf boyoz ben de izmirden getirttim cnm oldu baya dondurulmus cok severim
Demirleke masallah bir kere yapti ve verdi yillardir koruyor ben gec verdim baya
Aaaa safrancim bebis dusundugunu blmiyordum cnm bnce de bu kez cokkkk bilincli bir hamis olursun
Eklwmlerimde sorun var ondan dolayı aldm inşallah biraz da olsa iyi gelir tek tip almadım daha etkili olsun diye e tipinide aldm bir taşla 3 kuş vurmayı hedefliyorumCanım kolejeni ne için kullanıyorsun ?
Bende sendenimCanım eşimle daha bu konuyu hiç konuşmadık ama ben kafamda planladim :) bakalım nasip.
Cnim kahvaltida ne vardi yokmuydu yoksa yazdin da ben mi goremedimBugünkü menüm:
öğlen
1,5 lahmacun
akşam
1 kepçe susuz kuru fasülye
1 parça balık
Tere
yarım ayva yedim akşam otururken, şimdi de yeşil çay içeceğim. Açlık hissetmediğim için çok yedim psikolojisindeyim
Safransari canım bebek düşünmekle iyi ediyorsun kızın zaten okullu oldu kardeş candır olsun tabi hayırlısı olsun
Ben kızıma hamileyken 10 ,ogluma hamileyken 11 kilo aldım. Ayrica ic karnim mi genis ne 6., 7.aydan sonra karnım belirginlesmisti. O zamanlar cok hareketliydim, cok yürürdüm, calisiyordum da .Isten gelir yürüyüş yapardım. Faydasını cok gördüm ikisini de normal doğurdum ve cok zor olmadı .
Nerden geldim ben dogum maceralarima
Kahvaltı yapmadım canım iştahım yoktu.Cnim kahvaltida ne vardi yokmuydu yoksa yazdin da ben mi goremedim
Aferin sanaKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Tulum peyniri
Ara
1 gün kurusu
1 mandalina
Akşam
3 köfte
3 dilim patates
Karnıbahar
Yarım dilim ekmek ( yemek doyurucu gelmeyince ekmekte yedim )
1 bardak ayran
Bugün kek yaptım. Tadına baktım sadece. Dün mozaik pasta yaptım hiç tadına bakmadim. gecen de sütlaç yapmıştım bunun da tadına baktım sadece. Evde bunlarla imtihan çok zor
Yeni yine bir başlangıçSabah
Poğaça
Cay
Cay
500ml su
Oglen
Peynirli makarna
Cay tuzsuz fıstık
Yesil cay
Turk kahvesi
Aksam
Corba
Pazı sarması
Ayran
Bugunu diyetten saymıyorum yarin baslicam ilk isim akşamları az yemek abur cuburu hayatimdan çıkarmak
aahahahhahaha aynen bakalım kaç gün sürecekAferin sana..İmtihanımız zorr
Yeni yine bir başlangıç
Eferimmmsabah ;
Eki Görüntüle 2770340 bunun üzerine labne peynir sürüp yedim çay ile
250ml su
kuşburnu içiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?