Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tam sinir olduğum hamile tipisin

Ben 10 kilo ile doğuma gidenlere çok ozeniyorum. Maşallah sana

Benim doğum sezeryan oldu, ve doğum sonrası toparlanmam çok zor oldu. Ben bundandolayi karın kaşlarımı gelirtirmeye çalışacağım doğum öncesi. Havalar soğumadan ne güzel yürüyüş yapıyordum. Evde spor yapmaya çok useniyorum.

Sersum mercimeği kaç kilo hasladin

Senden görünce 2 gün önce bende salatasını yaptım çok beğendim. Akşam yine mercimek salatası yapacağım kendime

Su an ne kadar hareketsizsem o zamanlarda da o kadar hareketliydim ise yuruyerek gider iste de hareketliydim gelir yine yürürdüm.

Is yerinden doguma 3 hafta kalana kadae calistim.Evde olunca da surekli yürüdüm Aralik Ocak ayinda düşün. Doguma girmeden bikac gun önce cami kapiyi,mutfak dolaplarını çıkıp kendim temizledim.Annem bile şaşırmışti, ben ne is yapicam demisti.

Ilk dogumum düşün gece nisan geldi bekledim,suyum geldi yine evde bekledim sancilar sıklassin diye sonra hastaneye gittim 4 5 saat sonra dogurdum.

Oglumda da babamla yürüyüş yapıyoruz. Sancılarım sıkışlastigini anlayinca baba hadi hastaneye gidelim dedim.Annem, kardesim, kızım hastaneye gittik. Kardeşim arabayı park edene kadar dogurdum.Kardesim dalga gecer.Abla utanmasan arabada doguracakmussin diye

Hastane ortamini sevmiyorum.Insan evinde daha rahat. Bu sureci evde gecirme taraftarıyım.

Sersum mercimeği kaç kilo hasladin

Senden görünce 2 gün önce bende salatasını yaptım çok beğendim. Akşam yine mercimek salatası yapacağım kendime
2 bardak kısss
Ama kaşık kaşık olunca bitmedi gitti

Heyyy maşallah Ne kadar şanslısın..

Safransari canim sezeryandan 5 yil sonra normal doğurabiliyormuşsun normal düşünürsen tabi
Evet canim bu konuyu araştırdım. Ama bu konuda ikna olacak olan Dr bulmak gerekiyor. Her Dr bunu kabul etmiyor. Ben merkeze 2 saat uzaklıkta ilçe de yasiyorum. Burada o doktorlardan bulmam imkansız. İmkanlar kısıtlı biraz

Umarım sonuçlar iyi çıkar canım

bazı çoçuklarda dönemsel oluyor sanırım canım benim küçüklüğümde öyleydi yani ben liseye giderken 30-35 kg idim düşün çok zayıftımm

Ayni benim oglannn zorla yer o da
Hala onun yemegi biturmesini bekliyorum biz yiyeli 1 saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…