Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm:

sabah sirkeli su

kahvaltı
1 sb süt
Yarım çay kaşığı bal ile içtim

öğlen
1 kase yoğurt ve 1 avuç kuru üzüm (karıştırıp yedim)

ara
2 mandalina

akşam
2 kase tavuk çorbası

17.20’de bitmişti yemeğim.
Şimdi çay içiyorum.
Yağmur yağıyor, hava yine soğudu yürüyüş yalan oldu :)

Su an ne kadar hareketsizsem o zamanlarda da o kadar hareketliydim ise yuruyerek gider iste de hareketliydim gelir yine yürürdüm.

Is yerinden doguma 3 hafta kalana kadae calistim.Evde olunca da surekli yürüdüm Aralik Ocak ayinda düşün. Doguma girmeden bikac gun önce cami kapiyi,mutfak dolaplarını çıkıp kendim temizledim.Annem bile şaşırmışti, ben ne is yapicam demisti.

Ilk dogumum düşün gece nisan geldi bekledim,suyum geldi yine evde bekledim sancilar sıklassin diye sonra hastaneye gittim 4 5 saat sonra dogurdum.

Oglumda da babamla yürüyüş yapıyoruz. Sancılarım sıkışlastigini anlayinca baba hadi hastaneye gidelim dedim.Annem, kardesim, kızım hastaneye gittik. Kardeşim arabayı park edene kadar dogurdum.Kardesim dalga gecer.Abla utanmasan arabada doguracakmussin diye 🤣🤣🤣

Hastane ortamini sevmiyorum.Insan evinde daha rahat. Bu sureci evde gecirme taraftarıyım.
Aynı ben 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Canım biraz önce yazdığım gibi büyükşehir imkanı burada yok.
Kız ben doğuma yakın saguat yapmıştım belki etkisi olmuştur birde sûekli evde yürüyordum gerçekten yürümenin etkisi var birde özel masaj var ama onu denemedim ben ağrısız oldu hemde doğum okadar da suni sancı verildi banamısın demedi 😅😅😅😅🙂

Günaydın canlarım...

Dün akşam

Eki Görüntüle 2770338

Kahvaltım

Eki Görüntüle 2770339

Bugün belimin ve boynumun kontrol Mr ı çekilecek saat 7 gibi işten 4 de çıkıyorum trafik çok oluyor ben de eve gitmemeyi hastanede beklemeyi tercih ettim..Çeken kişiye de rica edeceğim bakalım az öne alabilirse beni ballı kaymak olur..Umarım ikisinde de ilerleme yoktur..Boynumun covidden sonra ağrısı arttı bakalım nasıl gelecek rapor..:KK51:
Canim gecmis olsun geldi mi sonuclar
Su an ne kadar hareketsizsem o zamanlarda da o kadar hareketliydim ise yuruyerek gider iste de hareketliydim gelir yine yürürdüm.

Is yerinden doguma 3 hafta kalana kadae calistim.Evde olunca da surekli yürüdüm Aralik Ocak ayinda düşün. Doguma girmeden bikac gun önce cami kapiyi,mutfak dolaplarını çıkıp kendim temizledim.Annem bile şaşırmışti, ben ne is yapicam demisti.

Ilk dogumum düşün gece nisan geldi bekledim,suyum geldi yine evde bekledim sancilar sıklassin diye sonra hastaneye gittim 4 5 saat sonra dogurdum.

Oglumda da babamla yürüyüş yapıyoruz. Sancılarım sıkışlastigini anlayinca baba hadi hastaneye gidelim dedim.Annem, kardesim, kızım hastaneye gittik. Kardeşim arabayı park edene kadar dogurdum.Kardesim dalga gecer.Abla utanmasan arabada doguracakmussin diye 🤣🤣🤣

Hastane ortamini sevmiyorum.Insan evinde daha rahat. Bu sureci evde gecirme taraftarıyım.
Vayyyy masallah canm masallahhhh
Kızımın istahsizligina çok uzuluyorum. Boyu da kilosu da alt sınırda. Yemekte saatlerce oturup zorla yemek yiyor. Ben yedirmiyorum, kendi yemesi de saatlerce sürüp tabağını bitiremiyor. Şimdi yine onun gerginliğini yaşadım :KK43:
Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocuk 😊 zorla yedirmek daha da sogitmaz mi cocuklari siz daha iyi bilirsiniz gerci yedirmesen de hicccc yemiyorlarmis 😊
A101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba🙄
Cnim ben de koyuyorum faydasi var onun

Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocuk 😊 zorla yedirmek daha da sogitmaz mi cocuklari siz daha iyi bilirsiniz gerci yedirmesen de hicccc yemiyorlarmis 😊

Aa iyi sevindim faydası varsa :)

Canım ben yedirmiyorum 1.5 senedir kendi yiyor. Ama yemesi saatler sürüyor ve tabağı bitiremiyor :(

Umarım sonuçlar iyi çıkar canım
İnşallah canım sağol
Kızımın istahsizligina çok uzuluyorum. Boyu da kilosu da alt sınırda. Yemekte saatlerce oturup zorla yemek yiyor. Ben yedirmiyorum, kendi yemesi de saatlerce sürüp tabağını bitiremiyor. Şimdi yine onun gerginliğini yaşadım :KK43:
Ayy yemeyen çocuk çok zor..Allah kolaylık versin ..Benim büyük yeğenim öyleydi seni korkutmasın ama 13 yaşında hala anası ağzına tıkıyor bitirsin diye...

Sağol canım..10 günü bulur canım sonuç çıkması araya birileri ni falan sokmadım erken bakılsın diye ..Acelem yok..
Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım :KK66:
Ayy kızz ne faydası varmış söylesene..:rolleyes::rolleyes:

30 kilo muuuuu
Benin kizim 1. Sinifta 28 29 kilo
he yaa hiç sorma ben kötü zayıftımm işe başladıktan sonra düzenli bir yemek hayatım oldu ve hızla kilo aldım her sene :))) ama buraya ilk başladığımda 3 sene aynı kiloda kalmışlığım var 58-59 git geldim :) şimdi evlendim daha da veremem herhalde umudum çok az çabalıyorum
Bugünkü menüm:

sabah sirkeli su

kahvaltı
1 sb süt
Yarım çay kaşığı bal ile içtim

öğlen
1 kase yoğurt ve 1 avuç kuru üzüm (karıştırıp yedim)

ara
2 mandalina

akşam
2 kase tavuk çorbası

17.20’de bitmişti yemeğim.
Şimdi çay içiyorum.
Yağmur yağıyor, hava yine soğudu yürüyüş yalan oldu :)
harikaa bir diyet menüsüü :)))
Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım :KK66:
ne gibi faydası var ki zayıflatıyor mu

İnşallah canım sağol

Ayy yemeyen çocuk çok zor..Allah kolaylık versin ..Benim büyük yeğenim öyleydi seni korkutmasın ama 13 yaşında hala anası ağzına tıkıyor bitirsin diye...

Sağol canım..10 günü bulur canım sonuç çıkması araya birileri ni falan sokmadım erken bakılsın diye ..Acelem yok..

Ayy kızz ne faydası varmış söylesene..:rolleyes::rolleyes:

he yaa hiç sorma ben kötü zayıftımm işe başladıktan sonra düzenli bir yemek hayatım oldu ve hızla kilo aldım her sene :))) ama buraya ilk başladığımda 3 sene aynı kiloda kalmışlığım var 58-59 git geldim :) şimdi evlendim daha da veremem herhalde umudum çok az çabalıyorum

harikaa bir diyet menüsüü :)))

ne gibi faydası var ki zayıflatıyor mu
Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.

Selam kızlar...

Dün akşam

2.webp

Kahvaltım

3.webp

Back
X