Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aaaa. tamam hani nerde :KK57: :KK57:
Canimmmm nerelerdesin hosgeldin, valla markette buldum koftemizi pek de lezzetli sen yokken cok bogazimdan gecemese de😊 okudum simdi neler yapmissin yokken buralarda
sabah ;
yine çörekotlu ile çay içtim

500ml su
filtre kahve

öğlen;
zeytinyağlı tabağı vardı
1 kaşık fasulye salatası
3 adet lahana sarma
iç pilav gibi fıstık kuru üzüm 1 kaşıkta ondan
epey şiştim

su içmeye devam
Sabah ne yedim bakim sandvic mi yedin😊kuzum evliyken de kilo verilir cocuk varken de ne cabuk umudunu kestin kizzzzz
Canım bir bağ ıspanak kavurdum.yarisini akşam yedim yarısını sabah.

Akşam da çorba baya kivamliydi,salata fazla.

Bir de rakibim sabah öğlen birşey yemiyor hayal_hatun hayal_hatun :KK53: onu gozlemliyorum
Valla yemiyor hayal safrancim psikolojimi bozuyor😊😊

Canimmmm nerelerdesin hosgeldin, valla markette buldum koftemizi pek de lezzetli sen yokken cok bogazimdan gecemese de😊 okudum simdi neler yapmissin yokken buralarda

Sabah ne yedim bakim sandvic mi yedin😊kuzum evliyken de kilo verilir cocuk varken de ne cabuk umudunu kestin kizzzzz

Ada ben vegan köfte olarak karnıbahar köftesi bahsediyorsun diye hiç sormamistim. Hangi marketten alıyorsun ?

Kızımın istahsizligina çok uzuluyorum. Boyu da kilosu da alt sınırda. Yemekte saatlerce oturup zorla yemek yiyor. Ben yedirmiyorum, kendi yemesi de saatlerce sürüp tabağını bitiremiyor. Şimdi yine onun gerginliğini yaşadım :KK43:
Canım bu değerlerine baktır istersen kan değerleri düşmüş olabilir bizim burda birinin kızı da hiçbir şey yemiyirdu sınayın vitaminleri den aldırdım am dışardan da pek birşey yemeyen kız mantılar börekler yiyor yemesini bir görsen 😅😅😅😅 İstanbul üniversitesinin yaptığı vitaminler var içinde paraben falan yok güvenilir istersen ismini özelden verebilirim ben o markanın balık yağı Multi vitamin ve epa dha vitaminlerini alıcam inşallah hepsi var içinde simyın değerleri de düşmüştü doktor bu markayı verdi iştahı arttı kendi mamma diye dolanıyor peşimde elinde sürekli birşeyler yiyor

Canım bir bağ ıspanak kavurdum.yarisini akşam yedim yarısını sabah.

Akşam da çorba baya kivamliydi,salata fazla.

Bir de rakibim sabah öğlen birşey yemiyor hayal_hatun hayal_hatun :KK53: onu gozlemliyorum

Hahaa alemsiniz kızlar 🤣🤣

Yaa bu defa çok dokundu. Hurçtan lohusalığımda giydiğim naftalin kokulu kıyafetleri çıkardım hiçbir şey olmuyordu düşünün. Şükür şimdi yine oluyor; ama bu azim gelmişken biraz daha kilo vermeyeyim mi yani:))

Bugünkü menüm:

sabah 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltı
1,5 kase tavuk çorbası

Ara (yani öğlen de diyebiliriz)
1 kase yoğurt bir avuç kuru üzüm

Akşam
1 tabak kuru fasülye
Turşu

akşam neskafe içtim, 2 dilim ayva yedim. Şimdi yeşil çay içiyorum.

Kızlar bugün başıma fena bir darbe aldm dünle bugün menümü yazamadım kusura bakmayın sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum bir beyin kanaması geçiriyorum sandım da neyse şuan iyi sayılırım yarın unutmazsam kilo bildiricem bu kafayla unutmazsam çok iyi 😔🙄😐

Canım bu değerlerine baktır istersen kan değerleri düşmüş olabilir bizim burda birinin kızı da hiçbir şey yemiyirdu sınayın vitaminleri den aldırdım am dışardan da pek birşey yemeyen kız mantılar börekler yiyor yemesini bir görsen 😅😅😅😅 İstanbul üniversitesinin yaptığı vitaminler var içinde paraben falan yok güvenilir istersen ismini özelden verebilirim ben o markanın balık yağı Multi vitamin ve epa dha vitaminlerini alıcam inşallah hepsi var içinde simyın değerleri de düşmüştü doktor bu markayı verdi iştahı arttı kendi mamma diye dolanıyor peşimde elinde sürekli birşeyler yiyor
İsmini verirsen sevinirim canim. Yaz özelden.

Kızlar bugün başıma fena bir darbe aldm dünle bugün menümü yazamadım kusura bakmayın sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum bir beyin kanaması geçiriyorum sandım da neyse şuan iyi sayılırım yarın unutmazsam kilo bildiricem bu kafayla unutmazsam çok iyi 😔🙄😐
Çok geçmiş olsun canim. Nasıl oldu ?

Çok geçmiş olsun canim. Nasıl oldu ?
Kızım ağzındaki yemeği gitmiş TV dolabının kenarına çıkarmış son lokmayı cadı orayı temizlerken kalem çizmiş onu gördüm eğilince kafamı TV dolabının sivri köşeli rafına çok şiddetli çarptım başım dönünce şiddeti arttı ani hareket yaptm herhalde basm döndü o anda da çarptım

Selamlar kizlar :)
Kahvalti :

2 kasik labne

1 tatli kasigi recel

Domates

Salatalik

Biber

Maydanoz

3 etimek

Arada cacik 2 etimek

2. ara ogun sade activia

Aksam :

Yarim

Kase tarhana corbasi

250-300 gr kadar mantar sote sebzeli

4 kasik yogurt

1 dlilim ekmek

ah canımmmmmmmm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

kızlar baya kar yağdı burda. 3 gün çocuk gezdirdim sokakralda . karda yattılar yuvarlandılar
işe gelme sıkıntısı yaşadım . aracım kara , buza saplandı. zor oldu benim için . ekstra bi yorgunluk oldu.
hangimiz o ruh hallerine girmiyoruz kii

yok kız sandwçi bıraktım :))) şimdi yeni keşfim çörekotlu form :)))

Ada ben vegan köfte olarak karnıbahar köftesi bahsediyorsun diye hiç sormamistim. Hangi marketten alıyorsun ?
Canim yok gercek vegan kofte soya kiymasiyla yapiyliuor cok da sevdim ben macro center dan aldim ancak saniyorum ki migrosta da var
Hahaa alemsiniz kızlar 🤣🤣

Yaa bu defa çok dokundu. Hurçtan lohusalığımda giydiğim naftalin kokulu kıyafetleri çıkardım hiçbir şey olmuyordu düşünün. Şükür şimdi yine oluyor; ama bu azim gelmişken biraz daha kilo vermeyeyim mi yani:))
Ver canm ver elin degmisken tabiki😊
Gecmis olsun cnm ani carpmalarda oyle cok fena oluuor insan

😊😊😊

günaydın:KK68:

tartılmayı unuttum, akşam eve gidince tartılıp kilo bildirimi yapacağım.

bu arada dün akşam pizza yiyecektim, sonra yarın tartı günü diye vazgeçtim, tavuk şnitzel yaptım.

cips yerine de yağsız tuzsuz mısır patlattım.

hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz:KK5:

geçmiş olsun, böyle durumlarda kafa tomografisi çekilmesi önemli. bir çatlak yada kanama günlerce farkedilmeyebiliyor. doktora görün lütfen :KK200:

benim de favorim.
bu hafta kendime akşamalrı çay la yediğim abur cuburru kestim akşam yemeklerinin porsiyonalrını küçültüm bir an da yapamıyorum çünküü önümüzdekiş haftada da inşaallah akşam yemeklerimi düzenlicem
ben de aynısını yapmaya uğraşıyorum.

:KK5::KK200:

Back
X