Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hergün yeşil çay da içiyorsun nasıl oldu bu acaba suyumu az içiyorsun
1.5-2 lt arası içiyorum her gün.

Reglim 1 hafta geç geldi. Sonra bir kaç gün akıntı oldu durdu. Ondan mı acaba, yarın da bir tartilicam. Normalde adet gecikmesi de yaşamazdim hiç. Ve böyle 2 gün çok az olup kesildiği de olmamıştı.

Evet menü bildiriyorum 📢
Duyduk duymadık demeyin :KK70:
Hala bugünü atlattım sayılmaz. Sabah olmadan bugünü atlattım demeyeceğim.
neyse...

Sabah Sirkeli su (kahvaltı yok)
Çay, kahve, latte vs.
öğleden sonra bir mandalina
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasülye (susuz)
2 lokma turşu
3-4 kaşık yoğurt

1 saat yürüdüm. Haftasonu o güzel havalarda göbeğimi kaşıyıp oturdum şimdi hava buz gibi gittim yürüdüm. Akıllı insan işi değil davranışlarım :olamaz:

Şimdi yeşil çay içiyorum. Bir an önce uyumak istiyorum diyet bozulmadan:))
Gun boyu yemek yememissin bu kadar az yiyince atak gecirirsin tabi kahvaltılı ara öğünlü normal beslen bence

Reglim 1 hafta geç geldi. Sonra bir kaç gün akıntı oldu durdu. Ondan mı acaba, yarın da bir tartilicam. Normalde adet gecikmesi de yaşamazdim hiç. Ve böyle 2 gün çok az olup kesildiği de olmamıştı.
Hamile falan değilsin dimi hormoneldir testeredişliyi kullan hormonlar için adet döksün istiyorsanda soğan kürü yapman lazım ama dokunuyor midene

Regli gibi olmadıysan hamile olabilir misin ?

Gun boyu yemek yememissin bu kadar az yiyince atak gecirirsin tabi kahvaltılı ara öğünlü normal beslen bence
Normale ancak böyle geçebiliyorum.
6 gün hiç durmadan yedim yedim.
Bugün başlıyorum diyorum ama yediğim bir şey her şeyi mahvetmeye yetiyor. O yüzden hiç yemeyerek geçiş yapabiliyorum. İşte ben böyle anormalim anacım 🤷‍♀️
Yoksa diyet anlayışım bu değil ;)

Ozaman hormonlarını baktır kist falanda olabilir stres falan mı yaptın soğan kürü normalde döktürüyor ama başka birşey bak istersen olmazsan rahatsız edebilir seni
Canım ilk defa böyle birşey oldu. Hemen hastaneye kosmayayim, bir kaç ay devam ederse baktiririm hormonlara.

Back
X