Allah sonumuzu hayr etsin ben geldim doktora bakalim ne diyecekBozmaz canım
Ben de aynı durumdayım
Menüler süper canım orucunu da Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canım benim de normal halim bu,hep tıkalı burundan nefes alamıyorum,ameliyat da dediler ama korkuyorum ben de
Çok güzel tarifmiş deneyim ben de
Geçmiş olsun canım benim de gitmem lazım hep erteliyorum pandemi sebebiyle
Allah kabul etsin canın
Canim tabiki ogrenirsin ben ki az yiyecektim asla mutlaka kisir dongu yasardim yillarim yeme bozukluguyla gectiAynen canım sevmeyince olmuyor
İnşallah girdik bir yola dura kalka gidicez inşallah
Genelde az yiyorsun canım darısı bana inşallah durabilmeyi öğrenirim
Cikinca haber et cnm bizeAllah sonumuzu hayr etsin ben geldim doktora bakalim ne diyecek
Baaakkkkkk isyeyince gidiyormussssRumuzkuyucuu
Yas:28
Boy:1.62cm
Ilk hedef:60
Gecen hafta: 64,4kg
Bu hafta:63.7kg
Fark:-700gr
Şaşkınım
Tebrik ederim canimRumuzkuyucuu
Şaşkınım
Canım neelerdesin beden menü bildirimi yapmıyorsun. .Kızlar geçen hafta bildirim yaoamamıstm hastanedyedim
Geçen hafta 400 gram almıştım biraz kabızlık sorunum var
61.4+400
Bu hafta adetime birgün kala bir kiloda ordan var
+ 1.400
Şuan 62 .800
Adetten sonra gider inşallah harekette zor ediyorum dizlerimin egzersizleri hafif görünümlü işkence
Onu ayda bir yapayım demiştim deCanım neelerdesin beden menü bildirimi yapmıyorsun. .
Çok geçmiş olsun. İnşallah egzeesizler işe yarar.
İyi yapmışsın canımBiraz hile yaptım bugün tartı günü olduğu icin
Akşam açlık otu çayı içtim. 4 gündür tuvalete çıkmamıştım hem de onun için. Hem de biraz olsun tartıda ekşi görüp motive olmak icin.
SüperRumuzkuyucuu
Şaşkınım
Çok değil sen hemen halledersin canımRumuz: zeze_35
3 hafta onceki haftaki kilom : 60,3
Bu haftaki kilom: 61
Aradaki fark: +++ 700 gr
Hem kabızlık hem regl çok normal canım diz ağrısı çok zor egzersizlerini yapmaya çalış bir de buz da iyi geliyorKızlar geçen hafta bildirim yaoamamıstm hastanedyedim
Geçen hafta 400 gram almıştım biraz kabızlık sorunum var
61.4+400
Bu hafta adetime birgün kala bir kiloda ordan var
+ 1.400
Şuan 62 .800
Adetten sonra gider inşallah harekette zor ediyorum dizlerimin egzersizleri hafif görünümlü işkence
Canım senin oğlanın diyet nasıl gidiyor ?İyi yapmışsın canım
Süper
Çok değil sen hemen halledersin canım
Hem kabızlık hem regl çok normal canım diz ağrısı çok zor egzersizlerini yapmaya çalış bir de buz da iyi geliyor
Doktor verdi jel koy dedi egzersizler den sonraİyi yapmışsın canım
Süper
Çok değil sen hemen halledersin canım
Hem kabızlık hem regl çok normal canım diz ağrısı çok zor egzersizlerini yapmaya çalış bir de buz da iyi geliyor
katılıyorum canım . ondan yemeye çalışıyorum . biraz canım sıkılınca iştah kesiliyor . o yüzden ne olursa olsun standart bi yeme alışkanlığı edinmeye çalışıyorum şimdi. daha kalorili.çekirdek . fıstık . ekmek . sarelle vs gibi.@demirleke canim bence de sen daha iyi bilirsin ama 55 ler sana daha cok yakisabilir boy da var zaten kal böyle sen
aaa . haber et bize.Allah sonumuzu hayr etsin ben geldim doktora bakalim ne diyecek
yine yaparsin canım egzersizini . inşallah .Onu ayda bir yapayım demiştim deegzersizlere başka egzersizler ekledim bacak ve bel için sıkılasmak için daha önce bu ekzersizler değildi ama başka doktorun verdikleriyle beraber birazda yemeye dikkat edince baya küçülmüştüm
olsun yine iyisin şekercim. maşallah sana.Günaydın herkese,
İlk bildirim benden gelsin.
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç kilo : 60.8
Bir önceki hafta : 59.3
Bu hafta : 60.3
Fark : +1 kilo
Safransari sen listeye yaz canım, neysek o, yapacak bir şey yok :)
vay . çok iyi .Rumuzkuyucuu
Şaşkınım
Canım geçen dediğim sayfa, hani süt icine yuvarlak şekerleme gibi birşey tarifi paylaşmıştın ya, onun YouTube hesabını takibe aldım bakıyorum. Terapi gibi izlemek.katılıyorum canım . ondan yemeye çalışıyorum . biraz canım sıkılınca iştah kesiliyor . o yüzden ne olursa olsun standart bi yeme alışkanlığı edinmeye çalışıyorum şimdi. daha kalorili.çekirdek . fıstık . ekmek . sarelle vs gibi.
Şu 60’lardan bir kurtulsamolsun yine iyisin şekercim. maşallah sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?