Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım senin oğlanın diyet nasıl gidiyor ?
1 ayı bitti 2.aya başladı canım iyi gidiyor o da 5.5 kilo verdi bi 5 daha verirse iyi olacak inşallah
Sevindim canım onla geçmiş olsun

Bugünkü menüm:

Sabah sirkeli su
Ardından sade neskafe ile kandil simidi yedim. Akşam canım çekmişti. O biraz tok tuttuğu için öğlen 1 yumurtadan kıymalı menemen ve 1,5 dilime yakın esmer ekmek yedim.
Akşam bir tabak tavuklu kereviz yemeği ve bir bardak ayran içtim.
Aralarda çay neskafe.. akşam da içmeye devam ederim sanırım.

Geçmiş olsun canım benim ende sinüzit olduğumda özel bir hastaneye gitmiştim adam ameliyat olacaksın derken resmen ağzı kulaklarına varıyordu bende Selim'i nedir diye aldm sonucu kaçtım devlet Hastanesi'ne ordaki kulak Burun Boğaz doktoru na dedim ki ameliyat diyorlar hiç ilaç tedavisi yapolmadan ne ameliyatı dedi biraz ağır bir tedavi ama geçecek dedi senin gibi kortizonlu ilaç verdi iki hafta bir metre uzağı göremez hale geldim okadar ağırdı ama çok şükür geçti gitti

Sabah kahvaltisi 1 dilim ekmek 1 dilim oeynir 1 ceviz bir hurma
Oglen 4 kasik pilan ve 1 dilim ekmege kasarli tost 1 kasik yogurt
Ara yarim cay bardagi sicak cikolata
Aksam sebze sote yedim bikac patataes 1 dilim misir ekmegi 1 kasik yogurt bir isirik helva

Kızlar bugün çok yoğundum küçük oğlanı sünnet ettirdik ben büyükte olsun istedim ama malesef eşimi ikna edemedim tüm gün nazlı bebemle ilgilendim bir ara ağrısı çok oldu 1,5 saat boyunca ağladı sonra uyudu uyanınca bu saate kadar beni yanından ayırmadı akşama kadar yemek yiyemedim akşam üzeri makarna yapmıştım birkaç kaşık ondan yedim gece çocuklar burger King ten hamburger falan istedi onlar yerken bende birkaç patates 2 soğan halkası yarım hamburger yedim 2 çatal da bisküvi pastası yedim yani bugün diyet yolu şaşırdı ama yarın kaldığım yerden devam inşallah
Sabah tartıldım 82,9 geldim yani bu hafta birsürü kaçamakla olduğum yerde kalmışım
Çocuklar gündüz uyuduğu için hala ayaktalar şimdi onları yatırıp bende yatacağım
@demirleke canım geçmiş olsun kendine dikkat et ihmal etme kendini
okuyucuu canım doktorunu bulmana sevindim şifanı bulursun inşallah
Aytanesii sende daha iyi olacaksın inşallah

Atladığım birşey varsa affedin kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum mesajları çok hızlı okudum yazmayıda size borç bildim

Canım hem geç geçmiş olsun hem hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah. Umarım çabucak iyileşir, kolayca atlatırsınız bu süreci

Canimm me guzel etmissin sunnet olayini, hayirli olsun, gecmis olsun, insallah en kisa surede toplar merak etme

Geçmiş olsun canim. Sakatlığını da gör insallah

Canım hem geç geçmiş olsun hem hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah. Umarım çabucak iyileşir, kolayca atlatırsınız bu süreci

Canimm me guzel etmissin sunnet olayini, hayirli olsun, gecmis olsun, insallah en kisa surede toplar merak etme

Geçmiş olsun canim. Sakatlığını da gör insallah
Teşekkür ederiz teyzeleri bu gecemiz rahat geçti çok şükür

Bu hafta 2 gün ayran detoksu yapmak yapmak istiyorum. Ama soğuk değil sıcak şekilde. Kış günü akşama kadar soğuk çorba icesim yok hiç. Yoğurdu pişirerek yapsam, nasıl olur acaba ?

Bu hafta 2 gün ayran detoksu yapmak yapmak istiyorum. Ama soğuk değil sıcak şekilde. Kış günü akşama kadar soğuk çorba icesim yok hiç. Yoğurdu pişirerek yapsam, nasıl olur acaba ?
Ayranasi corbasi varya sicak oluyor yogutla o sicak sicak guzel olur bnce cnm

Kahvaltim
2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
Yarım turp

Ara
Sütlü Türk kahvesi
Az kuruyemiş

Akşam
Bu şekilde balon bazlama yapmıştım.
İçine evde yaptığım tavuk döner turşu ve yeşillik koyarak yedim.
1 bardak ayran

Eklentiler

• IMG_20210220_160824.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…