Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nişasta geldi . ama daha yapmadım safran cım . yarın düşünüyorum bakalım .

yaa hatırlamadım o yeri. link atsana bi.
ben de bi ara kahve yapan bi kadını izliyordum . rahatlatan videoları vardı.
bakayım . bulursam atarım sana. çok hoş bardakları var .

Bu hafta kurtulursun inşallah canım.
Maşallah bak, atak döneminde çok almamissin.
Aslında başa dönmüş gibi oldum. Yani epey geriletti. Neyse sorun o değil, sorun benim yeme ataklarım
olur canım benim . sebze pişir daha çok kendine. ıspanak , pırasalı . değişik tarifler . seveceğin gibi.
kıymalı seversen kıymalı.
ama sıkma canını çok değilsin .
Canım benimki yemeğin kendisiyle alakalı değil, psikolojik. Eğer motivasyonum varsa sağlıklı ve diyete uygun yiyorum zaten. Yoksa yok, ne yapsam olmuyor.

biliyorum canım .
bi ara mutfağı kilitleme yöntemi bulduydu biri . acaba sen miydin o.
psikoloğa git canımcım . kendin çözüm bulamadığın noktada . biliyorsun çok konuştuk bunları da . aynı şeyleri söylemek istemiyorum . uzun zamandır da konuşmadık . ne yapıyorsun bilmiyorum .
işlerin yoğun mu.
şehirler arası git gel yapıyor musun yine.
çocuklar evde bizim . hala evdeler . anaokulu uzaktan devam ediyor .
sizin nasıl .

benim kafam da kazan gibi 1 haftadır .

1 hafta önce bi sabah . az buçuk bi bayılma noktasına geldim . ama geçti.
yere çöktüm . ama oturduğum yerde de devriliyordum .
elimle yere tutundum ama sallandım düşer gibi oldukça. eşim de şahit oldu. utandım yaa.
sallandım yerde otururken . düşmemek için direndikçe.
ruyaya dalar gibi bi şey oldu. eşim bi soru sorduydu oysa.ona cevap vermeye çalışırken veremedim .
içim geçmiş gibi hissettim . çok sürmedi. 10 sn falan .

sonra biraz toparlanmam uzun sürdü. belki kendimi dinlediğimden .
eşim de endişelendi ama bi şey yok . bi daha olmadı. olursa gideriz doktora diye geçiştirdim.
evdeki iş yüküm çok bence.
biraz da takan biriyim .
çocuklar arsız yahu.
özellikle ortanca . ne desem laf çeviriyor .
büyük elinde telefon . görmemiş gibi.
onunla da sıkıntı yaşıyoruz .
kızçem iyi ama o da ağlama . tutturma krizine girer arada. sinirlendiğimde geri adım atar yalnız . ısrarı yok çok şükür . geçti ısrarlı zamanları. ne çektirdi o da beee.

ay inşaallah sağol kuzum benim :)
Tebrik ederim canim
teşekkür ederim :)
canım hiç üzülme hafta daha rahat olucaksın ama çok yememeye çalışş şu ara yediriyor o hal ben biliyorum
aaa . haber et bize.

vay . çok iyi .
çıtır gelin . vereceksin . inanıyorum sana.
ayyyyy teşekkür ederim canlarım yaa :))) mutlu ettiniz

kızlar genel itibariyle doktor çok iyiydi beni rahatlattı kesinlikle.
ameliyatlık bir durumun yok dedi halt etmiş dierleri alerjik astım durumum için iğne verdi ama kortozonmu ne öyle tuzlu falan yeme bol su iç dedi şişmanlatır.
sprey ve antibiyotık verdi koronanında etkisi olmuş inşaallah rahtlıcaksın ben senin işini böylelikle çözücem dedii çok sevindim güç verdi.

Aa canım çok geçmiş olsun. İhmal etme. Ayrıca niye utandın anlamadım.
Eve ara sıra yardımcı alma imkanın yok mu? 3 çocuk, iş hayatı ve ev işleri.. düşünmesi bile yorucu.
Çok geçmiş olsun canım

Canim benim iyi misin simdi, uzuldum demirlekecim en iyi sen biliyorsun cok takmamayi ev dagikiyorsa dagilsin kuzum uc cocuk zor tabiki, bedenini de dinlendir bumirak evin altini ustune getirsinler sen al kahveni sonra en son toplarsin ya da arada imkan olursa kadin alirwin eve, ben de neden utandigini anlamadim esinden

Çok geçmiş olsun üzüldüm.
Aylardır çocuklar evde, hatta 1 yıl oldu. Senin de sabah öğlen akşam yemek düşünmen iş yoğunluğu derken çok yük bindi sana.
Allah kolaylık versin.
Tekrar olmasını bekleme bence, hiç değilse bir sağlık ocağına gidip değerlerine baktır. Allah korusun trafikte felan da olabilirdin

sağol canım
okuyucuu sana da cok geçmiş olsun canım o igne kortizonlu olabilir tuzsuz yemeye çalış bol su ic sisirmesin senii
aynen öyle içmeye başladım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…