Hangi marka ve model ban mesaj atsan olurmu bakayımSafrancim hani arkadasin vardi gecen gun seni gormustu o farketmisti senjn zayifladigi i hatirladin mi? Bence disaridan belli oluyor ama sen farkedemiyor olabilirsin, ben de hic farkemiyorum kendimi cok iyi bakmam gerekiyor aynaaya
Ayy cn bnde var o robotu supurge harika bisey tabsiye ederim
Bn de almistim sersumla ayni donemde hakkaten cok faydali ben de yatakodasinin ayaklarini degistirdim diger yerlere giriyordu
Evet canim senin de vardi robot süpürge hatırladım.Safrancim hani arkadasin vardi gecen gun seni gormustu o farketmisti senjn zayifladigi i hatirladin mi? Bence disaridan belli oluyor ama sen farkedemiyor olabilirsin, ben de hic farkemiyorum kendimi cok iyi bakmam gerekiyor aynaaya
Ayy cn bnde var o robotu supurge harika bisey tabsiye ederim
Bn de almistim sersumla ayni donemde hakkaten cok faydali ben de yatakodasinin ayaklarini degistirdim diger yerlere giriyordu
Kız senin nde vardı robot süpürge hangi model bana bir atsanEvet canim senin de vardi robot süpürge hatırladım.
Geçen senelerde aynı kıyafetle aylık fotolar cekinip farka bakıyordum. Keske bu sene de yapsaydım, aradaki farkı resimde görürdüm.
Bende minik bir cevizli baklava yemedimFıstıklı baklava yemedigimi belirtmek istedimherekese iyi gecelerrrr
Benim yok canim. Sersum ve adanın var.Kız senin nde vardı robot süpürge hangi model bana bir atsan
AraKahvaltim
2 yumurtalı salata
1 kkkoy peyniri
Ekmek hakkımı akşam yemeğinde kullanacağım. Ondan kahvaltımı yumurta salata ile yaptım.
Hani seninle konusmustuk ya xiomi benimki hem supuruyor hem de siliyor pro olanindanHangi marka ve model ban mesaj atsan olurmu bakayım
Gecen sene ile simdiki zaman resmine bak cnm hatta istersen bize gonder biz de bakalim eminim cok fark varEvet canim senin de vardi robot süpürge hatırladım.
Geçen senelerde aynı kıyafetle aylık fotolar cekinip farka bakıyordum. Keske bu sene de yapsaydım, aradaki farkı resimde görürdüm.
Canım kaç saattir telinde resim ariyorum. Kimse benim resmimi çekmemiş. Ben hep çekmişim.Hani seninle konusmustuk ya xiomi benimki hem supuruyor hem de siliyor pro olanindan
Gecen sene ile simdiki zaman resmine bak cnm hatta istersen bize gonder biz de bakalim eminim cok fark var
Safrancim en samimi halimle soyliyorum sana inanki bel cevrenden baya bir gitmis yani gayet acik ve net bir sekilde gitmis hem de canimEki Görüntüle 2792297
Bu adana taş köprü. Yani 62.8 lik halim.Eki Görüntüle 2792298
Bu da 58 kiloluk halim. Yani arada 4.8 kilo fark var. Ama resim acıları uzaklıkları farklı olduğu için, pek karşılaştırmali olmayacak
Çok belli oluyor maşallah iyi verdinEki Görüntüle 2792297
Bu da 58 kiloluk halim. Yani arada 4.8 kilo fark var. Ama resim acıları uzaklıkları farklı olduğu için, pek karşılaştırmali olmayacak
Safrancim en samimi halimle soyliyorum sana inanki bel cevrenden baya bir gitmis yani gayet acik ve net bir sekilde gitmis hem de canim
Sağolun kızlar.Çok belli oluyor maşallah iyi verdintebrik ediyorum seni canım
Eki Görüntüle 2792297
Bel ve karin kısmından baya bi gitmiş gayet de belli canım masallahhh fıstık gibi olmuşsunEki Görüntüle 2792297
Bel ve karin kısmından baya bi gitmiş gayet de belli canım masallahhh fıstık gibi olmuşsun
Ne kaldi ki yarim kiloSağolun kızlar.
Çok şükür.
Resim bulmaya çalışırken 2018 deki tartı resmime denk geldim. 57.5 kiloyum. İnşallah o kiloya da dönerim.
Canım salep toz olandan mi ? Yoksa su kutuda olan, sadece ısıtılandan mi ?Bugün yediklerim
Sabah
Kiymali 2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Zeytin ,peynir
Arada
1 bardak salep
Yarım elma
Yarim avuc leblebi
Aksam
1.5 kase tavuksuyu corbadi
Biraz salata
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?