Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hangi marka ve model ban mesaj atsan olurmu bakayım

Evet canim senin de vardi robot süpürge hatırladım.

Geçen senelerde aynı kıyafetle aylık fotolar cekinip farka bakıyordum. Keske bu sene de yapsaydım, aradaki farkı resimde görürdüm.

Geçen senelerde aynı kıyafetle aylık fotolar cekinip farka bakıyordum. Keske bu sene de yapsaydım, aradaki farkı resimde görürdüm.
Kız senin nde vardı robot süpürge hangi model bana bir atsan

Kahvaltim
2 yumurtalı salata
1 kkkoy peyniri

Ekmek hakkımı akşam yemeğinde kullanacağım. Ondan kahvaltımı yumurta salata ile yaptım.
Ara
1 elma
1 incir kurusu

Akşam
1 tabak kapuska
1 tane kıymalı kıtır pogaca

Bugün elim hamurdaydi hep. Kıymalı kıtır poğaça, kuruvasan, hamburger ekmeği yaptım. 1 poğaça yiyerekte ödüllendirdim kendimi inşallah bu poğaça bana kilo olarak dönmez. 1 tane de olsa, hamurunda 250 Gr kaymak ve 250 Gr tereyağ ile yaptım. Yani pek masum bir poğaça olmadı. 250 Gr tereyağ da kuruvasan a kullandım. Ama ondan yemedim şükür.

Hangi marka ve model ban mesaj atsan olurmu bakayım
Hani seninle konusmustuk ya xiomi benimki hem supuruyor hem de siliyor pro olanindan

Gecen sene ile simdiki zaman resmine bak cnm hatta istersen bize gonder biz de bakalim eminim cok fark var

Hani seninle konusmustuk ya xiomi benimki hem supuruyor hem de siliyor pro olanindan

Gecen sene ile simdiki zaman resmine bak cnm hatta istersen bize gonder biz de bakalim eminim cok fark var
Canım kaç saattir telinde resim ariyorum. Kimse benim resmimi çekmemiş. Ben hep çekmişim.
Adana resimlerim vardı aslında ama onu da bilgisayara yujlemisim, yedeklemeye almamış tel. Eşimden istedim, oda bulaşık makinesiyle resim çeker gibi çekmiş beni

Ama iyi kötü buldum birşeyler.

Safrancim en samimi halimle soyliyorum sana inanki bel cevrenden baya bir gitmis yani gayet acik ve net bir sekilde gitmis hem de canim

Çok belli oluyor maşallah iyi verdin tebrik ediyorum seni canım
Sağolun kızlar.
Çok şükür.
Resim bulmaya çalışırken 2018 deki tartı resmime denk geldim. 57.5 kiloyum. İnşallah o kiloya da dönerim.

Bel ve karin kısmından baya bi gitmiş gayet de belli canım masallahhh fıstık gibi olmuşsun

Bugün yediklerim
Sabah
Kiymali 2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Zeytin ,peynir

Arada
1 bardak salep
Yarım elma
Yarim avuc leblebi

Aksam
1.5 kase tavuksuyu corbadi
Biraz salata
1 bardak ayran

Bugün yediklerim
Sabah
Kiymali 2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Zeytin ,peynir

Arada
1 bardak salep
Yarım elma
Yarim avuc leblebi

Aksam
1.5 kase tavuksuyu corbadi
Biraz salata
1 bardak ayran
Canım salep toz olandan mi ? Yoksa su kutuda olan, sadece ısıtılandan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…