Kutuda olanlardan cok mu kaloriliCanım salep toz olandan mi ? Yoksa su kutuda olan, sadece ısıtılandan mi ?
Kutuda olanlardan cok mu kalorili
AraKahvaltim
1 yumurtalı kıymalı omlet
Köy peyniri
1 dilim ekmek
Canimcim hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Karatay a başladım bende ara ara gelip bilgi veririm sizler iyi gidiyorsunuz maşallah
Uzun uzun yazmışsınız teşekkürler ben de hasimato hastasıyım vermem gereken 4 5 kilo var ama aylarca ugrasiyorum ama veremiyorum bi de kansizim diyet listeni bana da atar mısın merak ettimHerkese merhaba bisey sorabilirmiyim bu diyet listeleriniz diyetisyen yardımıyla yapılan listeleriniz mi yoksa sizde benim gibi kendinizi guncelliyorsunuz listelerinizi sadece sormak istedim başka amacım yok ben ileri derecede hasimato hastasıyım ve kilo vermem zor diyordum bende diyetteyim 4 ay oldu 17 kilo verdim verdim ama çok zor oldu ilk 2 ay kendimi çok kasmıştım cok-da yemiyordum hatta hic diyebilirim fakat 7 gün spor yapıyordum fakat meobolizmam maalesef mahvoldu inceldim fakat sagliksiz inceldim metabolizmam calismadi durdu zaten rahatsizligimdan dolayi zar zor calisiyordu tamamen durmustu kafayi yeme seviyesine gelmistim ben 3 hafta once 3 ara ve 2 ara öğün olmak üzere yeme düzenimi değiştirdim su miktarini 3 litreye çıkardım spor sayısını düşürsün haftanın 7 günü yapmiyorumda 3 günü yapıyorum bunu bir diyetisyen söylemişti metabolizmayı şaşırtmak lazım diye çok şükür düzene girdi ben hastalığımdan dolayı gluten diyeti yapıyorum glutensiz yaşamı seçtim ama buna 3 hafta once başladım diyetisyen e ve doktoruma danışarak zaten normalde buymuş glüten kullanmaması gerekiyormus hashimato ve tiroid hastalarının ben buğday yulaf çavdar bu ürünleri bıraktım zaten şekeri kesmiştim diyet listemi yardım alarak olusturdum kepekli ürünlerde yasak sabah uyanir uyanmaz bir bardak limonlu su iciyorum filtre kahve iciyorum icine hindistancevizi yagi kullaniyorum 4 aydir bunu duzenli yapiyorum bazi gunler arada kaynasada hindistan cevizi yagi gobek bolgesindeki yaglari harekete gecirip daha kolay yag yakimini sagliyormus bunu ben doktorumdan ogrendim kizlar sabah kavhaltisi krallar gibi oglen yemeği prenses gibi aksam yemeği fakir gibi olmali demisti internette bir diyetisyen öğle yemeğinde sebze yemeği ve ev yapımı yogurt yiyorum ara öğünlerde ciğ olan kuruyemişler 5 adet yiyorum yeşil çay sınırsız akşam yemeği protein ağırlıklı bu düzenle devam ediyorum fakat hergün yemek listelerini değiştiriyorum bu sistemle metabolizmam hızlandı kontrol ettirsin çok şükür 2 kilo daha gitti toplam 17 kilo oldu ağır ağır gidiyor buda hastalıktan dolayı fakat veriyorum ben kek börek çörek bunlarida yiyorum fakat normal undan yapılanlardan deil nohut unu mercimek unu bunları kullanıyorum bunlar glutensiz ve çok sağlıklı düşük kalorili unlar var diyet demek kismak deilmis daha yeni öğrendim tatlı ihtiyacım çok oluyor maalesef bunu muz ve findikunundan kurabiyeler yaparak bastırmışmış oluyorum elmanın üstüne tarcın dökünce de geciyor artık diyetim eğlenceli hale gelmeye başladı kasmayalım kızlar herşeyden yiyerek ve porsiyon küçülten zayıflayalım ben bekarken 61 kilo vermiştim diyetce herturlu zorluğu bilirim sonra çeşitli hastalıklar ilaçlar yarısını geri aldım aradan 12 sene gecti tabiçok geçte olsa diyetin işkence deil bir eğlence olduğunu anlıyorum .ben buarada diyetisyen değilim size anıl vermekte deil amacım sakın öyle algılamayın ben sadece size moral vermek istedim kimseye akıl vermek haddim deil.moral vermek istedim hepimiz zayıflayabiliriz aramizda tiroit hastalarida olabilir zor deilmis kilo vermek bunu anlatmak istedim birazda moral vermek istedim herkese iyi geceler kendinize çok iyi bakın.
Hoş buldum canım kilo dışında iyiyimCanimcim hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsin
Öncelikle canı gönülden tebrikler ne güzel anlatmışsınız gerçekten moral oldu bana kilolardan bıkmış ama devamı gelmeyen diyetler için teşekkürlerHerkese merhaba bisey sorabilirmiyim bu diyet listeleriniz diyetisyen yardımıyla yapılan listeleriniz mi yoksa sizde benim gibi kendinizi guncelliyorsunuz listelerinizi sadece sormak istedim başka amacım yok ben ileri derecede hasimato hastasıyım ve kilo vermem zor diyordum bende diyetteyim 4 ay oldu 17 kilo verdim verdim ama çok zor oldu ilk 2 ay kendimi çok kasmıştım cok-da yemiyordum hatta hic diyebilirim fakat 7 gün spor yapıyordum fakat meobolizmam maalesef mahvoldu inceldim fakat sagliksiz inceldim metabolizmam calismadi durdu zaten rahatsizligimdan dolayi zar zor calisiyordu tamamen durmustu kafayi yeme seviyesine gelmistim ben 3 hafta once 3 ara ve 2 ara öğün olmak üzere yeme düzenimi değiştirdim su miktarini 3 litreye çıkardım spor sayısını düşürsün haftanın 7 günü yapmiyorumda 3 günü yapıyorum bunu bir diyetisyen söylemişti metabolizmayı şaşırtmak lazım diye çok şükür düzene girdi ben hastalığımdan dolayı gluten diyeti yapıyorum glutensiz yaşamı seçtim ama buna 3 hafta once başladım diyetisyen e ve doktoruma danışarak zaten normalde buymuş glüten kullanmaması gerekiyormus hashimato ve tiroid hastalarının ben buğday yulaf çavdar bu ürünleri bıraktım zaten şekeri kesmiştim diyet listemi yardım alarak olusturdum kepekli ürünlerde yasak sabah uyanir uyanmaz bir bardak limonlu su iciyorum filtre kahve iciyorum icine hindistancevizi yagi kullaniyorum 4 aydir bunu duzenli yapiyorum bazi gunler arada kaynasada hindistan cevizi yagi gobek bolgesindeki yaglari harekete gecirip daha kolay yag yakimini sagliyormus bunu ben doktorumdan ogrendim kizlar sabah kavhaltisi krallar gibi oglen yemeği prenses gibi aksam yemeği fakir gibi olmali demisti internette bir diyetisyen öğle yemeğinde sebze yemeği ve ev yapımı yogurt yiyorum ara öğünlerde ciğ olan kuruyemişler 5 adet yiyorum yeşil çay sınırsız akşam yemeği protein ağırlıklı bu düzenle devam ediyorum fakat hergün yemek listelerini değiştiriyorum bu sistemle metabolizmam hızlandı kontrol ettirsin çok şükür 2 kilo daha gitti toplam 17 kilo oldu ağır ağır gidiyor buda hastalıktan dolayı fakat veriyorum ben kek börek çörek bunlarida yiyorum fakat normal undan yapılanlardan deil nohut unu mercimek unu bunları kullanıyorum bunlar glutensiz ve çok sağlıklı düşük kalorili unlar var diyet demek kismak deilmis daha yeni öğrendim tatlı ihtiyacım çok oluyor maalesef bunu muz ve findikunundan kurabiyeler yaparak bastırmışmış oluyorum elmanın üstüne tarcın dökünce de geciyor artık diyetim eğlenceli hale gelmeye başladı kasmayalım kızlar herşeyden yiyerek ve porsiyon küçülten zayıflayalım ben bekarken 61 kilo vermiştim diyetce herturlu zorluğu bilirim sonra çeşitli hastalıklar ilaçlar yarısını geri aldım aradan 12 sene gecti tabiçok geçte olsa diyetin işkence deil bir eğlence olduğunu anlıyorum .ben buarada diyetisyen değilim size anıl vermekte deil amacım sakın öyle algılamayın ben sadece size moral vermek istedim kimseye akıl vermek haddim deil.moral vermek istedim hepimiz zayıflayabiliriz aramizda tiroit hastalarida olabilir zor deilmis kilo vermek bunu anlatmak istedim birazda moral vermek istedim herkese iyi geceler kendinize çok iyi bakın.
Benimde az bir kilom kaldı ama biz hashimato hastaları maalesef zor oluyor kilo verme süreci biraz uzun oluyor sabretmek gerekiyor verirken kansızlığın varsa lütfen endokronijide surekli kanina baktır ben kansizlik sürecini aştım doktorum kan iğneleri vermişti ben çok kullanmadım sabahları 2 kasik keçiboynuzu pekmezi yedim kansizlik için çok şükür kansızlığın yarı yarıya düştü benim belli bir planım yok daha doğrusu ben doktor kontrolünde glutensiz ürünleri kestim akşam yemeğinde porsiyon küçülttüm herturlu peynir yiyorum peynir yasak deil çünkü hashimatoda kalsiyum ve selenyum çok önemli beni ekdokronoji doktorum diyetisyenle çalışmamı önermişti online yardım alıyorum vu pandemi döneminde sabah kahvaltısını kesme geçiştirme sakın vücudunun ve hormonların buna ihtiyacı var lahana brokoli kırmızı lahanayı kestirdi bana doktor birde karnibahar ben bunları hiç yemiyorum bunların içindeki maddeler tetikliyormus hashimatoyu yeni yeni öğreniyorum bende mercimek kuru fasulye ve nohut bunlardan bolca tüketmesi bana söylediler yeşil yapraklı sebzeler birde tika basa deil demişti 5 kasik öğlen yemeğinde 3 kasik akşam yemeğinde zeytinyağını ve hindistancevizi yağını hiç kesme bunlar hashimatoyla savaşan gizli besinler su miktarini cogaltti benim doktorum 2 litreden 2.5 3 litreye cikardim bide lutfen doktorunla konus tetkiklerini yaptirarak bsslayin bu cok önemli benim yasum 41 cunku ben yasimdan dolayi ve başka rahatsızlıklarından dolayı yardım alıyorum diyetisyenden çünkü yaş faktörü önemli senin yaşın gençtir ve ilerlemem güzel gider fakat benim öyle deilUzun uzun yazmışsınız teşekkürler ben de hasimato hastasıyım vermem gereken 4 5 kilo var ama aylarca ugrasiyorum ama veremiyorum bi de kansizim diyet listeni bana da atar mısın merak ettim
Ben o durumları yaşadım canim o yüzden kasmadan kendimizi ve moralimizi bozmadan herşeyden yiyerek fakat porsiyon küçülterek zayirlarsiniz hic merak etme kilom gitmedigi zaman bile seni yenicem basaricam eninde sonunda ama bir yil ama 2 yil sonunda gidecek deyip moral veririm kendime ama lutfen sizlerin yasi genc tahminimce bir saglik ocaginda tahlil yaptir yagin sekerin hepsi cikar buna gore kendine yol haritasi cizersin herkesin farkli olur cünkü. Moral bozmak yok artik bu bile metobolizmayi cok etkiliyor kiloluysamda kendimi seviyorum zayiflama surecimdede kendimi sevmekten vazgecmedim de biz kadınlar herturlu zorluğun üstesinden geliriz bunu hic unutmaHoş buldum canım kilo dışında iyiyim
Öncelikle canı gönülden tebrikler ne güzel anlatmışsınız gerçekten moral oldu bana kilolardan bıkmış ama devamı gelmeyen diyetler için teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah bu moralle diyetime devam edicemBen o durumları yaşadım canim o yüzden kasmadan kendimizi ve moralimizi bozmadan herşeyden yiyerek fakat porsiyon küçülterek zayirlarsiniz hic merak etme kilom gitmedigi zaman bile seni yenicem basaricam eninde sonunda ama bir yil ama 2 yil sonunda gidecek deyip moral veririm kendime ama lutfen sizlerin yasi genc tahminimce bir saglik ocaginda tahlil yaptir yagin sekerin hepsi cikar buna gore kendine yol haritasi cizersin herkesin farkli olur cünkü. Moral bozmak yok artik bu bile metobolizmayi cok etkiliyor kiloluysamda kendimi seviyorum zayiflama surecimdede kendimi sevmekten vazgecmedim de biz kadınlar herturlu zorluğun üstesinden geliriz bunu hic unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?