Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bu yaşta öyle oluyor. Evin toplu olmasını çok sorun etme. Havalar ısınsın, parka çıkarmaya başlayınca enerjisini atar insallah

Kac gün gecti canım
3 gün geçti geçen hafta iğne vurulmuştum alerji iğnesi birde ilaç içmeye başladım yine alerji ile ilgili acaba o mu yaptı
ay canım çağın hastalığı hareketsizlik beraberinde çöküntüyü getiriryor bende senin gibiyim gerçektnen Allah şifa versin hepimize haberdar et bizide

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk beyaz peynir

Ara
Filtre kahve
1 incir
1 elma

Akşam
2 içli köfte (sossuz)
5 kaşık kapuska

Akşam yemegim alakasız biraz ama içli köfte yanına masum birşey bu aklıma geldi.

Masallah ficans 5 kilo sonra sonra gelsin 69
Sağol zezecim inşallah
İyi geliyor canım fırsat buldukça yaparım inşallah sağlık elverdiği sürece
Afiyet olsun kolay gelsin canım
Çok iyi canım ideale yakınsın öyle düşün
İğne de kortizonlu ise yapar şişlik canım çok değil ama hemen gider
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk beyaz peynir

Ara
Filtre kahve
1 incir
1 elma

Akşam
2 içli köfte (sossuz)
5 kaşık kapuska

Akşam yemegim alakasız biraz ama içli köfte yanına masum birşey bu aklıma geldi.
Çok güzel menün afiyet olsun canım

Senin de ilaçlardan olabilir canım sıkma canını dahiliyeye gidersen endokrine de yönlendiriyor

Canım diyetisyenle iletişimin nasıl ?
Haftalık mi değişiyor liste ?

Canım diyetisyenle iletişimin nasıl ?
Haftalık mi değişiyor liste ?
Canım 2 haftalık değişiyor ama ben pek listeye uyamadım hep öğün atladım veya gereksiz kaçamaklarım oldu her akşam yatmadan 2 saat önce zencefilli zerdeçallı yoğurt yiyeceksin demişti ben sadece 1 haftada 1 kere yaptım 2 gece misafirlikteydik yediklerim hiç diyete uygun olmadı 3 gün oruç tuttum sahurda da fazla kaçırdım sorun diyetisyende değil bende oldu ama bu hafta Allah nasip ederse çok daha düzenli olacağım

Canım bu yaşta öyle oluyor. Evin toplu olmasını çok sorun etme. Havalar ısınsın, parka çıkarmaya başlayınca enerjisini atar insallah
Sadece benim sorun etmem değil kaynanam bu evin haline falan diyor inanırmısın el bileklerim nasıl acıyor tüm eklwmlerimde yumsama varmış süpürgesi fazla vakumluyor gücünde yetmiyor artık kızda emiyor ya vücut ne yapsın toparlayamadı bir türlü doğumdan beri böyleyim

Canim öncelikle geçmiş olsun kayinvalideyi cok takma bu aralar temizlik icin bir yardimci alabilirsin sağlık daha önemli sonuçta veya robot süpürge alabilirsin bence tam zamanı esine supurgenin seni cok zorladigindan bahset hem süpürür hem de siler
Bir de kiz cok dağıtıyorsa iyilesene kadar kizinla odasinda oynayın odasinda oyuncaklarini doksun oynasın salona cok girmezseniz temiz kalır aniden kayinvaliden de gelse temiz görmüş olur

Valla robot süpürge bakıyorum da eşim beyefendi ikinci çocuk diye tutturursa ozaman işim sahada zor olacak şimdi aldırmam zorda düşünüyorum yani biraz birikim yapsam kendim alırım gibime geliyor sağolasın canım benim bugün ellerim daha bir şiş kalktım ağrıyorlardı üstümü değiştiricem sıkı birşey giydim herhalde yarında yeşil çay ile elma detoxu yapıcam baya etkiliydi daha önce yapmıştım

O robot süpürge den ben de çok istiyorum
sersum un var, evdeki mobilya ayaklarını da ona göre değiştirdi. Büyük pratiklik

Kahvaltı
2 kaşık yulaf, 2 yumurta, maydonozlu köy peyniri ile omlet
3 zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 incir

Öğlen
Avucum kadar pide
6 dilim sucuk

Ara
Elma

Akşam
2 kaşık erişte
Kapuska yemeği 1 tabak
2 kaşık yogurt

Şimdi Türk kahvesi, 1 kare bitter

Son düzenleme:
Kilom 61.6 sabah tartıldım gecen hafta yani tatil dönüşü tartildigimda oructum ondan az cikmis olabilir yani o zaman kilom 61 degil de belki 62 idi regli de yakın odem de olabilir bilmiyorum sonuc olarak 61.6 kiloyum canım sıkıldı ama yapacak bisey yok

Canım geldim,
Herkese selamlar,
Yine moral olarak çökmüş vaziyetteyim. Siz bana bakmayın, gelirim yine. Gelirim yani inşallah birkaç güne. Toparlayamıyorum. Son zamanlarda çok sık yaşamaya başladım. Belki kilo vermeyi de başaramayacağım bilmiyorum. Hayatım hep böyle geçecek gibi...

Bugün yediklerim
Kahvaltıda
2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Az peynir,bol zeytin

Arada
1 fincsn türk kahvesi
1kase mercimek çorbası
1bardsk salep

Aksam
1 kase mercimek çorbası
Yarim porsiyon karnibahar graten
Biraz salata

Bizimkiler fistikli baklava aldilar aksama serbetli tatlıları pek aramam aslinda yemicemi bastan soyledim hadi bakalımmm

Gel sen gel beraber yarışalım nasıl olsa ikimiz de bir ileri iki gerii sakasi bir yana takma kafana kendini rahatlatmaya bak ben esime kizdigimda kirildigimda canım karbonhidratlı seyler istiyor test ettim kendimi hamurisi yerken buluyorum sen de de vardır bir sebebi

Bende üzgün olduğumda, kendimi yemeğe veriyorum, bazılarının iştahı kesilir can sikintisiyla. Sıkıntı benim iştahımı açıyor.

Safrancim hani arkadasin vardi gecen gun seni gormustu o farketmisti senjn zayifladigi i hatirladin mi? Bence disaridan belli oluyor ama sen farkedemiyor olabilirsin, ben de hic farkemiyorum kendimi cok iyi bakmam gerekiyor aynaaya
Ayy cn bnde var o robotu supurge harika bisey tabsiye ederim
O robot süpürge den ben de çok istiyorum
sersum un var, evdeki mobilya ayaklarını da ona göre değiştirdi. Büyük pratiklik
Bn de almistim sersumla ayni donemde hakkaten cok faydali ben de yatakodasinin ayaklarini degistirdim diger yerlere giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…