- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Canım bu yaşta öyle oluyor. Evin toplu olmasını çok sorun etme. Havalar ısınsın, parka çıkarmaya başlayınca enerjisini atar insallahMoralim hiç iyi değil menü paylasamıyorum ondan ev hali battı gidiyor işler yığıldı yapamıyorum moralim 0 sabaha kadar da uyuyamıyorum tam uyuyacak kız kalkıyor kendimi bir toparlayayım pazartesi paylaşmaya baslayım inanırmısın egzersizleri bile yapamıyorum kızdan fırsat bulup ortalığı toparlıyorum hemen başlıyor dökmeye dağıtmaya perişanım
3 gün geçtiKac gün gecti canım
ay canım çağın hastalığı hareketsizlik beraberinde çöküntüyü getiriryor bende senin gibiyim gerçektnenKızlar ben geldim lakin mutlu gelmedim elim ayağım şişti birden hreketsizlikten mı neden bilmiyorum yüzük birden ağrı yapmaya başladı bu anı ödem şişlik neden oldu acaba tartılmaya korktum açıkçası yeşil çayı artırıcam bakalım yarın ne olacak birde hareketsiz kalmak üzüyor beni eklemlerim iyi olsada bende egzersiz yapsam çok özledim egzersizleri egzersizde özlenirmi diyene özlenirayın 12 sine ortapediye randevu aldm acaba bir iç hastalıkları uzmanı ile mi ofg9rüşsem yada diyetisyenlemi
Sağol zezecim inşallahMasallah ficans 5 kilo sonra sonra gelsin 69
İyi geliyor canım fırsat buldukça yaparım inşallah sağlık elverdiği süreceAynen canım
Canım arıyoruz kiraya çıkacağız Ankara içi yani
Afiyetler olsun
Nasıl gidiyor tartıda görürüz bakemm
Sağol canım Aminn inşallah
Maşallah sana yürüyüşler çok işe yarıyor...
Çok sağol canım aminn
Çok sağol canımm aminnSen de sünnet yaptırmışsın heralde çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım..Diyeti bozmamana da çok sevindim..Ben taşınma telaşında olduğumdan biraz düştü modum umarım çok etkilemez
Demiştim yürüyüşler çok işe yarıyor diye..harikasın...
Afiyet olsun kolay gelsin canımSelam canlar...Bundan sonraki günler gelemeyebilirim kusura bakmayın..Malum taşınma toplanma falan...
yediklerime gelince
Dün öğlen
Eki Görüntüle 2790644
Akşam
Eki Görüntüle 2790645
Bu sabah
Eki Görüntüle 2790646
Çok iyi canım ideale yakınsın öyle düşünRumuz sarfansari
Başlangıç: 62.8
Geçen hafta : 58.4
Bu hafta: 58
Fark -400 Gr
2 günlük ayran detoksu + 1 haftalık kacamaksiz diyet 400 Gr
Ayran detoksu ile ilgili bir sürü motivasyon yazısı okudum video izledim. 1-2 arası kilo verilmiş. Tabiki bende etkisi, bu kadar oldu.
İğne de kortizonlu ise yapar şişlik canım çok değil ama hemen gider3 gün geçtigeçen hafta iğne vurulmuştum alerji iğnesi birde ilaç içmeye başladım yine alerji ile ilgili acaba o mu yaptı
ay canım çağın hastalığı hareketsizlik beraberinde çöküntüyü getiriryor bende senin gibiyim gerçektnenAllah şifa versin hepimize haberdar et bizide
Çok güzel menün afiyet olsun canımKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk beyaz peynir
Ara
Filtre kahve
1 incir
1 elma
Akşam
2 içli köfte (sossuz)
5 kaşık kapuska
Akşam yemegim alakasız biraz ama içli köfte yanına masum birşey bu aklıma geldi.
Senin de ilaçlardan olabilir canım sıkma canını dahiliyeye gidersen endokrine de yönlendiriyorKızlar ben geldim lakin mutlu gelmedim elim ayağım şişti birden hreketsizlikten mı neden bilmiyorum yüzük birden ağrı yapmaya başladı bu anı ödem şişlik neden oldu acaba tartılmaya korktum açıkçası yeşil çayı artırıcam bakalım yarın ne olacak birde hareketsiz kalmak üzüyor beni eklemlerim iyi olsada bende egzersiz yapsam çok özledim egzersizleri egzersizde özlenirmi diyene özlenirayın 12 sine ortapediye randevu aldm acaba bir iç hastalıkları uzmanı ile mi ofg9rüşsem yada diyetisyenlemi
Canım diyetisyenle iletişimin nasıl ?Kızlar kilo bildirimi yapmayı unuttum sabah tartılmıştım halbuki
Başlangıç 85
1 hafta 83
2.hafta 83
3. hafta (yani bugün) maalesef yine 83
Bu hafta kaçamaklı geçmişte diyet yapsamda maalesef gidemedi kilocuklar
Canım 2 haftalık değişiyor ama ben pek listeye uyamadım hep öğün atladım veya gereksiz kaçamaklarım oldu her akşam yatmadan 2 saat önce zencefilli zerdeçallı yoğurt yiyeceksin demişti ben sadece 1 haftada 1 kere yaptım 2 gece misafirlikteydik yediklerim hiç diyete uygun olmadı 3 gün oruç tuttum sahurda da fazla kaçırdım sorun diyetisyende değil bende oldu ama bu hafta Allah nasip ederse çok daha düzenli olacağımCanım diyetisyenle iletişimin nasıl ?
Haftalık mi değişiyor liste ?
Sadece benim sorun etmem değil kaynanam bu evin haline falan diyor inanırmısın el bileklerim nasıl acıyor tüm eklwmlerimde yumsama varmış süpürgesi fazla vakumluyor gücünde yetmiyor artık kızda emiyor ya vücut ne yapsın toparlayamadı bir türlü doğumdan beri böyleyimCanım bu yaşta öyle oluyor. Evin toplu olmasını çok sorun etme. Havalar ısınsın, parka çıkarmaya başlayınca enerjisini atar insallah
Canim öncelikle geçmiş olsun kayinvalideyi cok takma bu aralar temizlik icin bir yardimci alabilirsin sağlık daha önemli sonuçta veya robot süpürge alabilirsin bence tam zamanı esine supurgenin seni cok zorladigindan bahset hem süpürür hem de silerSadece benim sorun etmem değil kaynanam bu evin haline falan diyor inanırmısın el bileklerim nasıl acıyor tüm eklwmlerimde yumsama varmış süpürgesi fazla vakumluyor gücünde yetmiyor artık kızda emiyor ya vücut ne yapsın toparlayamadı bir türlü doğumdan beri böyleyim
Valla robot süpürge bakıyorum da eşim beyefendi ikinci çocuk diye tutturursa ozaman işim sahada zor olacak şimdi aldırmam zorda düşünüyorum yani biraz birikim yapsam kendim alırım gibime geliyor sağolasın canım benim bugün ellerim daha bir şiş kalktım ağrıyorlardı üstümü değiştiricem sıkı birşey giydim herhalde yarında yeşil çay ile elma detoxu yapıcam baya etkiliydi daha önce yapmıştımCanim öncelikle geçmiş olsun kayinvalideyi cok takma bu aralar temizlik icin bir yardimci alabilirsin sağlık daha önemli sonuçta veya robot süpürge alabilirsin bence tam zamanı esine supurgenin seni cok zorladigindan bahset hem süpürür hem de siler
Bir de kiz cok dağıtıyorsa iyilesene kadar kizinla odasinda oynayın odasinda oyuncaklarini doksun oynasın salona cok girmezseniz temiz kalır aniden kayinvaliden de gelse temiz görmüş olur
O robot süpürge den ben de çok istiyorumCanim öncelikle geçmiş olsun kayinvalideyi cok takma bu aralar temizlik icin bir yardimci alabilirsin sağlık daha önemli sonuçta veya robot süpürge alabilirsin bence tam zamanı esine supurgenin seni cok zorladigindan bahset hem süpürür hem de siler
Bir de kiz cok dağıtıyorsa iyilesene kadar kizinla odasinda oynayın odasinda oyuncaklarini doksun oynasın salona cok girmezseniz temiz kalır aniden kayinvaliden de gelse temiz görmüş olur
Canım geldim,
Gel sen gel beraber yarışalım nasıl olsa ikimiz de bir ileri iki gerii sakasi bir yana takma kafana kendini rahatlatmaya bak ben esime kizdigimda kirildigimda canım karbonhidratlı seyler istiyor test ettim kendimi hamurisi yerken buluyorum sen de de vardır bir sebebiCanım geldim,
Herkese selamlar,
Yine moral olarak çökmüş vaziyetteyim. Siz bana bakmayın, gelirim yine. Gelirim yani inşallah birkaç güne. Toparlayamıyorum. Son zamanlarda çok sık yaşamaya başladım. Belki kilo vermeyi de başaramayacağım bilmiyorum. Hayatım hep böyle geçecek gibi...
Bende üzgün olduğumda, kendimi yemeğe veriyorum, bazılarının iştahı kesilir can sikintisiyla. Sıkıntı benim iştahımı açıyor.Gel sen gel beraber yarışalım nasıl olsa ikimiz de bir ileri iki gerii sakasi bir yana takma kafana kendini rahatlatmaya bak ben esime kizdigimda kirildigimda canım karbonhidratlı seyler istiyor test ettim kendimi hamurisi yerken buluyorum sen de de vardır bir sebebi
Safrancim hani arkadasin vardi gecen gun seni gormustu o farketmisti senjn zayifladigi i hatirladin mi? Bence disaridan belli oluyor ama sen farkedemiyor olabilirsin, ben de hic farkemiyorum kendimi cok iyi bakmam gerekiyor aynaayaTeşekkürler kızlar çok şükür.
Dün 3 aydır giymedigim kot pantolonumu giydim, likralı olduğundan mi bilmiyorum hiç fark yok.
Keşke bu verdiklerim yağ kaybı olsa, incelirdim, ama kas kaybı da yaşıyorum sanırım ki, ben farkedemiyirum pek incelik.
Bu hafta hergun yürüdüm. Hafta sonu sokağa çıkma yasağından yürüyemiyorum. Havalar düzeldi gibi, inşallah yürüdükçe incelme de olur.
Ayy cn bnde var o robotu supurge harika bisey tabsiye ederimValla robot süpürge bakıyorum da eşim beyefendi ikinci çocuk diye tutturursa ozaman işim sahada zor olacak şimdi aldırmam zorda düşünüyorum yani biraz birikim yapsam kendim alırım gibime geliyor sağolasın canım benim bugün ellerim daha bir şiş kalktım ağrıyorlardı üstümü değiştiricem sıkı birşey giydim herhalde yarında yeşil çay ile elma detoxu yapıcam baya etkiliydi daha önce yapmıştım
Bn de almistim sersumla ayni donemde hakkaten cok faydali ben de yatakodasinin ayaklarini degistirdim diger yerlere giriyorduO robot süpürge den ben de çok istiyorum
sersum un var, evdeki mobilya ayaklarını da ona göre değiştirdi. Büyük pratiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?