Videoyu sonuna kadar izledim nasıl tutturdun cnm biraz sabır işi çok karıştırıp bekletti dolapta sonuç nasıldı bana eticini anımsattı altta tart ortada portakal kremaBen krep değil de canim tost yaptım.
Bu tarifi yapmıştım.
Mercimek ten krep yapmıştım.
Hayırlı olsun sersum cum gönlünüze göre bulmuşsunuz maşallah Allah güle güle oturmak nasip etsin sağlık mutluluk ileKızlar selam...Geçmişe bir iki bakayım dedim beğen attım ama çok birikmiş okuyamam..Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bizde taşınma telaşı malum gelemiyorum..Bir boşluk buldum yazayım dedim..Ev bulduk tam istediğimiz gibi çok şükür Allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin..Dün elektrik su gaz açıldı bugün yarın temizlik salı taşınırız sanırım..Diyete de ara verdim diyetisyenime de söyledim yapamıyorum diye 3 hafta kadar izin yapacağım..çok abartmamaya gayret ediyorum ama olmuyor bazen..Sonrasında bakacağım 1-2 kiloyla atlatırım sanırım..Gelince iyice sıkarım gider onlarda...
Benden bu kadar işler bitince gelirim öptüm hepinizi
Süpersin slagonumuz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. Cok değil yediklerin normal canim bunlar seni tok tutar önemli olan tok olmak az yiyip surekli acıkmıyoruz bu sağlıklı yiyeceklerle yiyoruz midemiz tok oluyor. Bak bende anlatayım bede sabah kahvaltisinda kara ekmekle yapılan tost yedim arasına mozzarella peyniriyle beraber firinda tost dilimleri yaptim organik erimek dilimlerini fırın kabına dizdim üzerine domates sosu azıcık salçayı sulandirip üzerine döktüm renderelenmis mızrakla peynirlerini yaydım 10 dakika firinda oldu söylemesi ayıp mis gibi sağlıklı az kalorili ekmek dilimleri oldu hatta yumuşacık oluyor etimekler çok doyurucu ben ac karnına spor yapmayı bıraktım sadece pazar günleri sabah 8 de kakıp yapıyorum gün icinde de yapılıyor karın bölgesi için en etkili sabah ac karnına yapılan spormus ikinci etkili saat öğleden sonraymis yapılan araştırmalara göre ben regl dönemindeyim maalesef spor yarimsaatten az yapıyorum evin icinde daha fazla hareket ediyorum iş yaparak halsizlik o yüzden spor bu iki gün biraz azallttimGünaydın kızlar sağlıklı beslenme üzerine adım atmış bulunuyorum dün @Tradiaos arkadaş baya önerilerde bulundu teşekkür ederim heves geldi banada dün akşam çeşitli un siparişleri verdim şeker yerine de keçiboynuzu tozu kullanıcam inşallah alışabilirim
Sabah dünkü çektiğim yulaf tan krep yaptım 1 tane ama kesmedi canım tatlı istedi olgun muz yulaf ilede pankek yaptım gerçekten çok güzel oldu baya doydum 5 kaşık çektiğim yulafın yarısını kullandım Fazla fazla yetti bereketliymiş
*Krebi 1,5 kaşık yulaf unu, 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, 1 tk keten tohumu, 1 tk çiya tuz, baharatlar ile yaptım az yağlı tavada pişirdim arasına acuka(evde yaptığım) peynir ile
*pankek i 1 yumurta, yarım çay bardağı süt 1 kaşık yulaf unu, 1 olgun muz vanilya ve 1 tk keçiboynuzu özü ile bızzt arkalı önlü pişirdim olay
Totalde 2 yumurta, 2,5 kaşık yulaf unu, 1 muz, peynir, acuka,1 çay bardağı süt keçiboynuzu özü, 1 tk sıvıyağ,1 tk çiya keten tohumu yemiş oldum sizce nasıl çokmu baya doydum çünküSafransari ne dersin cnm
Canim sıvıyağ yerine zeytinyağı kullan derim ben. benim fikrim tabi sıvıyağ kullanmadığım için öyle söyledim.Günaydın kızlar sağlıklı beslenme üzerine adım atmış bulunuyorum dün @Tradiaos arkadaş baya önerilerde bulundu teşekkür ederim heves geldi banada dün akşam çeşitli un siparişleri verdim şeker yerine de keçiboynuzu tozu kullanıcam inşallah alışabilirim
Sabah dünkü çektiğim yulaf tan krep yaptım 1 tane ama kesmedi canım tatlı istedi olgun muz yulaf ilede pankek yaptım gerçekten çok güzel oldu baya doydum 5 kaşık çektiğim yulafın yarısını kullandım Fazla fazla yetti bereketliymiş
*Krebi 1,5 kaşık yulaf unu, 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, 1 tk keten tohumu, 1 tk çiya tuz, baharatlar ile yaptım az yağlı tavada pişirdim arasına acuka(evde yaptığım) peynir ile
*pankek i 1 yumurta, yarım çay bardağı süt 1 kaşık yulaf unu, 1 olgun muz vanilya ve 1 tk keçiboynuzu özü ile bızzt arkalı önlü pişirdim olay
Totalde 2 yumurta, 2,5 kaşık yulaf unu, 1 muz, peynir, acuka,1 çay bardağı süt keçiboynuzu özü, 1 tk sıvıyağ,1 tk çiya keten tohumu yemiş oldum sizce nasıl çokmu baya doydum çünküSafransari ne dersin cnm
Seninde kahvaltı güzel olmuş süper fikir çeşit unlarım gelsin ekmekçiler yapıp deniyebilirimSüpersin slagonumuz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. Cok değil yediklerin normal canim bunlar seni tok tutar önemli olan tok olmak az yiyip surekli acıkmıyoruz bu sağlıklı yiyeceklerle yiyoruz midemiz tok oluyor. Bak bende anlatayım bede sabah kahvaltisinda kara ekmekle yapılan tost yedim arasına mozzarella peyniriyle beraber firinda tost dilimleri yaptim organik erimek dilimlerini fırın kabına dizdim üzerine domates sosu azıcık salçayı sulandirip üzerine döktüm renderelenmis mızrakla peynirlerini yaydım 10 dakika firinda oldu söylemesi ayıp mis gibi sağlıklı az kalorili ekmek dilimleri oldu hatta yumuşacık oluyor etimekler çok doyurucu ben ac karnına spor yapmayı bıraktım sadece pazar günleri sabah 8 de kakıp yapıyorum gün icinde de yapılıyor karın bölgesi için en etkili sabah ac karnına yapılan spormus ikinci etkili saat öğleden sonraymis yapılan araştırmalara göre ben regl dönemindeyim maalesef spor yarimsaatten az yapıyorum evin icinde daha fazla hareket ediyorum iş yaparak halsizlik o yüzden spor bu iki gün biraz azallttim
Evde var cnm çok doğal hakiki salata dışında kullanmaya kıyamıyorumCanim sıvıyağ yerine zeytinyağı kullan derim ben. benim fikrim tabi sıvıyağ kullanmadığım için öyle söyledim.
HarikasınAksamdan 6 kasik yulaf ezmesi, 1 sb yakin süt ve 1 yumurtadan krep yaptım 3 tane cikti diyebilirim sonuncusunu daha pişirmedim
3. yu ara ogunde pisirip yemeyi planliyorum
Kahvaltida
2 yulaflı krep
2 ince dilim kaşar
5 6 zeytin
Bugün dusuk kalorili bir kahvalti yaptim
yeni biri gelmişCanim sıvıyağ yerine zeytinyağı kullan derim ben. benim fikrim tabi sıvıyağ kullanmadığım için öyle söyledim.
Ay ben ne gondermissin öyle, ben bunu yapmadım canim canim, yanlış link olmusVideoyu sonuna kadar izledim nasıl tutturdun cnm biraz sabır işi çok karıştırıp bekletti dolapta sonuç nasıldı bana eticini anımsattı altta tart ortada portakal krema
Hosbuldum Çok teşekkür ederimyeni biri gelmiş
hoş geldin .
Sen bize yeni bir soluk getireceksin umuyorumHosbuldum Çok teşekkür ederim
Kuzum çok saol daha ne yeni sağlıklı tarifler var bende yollarım yazarım hatta sayfaya emziriyorsan eğer önce bir kadın doğum doktoruna bir sor canim sen bebeğine süt veriyorsun çünkü sana rahatca yapabilirsin diyemem o yüzden canim yap dersem eğer yanlış yapmış olurumSen bize yeni bir soluk getireceksin umuyorumbinada özel tarifler at ya bende istiyorum yeteri kadar bilgi calaamadm senden emzirenler rahat yapbilirmi senin beslenmeni
Geçmiş olsun cnmSabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Bir adet muzbir adet çilek
Bir dilim ekmek
İki çatal bal kaymak
6 adet kolojenli çörekotlu peynir topları
7 adet zeytin
Şehirde işlerim vardı arabada midem bulandı kızı kaynanamda almaya gittim patates başlamış içine dereotu maydanoz ve yeşil soğan koymuş bulantım geçsin diye iki kaşık yedim bastırdı limonlu siyah çay içtim akşam yemeğindede pırasa var olmazsa yanına fazladan haşlanmış yumurta var onuda yiyebilirom resim atıcam porsiyon fazla kaçmasın diye
Dün akşam iki bardak yeşil çay içtim
Lakin baya kaşındım bana dokunan çaylar herhalde yada balda olabilir mi diye düşünüyorum endokrinoloji uzmanına randevu almaya calıstm vermedi sistem sanırım önce dahiliye görmesi gerekiyor dahiliye uzmanına alıcam randevu ayın 12 sinde ortapedi yere var ikisini bir hallederim diye düşünüyorum
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun cnm
Harika eline sağlık muz koysam olurmu tatlandırıcı olarakBugün granola yaptim kızlar. Eti formun pirinç patlaklari var yulaftanda yapılıyor ama bana yulaf yasak olduğu için pirinc patlagiyla yaptim pirinc patlaklarinu iyice ufaladim baya ufak olmasi gerekir icine 4 kasik bal koydum miktarini arttirabilirsiniz. icine dövülmüş çiğ fındık çiğ ceviz çiğ olması onemli kızlar çünkü kavrulmuş koyarsanız kalorisi 2 katına çıkar .ayrıca siz istediğiniz çiğ kuruyemişleri koyabilirsiniz.eger bal sevmeyen alarjesi olan arkadaşlarım varsa pekmez koyabilirsiniz. Sonra hepsini harmanlayıp girin tepsisine yayın. çok pisirmeyın 10 dakika yetiyor. Dışarda doğunca kendiliğinden katılasacak zaten karşılaştıktan sonra parçalara ayırın kavonaza yerleştirin canınız şekerli tatlı istediği zaman sütünüze yoğurdunuza katarak sağlıklı bir tatlı oluyor.cokda doyurucu ara öğünlerinizde kullanabilirsiniz. ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?