Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yaşım 41 1.85 boyum kilom başladığımda 103 tu söylemesi ayıp şimdi 88 olmuşum

Bu benim detoksum sağlıklı şekersiz smothie

Salata kokteyl bowl tarifinize öğlen yazicam herkese
Teşekkür ederim cevabın için boyum kısa senden kilolarımız yakın sayılır
Smoothin güzel görünüyor tok tutuyormu gerçekten

Kahvaltımı hala bitiremedim
Yulaf unundan tavada ekmek üzeri peynir baharat ve kapya sos ile, 1,5 haşlanmış yumurta ve kendi yaptığım zeytinler çay belki 1 meyve

Eklentiler

• IMG_20210304_100509.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210304_100453.webp
    43 KB · Görüntüleme: 29
kızlar ben geldim .

sabah tartıldım nihayet . 54.0 kg.
bugün adet oldum yalnız .
yaklaşık bu kiloyum yine.

yoruldum yine .
sabah tavuk suyuna çorba yaptım. arpa şehriyeli.
ıspanak yemeği pişirdim .

evden öyle çıktım .
öğlen arası eve gittim . 1 bardak çorbadan içebildim . kıymalı yumurta yaptım çocuklara. çünkü kızı anasınıfından almam lazımdı. eve bıraktım . tekrar işe döndüm . hiç oturmadan . çorbamı da ayakta koştururken içtim .
2 elma yedim o arada .ayaküstü yalnız .
sabah da 1 paket kahve yapmıştım onu içtim .

bu kadar .

akşam yiyorum işte . akşama kendime bakabiliyorum .

bi de iş yerinde çekmeceme bi şeyler almam lazım .

afiyet olsun canım . ne güzel kahvaltı öyle.

Is yerindeki cekmecene ev yapımı granola bar götür evde kendin yapabilirsin acayip tok tutar seni birde altarnatif bir kucuk cantanin severek aldigin bir kucuk kutu olarabilir atıştırabileceğin çiğ fındık çiğ badem ve çiğ kaju koy beşer tane elini attığında en azından sağlıklı alıştırmalık yemiş olursun bir alternatif seçeneğim daha var evde ekmek yapiyomusun bilmiyorum çok sağlıklı glutensiz kalorisi düşük unlarla ekmek yapabilirsin kek gibi kabarır zaten bu dediğimde maya yok mayanın içindeki madde kilo alımına sebeb oluyor kabaran ekmegin soğuyunca arasına domates peynir ve marul koyabilirsin buda senin için sağlıklı bir alıştırmalık.

Öğlen yemeyim yeni yedim 1 kase bol acı kirmizi biberli mercimek çorbası bok kırmızı acibiberli ev yapımı yoğurt acı kirmizibiberli yogurt içine az bisey limon metabolizmayı canladiriyomus bunu doktor söylemişti özellikle bel çevresindeki yag takımına yardımcı olduğunu söylemişti ben spordan önce göbek hareketleri çalışırken bir ay boyunca yemiştim faydası oldu yemeğe devam ediyorum öğlen yemeğim bu ikindide salata kokteyl bowl .havuclar rondodan incecik uzun şekilde çıkacak sonra aynı işlemi sataliklara ve kapya kırmızı biberlere uyguluyoruz uzun ince çıkacaklar. bir bardak aldım ben uzun şarap bardaklarında sunum yapıyorum en azından sunum yapmamda ise yaradilar avakoda varsa evde yoksada sorun deil kesiyoruz yarim limon dilimleri gibi.once avakadosuz tarifimi anlatayım sonra herturlu bardağın içine önce 3 adet bardağı kaplayacak kadar marulları yerleştirdim marullar bardaktan sarkacak ortasına kirmizi kapya biber dilimleri yattara eşit şekilde havuç dilimleri sonrada salatalık dilimleri uzun ince bunları yerleştirdim 3 renkli ölçüyor dileyen arttırabiliyor üstüne tuz limon ekdim eşit şekilde ara öğün mis gibi avokadoyu rondodan geçirip krem peynir kıvamına getiyorsunuz üzerine kirmizi toz biber ne isterseniz ekiyorsunuz yaptığınız salata koytak parçalarını buna batırarak yediğiniz zaman cips sosu gibi oluyor

Koşturmaca devam ediyor cnm
Güçsüz kalma tabi atıştırmalık bir şeyler ye cnm
oy oy mis .
görseller nefis .
Sağol cnm

Unlarım geldi ama 24 saat havalandırmaya aldım koronanın çok olduğu bir ilden geldi nolur nolmaz denemek için sabırsızlanıyorum
Hindistan cevizi yağıda sipariş verdim oda hazırlanıyor 300 grlık indirimdeydi soğuk sıkımmış yüzde yüz denerim saça yüzede maske yaparım hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…