Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yazdığın için teşekkür ederim istersen günlük menümü bizimle paylaşırsan yapmak isteyen olur bende tiroid hastasıyım birden fazla nodül var hormon yükselmesede şuan emziriyorum ayrıca dizlerimde menisküs yırtığı var egzersiz sadece doktorun bana verdiğini yapabiliyorum pilates gibi ama her hareketin 10 saniye beklemeli olunca baya kaslar yoruluyor listenle bize destek olabilirsin şimdiden teşekkürler

Strese girince tatlı yada yağlı yerine salatalık ye fındık ceviz ye belki tutar en azından seni

O saydığım sebzeler tiroid hormonunu yükseltiyor ben dereou sayesinde o hormonu kontrol altına aldm arada birde olsa yiyebiliyorum ıspanak falan insan özlüyor canı yemek istiyor dereotu yemezsem boğazım ağrıyor birgün giyim hemen rahatlama başlıyor düzenli kullanınca nodüllerde küçülme bile olabiliyormuş inşallah geçer bu nodüller

Kahvaltim

Kıymalı 1 yumurta
1 dilim ekmek, yarın poğaça

Ara
1 gün kurusu
1 muz üzerine tahin

Akşam
Beyaz lahana, haşlanmış tavuk, nohut, yoğurt ile bir salata yaptık yedim.

Kaynanam akşam 8 gibi gelecek. Akşam hazirladigim yemeği yemek istemedim, ondan erken yedim.

Tamam canım

Bu akşam gelecek canim.
Bende evde işlerle oyalandigim kadar oyalanmayi planlıyorum. Ama işte 24 saat aynı evde .....
Buraya menüleri yazmaya devam edeceğim. İpin ucunu kaçırmamak için.
Akşam yemegimi biraz önce yedim. Ayıp olur birlikte yiyelim denedim. Akşam 8 de gelecek. Oğluyla yer artık. Bu bile büyük başarı benim için

Ben de eşime aldirdim yulaf ezmesini robottan gecirmesem sutle aksamda ıslatıp sabah krep yapsam olur mu kizlarrr

Bugün yediklerim
Kahvaltıda
2 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir,zeytin,acuka

Oglen
3 kaşık bamya yemeği

Arada
1 bardak az sütlü nescafe

Akşam
Avuc ici kadar pide
Pide ile yebebilecek kadar saç kavurma ( Ortadan sacta yedik tabak hazirlamadim miktar tam belirtemicem)
1 bardak ayran
Biraz salata

Benimde 6 tane nodulum vardı ilk hashimato olduğumu öğrendiğimde seneler önce 1 sene sonra nodüllerin kendiliğinden yok oldu sakın aldırayım deme bana bir çok doktor küçük bir işlemle alırız demişlerdi kendiliğinden yok oluyor bazı nodüler bazı nodüller ilaçla yok oluyor canim dereotu en iyi ilaç. birde kabak çekirdeği . bunları bana doktorum önerdi evet bazı sebzeler maalesef yükseltiyor. doktorlar bunu söylemiyor ben 3 senedir başka bir doktora endokronijide zorda olsa sıra algılamıştım.doktor oturdu karşıma tek tek ne yememek gerektiğini anlattı diyetisyen e yönlerdi oda bana yasaklı listeleri tek tek yazdı fakat glutenden bahsetmemisti .onuda yeni söyledi. karnibahar kirmizilahana yeşil lahana brokoli bunları yemiyorum ben birde glüten kestim herturlu beyaz un yulaf çavdar onlardan yapılan her şeyi kestim kiloda verdim süt ve süt ürünleri listesi verdi doktor laktozsuz ve yag olmayan sütleri içiyorum ben peynirin herturlusu serbest ben sağlıklı beslenmeye geçince yağlı peynirleri kestim ama kendi kafama göre deil tabi yediğim ictigim her şeyi not alıp doktor larıma aktarıyorum 3 ayda bir kontrolüm oluyor çok şükür geçen sene ilaç miktarını değiştirmekten bıkmıştı doktor busefer hashimato normale döndü yediğim ictigiminde etkisi oldu haftaya kontrolüm var doktorda.nodullerini kafaya takma o nodüllerin parçalanır. bende nodullerim varken cok ağlamıştım ilaçla küçülür nodüllerin üzülme.

Hiç ilaç verilmedi bana hatta ameliyat sınırında bir görünüm iyi olacak gibi ekmeği kes diyorsun peki hasimato nasıl bir hastalık anlatabilir misin özeldende olabilir

Bende gün boyu yediklerini yazayım sabah kahvaltısında hindistan cevizi yağıyla menemen yaptim yedim. bol dereotu salatası ve beyaz çay yarim saat sonra türk kahvesi metabolizmayı harekete geçiriyor. 2. arada nescafe sütlü yağsız sütle yapılmış nescafe zevkimden vazgecemiyorum. 5 adet çiğ fındık ve 5 adet çiğ kabak çekirdeği . Kereviz cipsi yapmıştım onu yedim. öğlen yemeğini geç yemek zorunda kaldim o yüzden aperatif olması lazımdı yumurta salatası 1yumurtayla ilkindi atistirmaligim pizza 1 dilim fakat kendi pizzami kendim yaptim mercimek unundan yaptim ardından tatlı canim çekmişti elmanın üzerine tarcın ekleyerek yedim. Akşam yemeği pırasa sote ve salata ve ev yoğurdu. Bütün gün yeşil çay içildi ve 3 litre su ihmal edilmedi

Kızlar selam...Geçmişe bir iki bakayım dedim beğen attım ama çok birikmiş okuyamam..Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bizde taşınma telaşı malum gelemiyorum..Bir boşluk buldum yazayım dedim..Ev bulduk tam istediğimiz gibi çok şükür Allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin..Dün elektrik su gaz açıldı bugün yarın temizlik salı taşınırız sanırım..Diyete de ara verdim diyetisyenime de söyledim yapamıyorum diye 3 hafta kadar izin yapacağım..çok abartmamaya gayret ediyorum ama olmuyor bazen..Sonrasında bakacağım 1-2 kiloyla atlatırım sanırım..Gelince iyice sıkarım gider onlarda...

Benden bu kadar işler bitince gelirim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…