- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Kahve candırİlkindi 6 adet goji berry kuru erik 1 tane üstüne türk kahvesi ve limonlu yeşil çay akşam menüsü haşlanmış tavuk bir ben anca 30 gr yiyebildim gerisini kabul etmedi midem sanırım midem baya küçülmüş . 2 kasik salata 1 bardak ayran . Yinelemeye başladım ben artık her şeyi yaa... bir 2 lokma aldıktan sonra midem şişmeye başlıyor hemen kalkıyorum sofradan eşim benle dalga geçiyor eskiden yeme diye söylenirdim şimdide bir kaşık daha yesene diye söylemiyorum diyornerden nereye eskiden kalk artık sofradan derlerdi şimdide bune kuş gibi yiyorsun azcik daha yesene diyorlar ayy ne guzelllllll
eskiden arkadaşlarımızla buluştuğumuzda 3 tane yaş pastayı mideye indiren ben koca bardak latte ,frappucino , maccihato içen ben, şimdi buluştuğumuzda ise light sütle yapılmış kahve isteyen tatlı tuzlu hiçbirşey istemiyorum diyen birine döndüm. Sırf bu yüzden ben eve kahve makinası aldırdım çeyizinde evlenirken
şimdi zavallı makina öyle çalışmadan duruyor. Anca misafir gelince calistiririm artık.
![]()

Çok seviyorum ben kahveyi.
Günlük büyük fincan ile Türk kahvesi, filtre kahve, bazen makine kahvesi iciyorum mutlaka.