Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu mesaj ne yediğimi merak edenler için gelsin:)

Öğlen kıymalı pide ve ayran
İkindi gibi eve gelince 2 çikolata bir kase Antep fıstığı yedim
Çocuklar acıktı makarna yaptım 5-6 kaşık ayakta makarna yemişimdir
Akşam yemeğinde fırında balık yapmıştım. Balık, patates ve bir bardak şalgam suyu içtim.
Şimdi çayla 2 dilim mozaik pasta yedim.
Şimdilik bu kadar.
Harika iyiki yazdin, izninle sana odev veriyorum hayalcim ahahahha😊 yarin mozaik pastayi 1 dilim ye olur mu? 2 cikolata dedigin 2 paket mi yoksa 2 kare mi, bir de pideyi ne kadar yedin bilmiyorum ama yarin bikac dilim azaltabilirsin😍😍

Ben de yazayim menuyu
Sabah yarimdan az muz, bir tatli kasigi tahin ile filtre kahve ( mokapot ta yapiyorum tabsiye eserim buyuk makine kullanmak istemeyenler icin)
Oglen 1.yumurta 1 dilim kasar 2 dilim ekmek bir tatli kasigi tahin pekmez 2 isirik izmir tulumu
Aksam bir kabaktan spagetti, 4 kasik haslanmis pirinc, 3 kasik yogurt, 4 adet hosbes

Afiyet olsun o zaman. 😃😃
İnşallah :)
Harika iyiki yazdin, izninle sana odev veriyorum hayalcim ahahahha😊 yarin mozaik pastayi 1 dilim ye olur mu? 2 cikolata dedigin 2 paket mi yoksa 2 kare mi, bir de pideyi ne kadar yedin bilmiyorum ama yarin bikac dilim azaltabilirsin😍😍
Çikolata şu etinin intense mi ne adı ondan 2 tane. Pide bir tam pide işte:)

Yaa vallahi yemekten bıkmış vaziyetteyim. Şu an kan şekerimin yükselmesiyle sanırım çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Arkadaşlar dediler ya düşük karbonhidratla beslenmek çok iyi diye. Ben tam tersi karbonhidrat ve şeker ağırlıklı yiyorum. Normalde sebzeye bayılırım ama şu an sebze yemeği hiç cazip gelmiyor. Dua edin şu psikolojiden ve yeme bağımlılığından bir an önce kurtulayım, en azından normale döneyim.

Yarın yine yazarım inşallah yediklerimi Ada’cım.

İnşallah :)

Çikolata şu etinin intense mi ne adı ondan 2 tane. Pide bir tam pide işte:)

Yaa vallahi yemekten bıkmış vaziyetteyim. Şu an kan şekerimin yükselmesiyle sanırım çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Arkadaşlar dediler ya düşük karbonhidratla beslenmek çok iyi diye. Ben tam tersi karbonhidrat ve şeker ağırlıklı yiyorum. Normalde sebzeye bayılırım ama şu an sebze yemeği hiç cazip gelmiyor. Dua edin şu psikolojiden ve yeme bağımlılığından bir an önce kurtulayım, en azından normale döneyim.

Yarın yine yazarım inşallah yediklerimi Ada’cım.
Canim sebze istememn cok cok normal cunku beden suanda seker ve karbona alisti o nedenle direk kesme zaten, yarin bire dusrmeue calis,porsiyonlari da yarima yavasca gecis olacak, yarin da yazarsin harika olur😊kendini sakin suclu hissetme bir de yedin bitti ohhhh, yarin ola bakalim, hem belki cok da yesen bize yazacagin icin belki azalir

Kızlar spor olarak neler yapıyorsunuz .değişik fikirleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz ben herzaman aynı sporları yapmayı sevmiyorum.moduma göre.zaten hergunde yapmadığım için.cok sıkılıyorum aynı sporlardan. Ben spora zumbayla başladım. Uzun bir süre yaptim.sonra leslinin bütün serilerini yaptim.leslie çok sıkıyor bazen aynı haraketler çünkü. Eva fitnes var. hiç yaptınızmı. Pamela raif .var hem dans ve spor birlikte yaptırıyor. Vds gym var evde yapılacak basen bel göbek hareketleri gösteriyor. Sandalye hareketleri var oturduğunuz yerden göbek geliştiriyorsunuz. Pilates annesi var. 45 dakika evde yürüyüş hareketleri yaptırıyor. leslie gibi hareketlerin çoğu elinde şu şişeleriyle çalıştırıyor.sure sonunda kaç adim attığını ve kalori miktarini söylüyor. Bide 45 dakikanın 1 saatlik aynı versiyonu var.ben 45 dakikalık versiyonunu yapıyorum canim cikiyo elinde iki tane dolu şu şişeleriyle ama baya etkili.1 saatlik versiyonuna geçiyorum yarın tabi sağlam kalabilirsem😁😁😁bowflex var. 3 dakika ayakta göbek çalıştırma hareketleri var. Bide 6 dakikalık başka bir versiyonu var. Ben 3 dakikalık versiyonu 4 defa tekrardan başlayıp yaptim . 6 dakikalık versiyonunu basa dönüp 4 kez daha yaptım.toplam 20 dakika yaptim. Bowflex baya etkili kızlar bilginiz olsun hem video kısa ve sıkılmıyorsunuz. Belly dance yapıyorum ben bu aralar.sizinde başka bildikleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz.

Kızlar spor olarak neler yapıyorsunuz .değişik fikirleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz ben herzaman aynı sporları yapmayı sevmiyorum.moduma göre.zaten hergunde yapmadığım için.cok sıkılıyorum aynı sporlardan. Ben spora zumbayla başladım. Uzun bir süre yaptim.sonra leslinin bütün serilerini yaptim.leslie çok sıkıyor bazen aynı haraketler çünkü. Eva fitnes var. hiç yaptınızmı. Pamela raif .var hem dans ve spor birlikte yaptırıyor. Vds gym var evde yapılacak basen bel göbek hareketleri gösteriyor. Sandalye hareketleri var oturduğunuz yerden göbek geliştiriyorsunuz. Pilates annesi var. 45 dakika evde yürüyüş hareketleri yaptırıyor. leslie gibi hareketlerin çoğu elinde şu şişeleriyle çalıştırıyor.sure sonunda kaç adim attığını ve kalori miktarini söylüyor. Bide 45 dakikanın 1 saatlik aynı versiyonu var.ben 45 dakikalık versiyonunu yapıyorum canim cikiyo elinde iki tane dolu şu şişeleriyle ama baya etkili.1 saatlik versiyonuna geçiyorum yarın tabi sağlam kalabilirsem😁😁😁bowflex var. 3 dakika ayakta göbek çalıştırma hareketleri var. Bide 6 dakikalık başka bir versiyonu var. Ben 3 dakikalık versiyonu 4 defa tekrardan başlayıp yaptim . 6 dakikalık versiyonunu basa dönüp 4 kez daha yaptım.toplam 20 dakika yaptim. Bowflex baya etkili kızlar bilginiz olsun hem video kısa ve sıkılmıyorsunuz. Belly dance yapıyorum ben bu aralar.sizinde başka bildikleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz.
Bunlardan başka spor kaldı mı ki 🤣🤣

Canim sebze istememn cok cok normal cunku beden suanda seker ve karbona alisti o nedenle direk kesme zaten, yarin bire dusrmeue calis,porsiyonlari da yarima yavasca gecis olacak, yarin da yazarsin harika olur😊kendini sakin suclu hissetme bir de yedin bitti ohhhh, yarin ola bakalim, hem belki cok da yesen bize yazacagin icin belki azalir
Ada’cım yaa seni çok seviyorum 🌸
Sadece bunu yazmak istedim.

Ne güzel.. ben çıkıp yürüyebilirsem dünyanın en mutlu insanı hissediyorum. Farklı sporlar şurda kalsın :)
Evin icinde yürü canim benim bende dışarda yürümeyi hiç sevmiyorum hele tek başına hiç arkadaşımda yok burda o yüzden evin icinde yürüyorum benim koridor 10 metre saati ayarlıyorum 100 defa gidip geliyordum adımı 8000 filan oluyordu şimdi tabi yapamıyorum🙁🙁🙁🙁 şimdi buaralar canim pek spor yapasım yok tembellestim. Ben bakıyorum biliyomusun evi süpürürken elektrikli süpürgeyle uzun üçünü çıkarıyorum kısa aparatını takıyorum. hem süpürüyorum hemde süpürürken sağ bacak 20 defa yukarı sol bacak 20 defa yukarı. halıyı tekrar başa dönüp sürünerek süpürüyorum bu sefer al bana spor😁😁😁😁😁😁 karın kaslar çalıştı.tavanin tozlarını alırken elimde koca sopa ileri geri hareketler hooooop kol kasları çalıştı😁😁😁😁😁 5 kere kıvır toz al 5 kere kıvır toz al hoooop kalçada çalıştı😁😁😁spor bitti....

Benim bildiklerim senin bildigin yanında devede kulak canim 😄
Maşallah sen baya iyisin.
Benim bir yürüyüş yolum var, 2500 adım onu bile düzene söküp tam baslayamadim. Havalar soğuktu, kaynanam geldi derken düzen tutmadı

Ben ev sporu hic yapamiyorum canim mutlaka disarda olmam gerekiyor ama ev sporu yaptigim donemden sana video tavsiye edeyim, kardiyo bu video ve inanilmaz sikilastiriyor, "karen hill ve tonny hill in 500 tk" olmali, hatta bu iki sporcu bircok unlunun de danismanligini yapmis evde yapilan bir video dayanabilirsen tavsiye ederim😊 bir de ben disarda ek olarak ems training yaptim bir donem hani bir alet var kas noktalarina elektirik verip calisyiriyor o da baya sikilastirmisti, bir donem de baya bir yuzmeye gittim tabi sen disarda sevmiyorum deyince aklima o video geldi ama baya iyidir
Ada’cım yaa seni çok seviyorum 🌸
Sadece bunu yazmak istedim.
Canimm cok icten hissettim bak bu sevgiyi inanki😊 ben de seni cok seviyorum 🥰

Kızlar dün akşam iki dilim armut yemiştim
Canım yemek istemedi daha dışarı çıktım diye yürüyüşü evde tamamladım 6 bini geçti birde yeşil çay
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum da misafirliğe davetlinin hiç gitmek istemiyorum
Birde dün kilo bildiremedim şimdi yapayım
Geçen haft 63.4 tüm
Bu hafta 63 .0 🤗🙂 çok şükür birde regliye bir hafta kaldı inşallah böyle vererek gider dizlerim düzelmeye başladı lakin vitamin eksikliği var biliyordum d vitamini ve B12 eksik kemik ağrısı çekmem çok normal

Good morning, dobrae utra hanimlar güzel jen şinalar. güneşli bir sabahtan herkese privet herkese good day. Sabah spikeri gibi oldum😁 .Sabah 7 de kaktım suyumu içtim filtre kahvemi yaptim makinada onu ictim.toplam 50 dakka sporumu yaptim. kahvaltı: 1 yumurta 2 dilim yağsız peynir kendi yaptığım acuka bir ince dilim kara ekmek kızartması turkkahvesi .şimdi çıkmam gerek dışarı. Uvidimsya, see you byybeee.❤❤❤❤❤❤

Evin icinde yürü canim benim bende dışarda yürümeyi hiç sevmiyorum hele tek başına hiç arkadaşımda yok burda o yüzden evin icinde yürüyorum benim koridor 10 metre saati ayarlıyorum 100 defa gidip geliyordum adımı 8000 filan oluyordu şimdi tabi yapamıyorum🙁🙁🙁🙁 şimdi buaralar canim pek spor yapasım yok tembellestim. Ben bakıyorum biliyomusun evi süpürürken elektrikli süpürgeyle uzun üçünü çıkarıyorum kısa aparatını takıyorum. hem süpürüyorum hemde süpürürken sağ bacak 20 defa yukarı sol bacak 20 defa yukarı. halıyı tekrar başa dönüp sürünerek süpürüyorum bu sefer al bana spor😁😁😁😁😁😁 karın kaslar çalıştı.tavanin tozlarını alırken elimde koca sopa ileri geri hareketler hooooop kol kasları çalıştı😁😁😁😁😁 5 kere kıvır toz al 5 kere kıvır toz al hoooop kalçada çalıştı😁😁😁spor bitti....
Ben de aksine dışarda tek başıma yürümeyi çok seviyorum. Kulaklığı takıyorum dinlemekten hoşlandığım programlar var onları dinliyorum. Evde çocuklarla tam konsantre olamadığım için o vakit kendime ayırdığım bir zaman dilimi gibi geliyor.

Back
X