hep alıyorum ben zaten :)))Kilo verenler
Safransari %1.2
Aytanesii %0.9
@zeze_35 %0.6
Kilo alanlar
okuyucuu
Korumada olanlar
@demirleke
@aaadddaaa
ay ben en minikmiyim :))))) 28,5 :))))))))))
HIIM ne tohumuymuş ki canım . bize de yazıver.dün akşam kayınvalidem zayıflamak için bir tohum verdi ayy beni rahatlattı sanırımmm biraz
Aynen öyle canım. Bilmek ama uygulayamamak.çok güldüm hayalcim .
her an her şey olabilir .
ne istediğini tam olarak biliyorsun . ama uygulayamıyorsun . öyle değill
Evet canım inşallah birkaç hafta sabır gösterebilirsem motivasyonum geri gelecektir diye düşünüyorum.Canim çok şükür 70-80 kilon yol. Ondan çok stres edecek bir durum da yok. Bir kaç haftaya toparlarsin inşallah. Bir hafta akşam 6 dan sonra birşey yemeyerek basla. Sonra menüleri düzene sokarak yavastan
Ne iyi kayınvalideler var yahudün akşam kayınvalidem zayıflamak için bir tohum verdi ayy beni rahatlattı sanırımmm biraz
Nasıl oldu canım çok üzüldüm ya çok canı yanmıştırBugün parkta kızım düştü kaydıraktan.
Ön dişı kırıldı, kulağının üstüne düştü, yüzü kulağı çizikler oluştu biraz kanadı. Düştüğü mesafe 1.5 metre kadardi.
Çok korkuttu beni
Canım birde akşamları sebze yemeye calış katı yemek tüketme kayısıyı yemekten önce tüket üzerinde iki bardak su iç çok iyi gelirBu hafta tüm aksam yemeklerime salata ekleyeyim canim. Kefir de mayaladim bugün. Uzun zamandır mayayı kullanmıyordum, aktiflesir insalah.
İyi çok şükür canim. Başka ağrısı olmadiNasıl oldu canım çok üzüldüm ya çok canı yanmıştır
Çocuklara hiç kıyamıyorum ya onların canı yanmasın iyi olmasına sevindimİyi çok şükür canim. Başka ağrısı olmadi
d vitaminin kaçtı canım . unuttum .Kızlar bugün doktora gittim B12 iğne verdi birde de damla ama bu yeterli gelmez dahiliye görün dedi d vitamini nasıl yükseltilen bilmiyorum çok düşük ya havsa açmıyor ki dışarı çıkalım
Bu saate kadar birşey yiyemedim Sabah bir bardak su içtim çıktım kızı doyurup
Deminde birtane muz bir avuç kuru siyah erik yedim bir bardak su ile
Şimdi de iki çavdar ekmeği
İki yumurta ve eski kaşarla tost yaptm ve çay çok acıkmışım eve gelene kadar hissetmedim hiç
Demir kullanmıyorum normalmiş d vitaminin 7 çok düşmüş B12 de iğne verdi her gün vurulucam ben tahlillerde anlarm istersen yükle buraya bakayımd vitaminin kaçtı canım . unuttum .
dahiliye doktoruna tahlillerimi gönderdim . d vitamiminim düşük olduğunu söyledi.
oysa normal diye düşünüyordum .
demir için ne kullanıyorsun . hangi ilacı.
anladım . öğlende mercimek çorba içtim . demir yükselsin diye. bi de sabahtan kuru siyah üzüm ve öğlenden sonra da aynı kuru siyah üzüm yedim .Demir kullanmıyorum normalmiş d vitaminin 7 çok düşmüş B12 de iğne verdi her gün vurulucam ben tahlillerde anlarm istersen yükle buraya bakayım
Demirin aşırı düşük d vitamini de çok düşük demir 50 bin baya üzerinde olması lazım d vitamini de enginar ıspanak kürü var Saraçoğlunun mutlaka dene anlatmıstm daha önce burda ama birde kolesterol düşük olunca d vitamini üretiminde azalıyormuş ldl değil de diğeri birde demir baglana kapasitesi ne bakılmış mı bir baksan o neden olmuş olabilir demirin düşmesine
Demir ilacı tavsiye istersen orza.x markası temizdir kıza hematoloji uzmanı önermişti istersen d vitaminini de kullanabilirsind vitaminin kaçtı canım . unuttum .
dahiliye doktoruna tahlillerimi gönderdim . d vitamiminim düşük olduğunu söyledi.
oysa normal diye düşünüyordum .
demir için ne kullanıyorsun . hangi ilacı.
tahminimce vejetaryen beslenme alışkınlıklarım .Demirin aşırı düşük d vitamini de çok düşük demir 50 bin baya üzerinde olması lazım d vitamini de enginar ıspanak kürü var Saraçoğlunun mutlaka dene anlatmıstm daha önce burda ama birde kolesterol düşük olunca d vitamini üretiminde azalıyormuş ldl değil de diğeri birde demir baglana kapasitesi ne bakılmış mı bir baksan o neden olmuş olabilir demirin düşmesine
ikisini de kullanacağım sağ ol.Demir ilacı tavsiye istersen orza.x markası temizdir kıza hematoloji uzmanı önermişti istersen d vitaminini de kullanabilirsin
İstersen dermoailemden al kapıda ödemeli ben un Uygun orda buluyorumikisini de kullanacağım sağ ol.
orzaax olanı ben de gördüm . trendyoolda .
d vitamini de vardı. . aynı markanın
ama demir vitaminini görmedim orzaax n bi bakayım
ikisini de kullanacağım sağ ol.
orzaax olanı ben de gördüm . trendyoolda .
d vitamini de vardı. . aynı markanın
ama demir vitaminini görmedim orzaax n bi bakayım
Demir daha çok sebzelerde kolesterol de iyi olan dengeli beslenmede gerekiyor tabi benim doğumdan sonra düşmüştü demirin dereotu bol yerim troidlerden dolayı demekki düzeldi bayatahminimce vejetaryen beslenme alışkınlıklarım .
bi de bu ara sebze meyveden çok çikolata fıstık yiyorum . belki ondan . geçen yıl yaptırdığım kan tahlilinde kan değerlerim normaldi oysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?