Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşbuldum. Hafta sonu internette bir sorun vardı yazamadım. Bugün tartıldım: 73.5 kg Cuma günleri foto çekip paylaşarak mı ilerliyoruz acaba?
Cuma günleri rumuz, başlangıç kilo, geçen haftaki kilo, yeni kilo şeklinde yazıyoruz. Cuma günleri bizden görürsün sende öyle yaparsın canim.

Hoşbuldum. Hafta sonu internette bir sorun vardı yazamadım. Bugün tartıldım: 73.5 kg Cuma günleri foto çekip paylaşarak mı ilerliyoruz acaba?
foto çekmek istiyorsan olabilir. Bir kısıtlama yok onunla ilgili.
normalde kilo bildirimi yapılıyor .
şöyle;

Rumuz:
ilk hedef:
geçen hafta :
bu hafta :
fark: + ya da - gr

evet canım . iyi yapmışsın . ben de almıştım adeda .
5 yaş olanı bitirdi
6 yaş olan adeda indirme girdiydi. baya düşüktü fiyatı o seti de aldım. ondan da başladı yapmaya.
daha çok dikkat güçlendirme seti
harfleri öğretiyorum canım . öğretmek lazım . seneye de uzaktan eğitim gibi karışık gidecek olursa zorlanmaz diye düşünüyorum .
Ediz bizim 3,5 yaşında okuma yazma söktü . biz öğretmedik . abisi bir kaç harf göstermişti.
biliyorsundur belki. abisine kızdığında ona not burakıyordu . o notları bırakmak için okuma yazmayı söktü sanırım.
öğretmen sıkıntı yok . çok iyi olmuş dedi hatta. söylenir sandıydım . okuyan çocuğa niye okuyor demedi . dememesi gerekirdi de .

şimdi ediz in öğretmeni 4. sınıf okutuyor .
seneye 1. sınıfları alacak .
bizim kızı da ona mı versem bilemiyorum .
sürekli hasta oluyor .yüksek tansiyon hastası.
ve ne yazık ki edizlerin sınıf çok yaramaz . hiperatktif çocuklar var . ilaç kullannlar . kaş göz patlatanlar . adamın şansına.
kızı onun sınıfa vermek isterim ama inan aynı şekilde bi sınıf düşerse adama . bilemiyorum . öğretmenimiz de rahat biri. çoook rahat hatta. önemli değil . ödev yapsa da olur yapmasa da olur modunda.
sıkıntı yok .
ediz e de öyle biri lazımdı zaten.

Safransari cım .
10 ar 10 ar 200 e kadar saymayı
ardışık 40 a kadar saymayı biliyor daha
1 den 20 ye kadar sayıları tanımayı yaptırdık . ama tam oturması için biraz daha zaman lazım .
12 ayı sırayla saymayı (ocak, subat , mart ......)
haftanın günlerini ve mevsimleri saymayı öğrettik .
ama zorlamadan . az az . yolda bisiklet sürerken . evde yemek yerken .
öyle ortamlarda . ben söyledim o dinledi . sonra o da katıldı . kulağına kar suyunu kaçırmak lazım .

Senin oğlanların maşallahı varipekcikte insalah abilerim gibi başarılı olur.

Biz okul konusunda karar vermedik henüz, özel mi olsun devlet mi. Burada bahçeşehirrrrr koleji var kurumsal iyi okul olarak.

Devket okulu da 200 metre bize çok yakın.

Bu sene eşimin buradaki 10. Senesi. Tayini çıkabilir. Gidecek miyiz kalacak miyiz bellide değil.

Bugünkü kahvaltım Eki Görüntüle 2806633

Yulaf karisiminin arasina biraz kasarla yulafli tost
Nette görmüştüm deneyeyim dedim
Bende yapmıştım cabim begenmiatim. Seninki de güzel duruyor.

devlet okulu için yorumları duymuşsundur illa ki.
özel okula vermeyi hiç düşünmedim . kayınvalidem çok ısrar etse de düşünmedim .
devlet okulları da gayet güzel eğitim veriyor .
memnunum biliyorsun .
devlet okulu daha güncel hayatın içinde gibi geliyor . kavgası . koşturması . vs . biraz pişiriyor çocukları.
kardeşim erzurum da özele verdi. ağrı dayken de özeldeydi
şimdi artık devlete veremez . çocuk alıştı .
komşularımdan da özele verenler var tabi

yakında devlet okulu varsa neden olmasın .
ama anne baba olarak en doğru kararı siz verirsiniz tabiki.

Devlet okullarinda eğitimden yana şüphem yok canim.

Özel olmasını da düşünme sebebiniz, santrac, yüzme, ingilizce, resim bunun gibi faaliyetlerinin olması. Ama dediğim gibi gidip görüşmedik, tam karar vermedik daha.

anladım canım.

illerde ilçelerde bu tür etkinlikler yaptırmak istersen merkezler var . belediyelerin .
eskrim, karete, jimnastik.
devlet okullarının içinde de yapılıyor .
cumartesi, pazar . basketbol. voleybol. futbol
yakın olan okulunuza da sorarsan vardır diye düşünüyorum .
ama taşınabiliriz de demişsin .

geçmiş yıllarda almış olduğum hesabım pasif olmuştu.

onun açılmış olduğunu gördüm .
iki ayrı hesabın tek hesapta birleştirilmesini istedim .
sağ olsun yapmış kazen cim.

şimdi tek hesap ve eski hesaptan devam edeceğim inşallah.
eski profil foto kaldı yalnız . onu değiştirmem lazım bi an önce.

Ya ben adilemir i görünce bir heyecanlandim, ne oluyor diye, ben bu hesaptayken tanımıştım seni. Yıllar olmuş.

Ya ben adilemir i görünce bir heyecanlandim, ne oluyor diye, ben bu hesaptayken tanımıştım seni. Y

Ben de eski adını kullanmaya başladın sandım:) adilemir biriydi ama kimdi dedim ilkin ama hatırladım hemen. Ben o zaman tanımıyordum seni ama aklımda kalmış

Ben de bugün yeniden diyete başlamaya karar verdim.
İnsan kendine zerre kadar güvenmez mi yahu? Her an her şeyi bekliyorum kendimden.

Bir dedim sıkayım ilk gün, sonra akşam saldırıyorum. Bir dedim normal yiyeyim, sonra normal yiyince de olmuyor.
Yani olmuyor bir şekilde.. psikolojimin düzelmesini bekliyorum, beklerken vakit geçiyor yine kilo alıyorum.
Bedenimden tiksinme aşamasındayım. Hiçbir duyguyu da kararında yaşayamıyorum

Neyse yine sıkarak başlamak “ya hep ya hiç” kafasında birine daha uygun diyerek bugün az yemeye karar verdim.

Bakalım ne olacak ben de merakla bekliyorum.

Hadi bakalım merakla takipteyimm

Canim çok şükür 70-80 kilon yol. Ondan çok stres edecek bir durum da yok. Bir kaç haftaya toparlarsin inşallah. Bir hafta akşam 6 dan sonra birşey yemeyerek basla. Sonra menüleri düzene sokarak yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…