- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.429
- 798
Bende dün bu tarifi gördüm yeşil mercimekli kaydettim. En kısa zamanda yapacağım.Dün akşam mercimekli yogurt yaptim içine salatalıkla birlikte kızlar gece inanılmaz gaz yaptı şiştim sabah kalktım tartılayım diye 30 gram gitmis
Kıza baya güzell görünüyor buuu yemekBende dün bu tarifi gördüm yeşil mercimekli kaydettim. En kısa zamanda yapacağım.
Evet, güzel bir akşam yemeği altarnatifi olur.Kıza baya güzell görünüyor buuu yemek
Aynen katiliyorummEvet, güzel bir akşam yemeği altarnatifi olur.
yirin onu yirinYok canim ya benim kedi hic tirmalamadi bliyorsun cok akillibiz yeni evimizie uygun koltuk almamistik dogudakileri getirmistik onlar da buyuk kaliyordu odaya o nedenle ne zamandir istiyordum bir de ayak uzatmali yani dinlenmeli kose istiyordum ondan
izlemiştim . sahrap soysal yaptı en son . çok kolay ama uzun sürüyor . denemek lazım .Bunu bende biliyorum duymuştum. Organik sirke almıştım, ama bitmek üzere. Bugün elma sirkesi yapsam mı diye düşündüm, bunla ilgili videolar izlemem gerek.
yaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım benim . dualarımızda bebek inşallah . nasip olsun hayırlısıyla inşallahRabbim coluklu çocuklu olduğum günleri nasip etsin inşallah tecrübelerinizden faydalanırım
Aa ben kaçırmışım
ayyy . severim . tam benlikBende dün bu tarifi gördüm yeşil mercimekli kaydettim. En kısa zamanda yapacağım.
nabıyonnAa ben kaçırmışım
Hadi inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Maddi manevi kolaylıklar diliyorum
Yoğurt yiyomnabıyonn
Geçmiş olsun canım, olacak artık kendimizi hazırlamak lazım :))sabah göz doktoruna gittim . ne zamandır odaklanma sorunu ve yakın sıkıntısı yaşıyordum . küçük yazıları . paket üzerindeki içerikleri okumayı beceremiyordum .
yakın ile ilgili sıkıntım varmış gerçekten
iki gözüm de 1,5 olmuş .
gözlük verdi.
yakın sıkıntımı giderdi.
Bugün de dünkü gibi yüklenme canim, ye birşeyler.Yoğurt yiyom
Geçmiş olsun canım, olacak artık kendimizi hazırlamak lazım :))
ben de yoğurt yiycem .Yoğurt yiyom
Geçmiş olsun canım, olacak artık kendimizi hazırlamak lazım :))
göz doktorundan sonra eve geçtim . hemen 1 paket makarna haşladım .ben de yoğurt yiycem .
içine 2 kaşık yulaf attım akşamdan . tarçın . 2 de elma getirdim yanımda içine doğruycamm.
yulaf b12 içeriyormuş . aklında olsun . yiyiverin gari.
Peki aldın mı gözlüksabah göz doktoruna gittim . ne zamandır odaklanma sorunu ve yakın sıkıntısı yaşıyordum . küçük yazıları . paket üzerindeki içerikleri okumayı beceremiyordum .
yakın ile ilgili sıkıntım varmış gerçekten
iki gözüm de 1,5 olmuş .
gözlük verdi.
yakın sıkıntımı giderdi.
Bugün öğlen eve gitmiyor musun ?ben de yoğurt yiycem .
içine 2 kaşık yulaf attım akşamdan . tarçın . 2 de elma getirdim yanımda içine doğruycamm.
yulaf b12 içeriyormuş . aklında olsun . yiyiverin gari.
gitmiycem canım .Bugün öğlen eve gitmiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?