Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aldım canımcım.
sadece okuyamadığım yazılarda kullanacağım .
okuma gözlüğü .

senin de yakın ile ilgili mi problemin
odaklanamıyordum küçük yazılara .
çok bulanıktı.
gözlük kullanıyor musun sen de.

Benim biri uzak biri yakın
Bir doktor biri uzak biri yakın olduğundan gözlük çok randımanlı olmaz, ameliyat ol cizdir dedi.
Bu numaraya çizik demesi de bana saçma geldi, cizdiren arkadaşlarım var ama biri 7 biri 9 numara idi gözleri.
Başka doktora gittim. O da numaralar çok büyük değil, biri yakını biri uzağı göremediği için, birbirlerini tamamliyorlar şu an dedi. 40 yaşından sonra numara büyümeye baslayabilir. O yaştan sonra o zamanki numaraya göre gözlük kullanırsın dedi. Ondan almadım gözlük.

Tedavi zamanım geliyor ya bide onun az stresi var merkez aramaları oluyor konaklama şu bu ayarlaması yapıyorum ilaçlara başlıycam iste doktorla konuş cam bakalim
Canim insallah hayirli olur tedavin, izmirdeki yoksa baska bir sehirde mi yaptiriyorsun, istanbul falansa gel ben de kalin hic aysrlama konaklama arkadasim burafa denedi ilkinde olmadi dr degistirdi bu ay ikizlere hamile cok sukur, insallah Allah gonlune gore versin
A aaadddaaa canım sağlıklı yaşlara inşaallah yeni gördüm
Tesekkurler kuzum
Evet cnm bak bizimkinin su sira tugleri uzadi ve dokmeye basladi kisayken dokmuyordu ama cok asiri degil ama var yine de sıpanım tugleri
Ohhh ben de istiom o makarnadan bana da yap lor ile yime dr a gitmissin cnm gecmis olsun bu ara dr islerini halletmen iyi oldu
Cnim senin gozlerde de varmis ben blmiyordum simdo ogrendim gozluk yazicaktim da onu da okudum asagiya yazmissin

Bugün de dünkü gibi yüklenme canim, ye birşeyler.
Yiycem canım enerjim sıfır şu an:)
Fırında köfteli kereviz yemeyi düşünüyorum, eşim için patates benim için böyle uyduruk bir yemek işte :)

ben de yoğurt yiycem .
içine 2 kaşık yulaf attım akşamdan . tarçın . 2 de elma getirdim yanımda içine doğruycamm.
yulaf b12 içeriyormuş . aklında olsun . yiyiverin gari.
Şu yulafa hiç alışamadım, sevemedim.

Üzüm sirkesi dokunabilir elma sirkesi kullan doğal olsun canım

Sabah kahvaltımı yazayım
Çok az kavurmalı yumurta
Bir küçük salatalık
Bir küçük domates
Yarım muz
İki ince dilim ekmek yassı ekmeklerden
Çay

İğneyi vurdurmaya gidemedim eşim ben yaoarm demişti Cesaret edemedi dünde bugünde böyle olmayacak yarın sağlık ocağına gidicem gün aşırı artık t tane falan havuç tarator yapıcam yanına ne yapayım sizce salata mı yapayım normal başka doyarmıyım

Telefon aniden tuşları kapanıp duruyordu sıfırlayıp uygulamaları tekrar yükleyip ayarlamak zaman aldı sabahtan beri uğraşıyorum hepsinin şifresi derken perişan etti evi sür kızı yedir uyut falan filan daha yeni oturmuş ne yapsam diye düşünüyorum

Çorba olabilir canım,
Hazırda varsa köfte filan da olur.

Kahvaltı

Yeşil biberli 2 yumurtalı omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek

Ara
1 çay bardağı kefir
1 incir
1 hurma

Akşam
4 kaşık Z. barbunya
4 kaşık Z. Patlıcan yemeği
Ton balıklı salata (80 Gr ile yaptım. Yarısı eşime yarışı bana)

Gunu kapattım, yeşilçay kahve su icerim artık.

güzel olur hayal cim .
köfteli kereviz .
neden olmasın .
Bir patates değildi ama güzeldi:)

Ben diyette hayvansal proteine çok önem veriyorum. Et yemeyenleri tebrik etmek lazım nasıl başarıyorlar diye :)

Ben de günü kapattım ama menüyü yazmıyorum yarın yazarım inşallah.
Belkim akşam saçmalarım ne malum

Bende senin gibi ert süt yumurtaya dikkat ediyorum, doyum sağlamak için.
Bende çok tebrik ediyorum yemeyen arkadaşları

Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurtalı kıymalı yumurta
1 dilim kızarmış kaklıç ekmeği
Peynir, zeytin

Oglen
4 kasik kıymalı ıspanak yemeği
2 kaşık yogurtlu kereviz salatası

Arada
1 kupa az sütlü nescafe
1 minik starbucks kurabiyesi

Aksam
3 kasik sac kavurma( Yagli yapmamaya çalıştım)
Salata
El kadar Ramazan pidesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…