Daha önce yükleme de yapıldı koyamıyor yerine vücut sürekli parayla takviye alıyoruz düzelmiyor kroniklesiyor malesef en doğalı doğada var belkide eskisi gibi yediklerimiz güneş görmüyor seralarda geliyor o nedenle her şeyimiz eksikNe çok şey takip ediyorsun.mantikli sanki bu mantar olayi
Çok haklısın canım.Daha önce yükleme de yapıldı koyamıyor yerine vücut sürekli parayla takviye alıyoruz düzelmiyor kroniklesiyor malesef en doğalı doğada var belkide eskisi gibi yediklerimiz güneş görmüyor seralarda geliyor o nedenle her şeyimiz eksik
Tesekkur ederim cnimcimAaayy canimmmm
Doğum günün kutlu olsnnnnnn
Kuzum 25 gun sonra gelicek gelsin aticam hemenFoto at canimcimmm.merak ettim
Ayyy seninkini bliorum zaten benden hemen sonraydi kic kadinlari
Canim donem donem olablir belki bikac gundur aclik yasamissindir onun telafisidir eger bedenin istiyirsa saglikli seyler koy cnm bedenin icin yersen kilo yapmaz2 gündür akşam yemeği sonrası açlık yaşıyorum baya. Ki 3 gündür akşam güzel proteyin alıyorum, sabahları 2 yumurta yiyorum.. Şimdi takvime baktım regle 7 gün var daha.
Aynen hayalcimDaha spor bir hale mi geliyor oda?
Kedicağzıın tırmalamıyor tabi.Tesekkur ederim cnimcim
Kuzum 25 gun sonra gelicek gelsin aticam hemen
Ayyy seninkini bliorum zaten benden hemen sonraydi kic kadinlari
Canim donem donem olablir belki bikac gundur aclik yasamissindir onun telafisidir eger bedenin istiyirsa saglikli seyler koy cnm bedenin icin yersen kilo yapmaz
Aynen hayalcim
Canim ödem çok sende şu an. Her gün yeşil çay iç, cuma günü bol ekşi görürsün insallahHayırlı sabahlar herkese,
Dün kazasız belasız bitti şükür.
Gün içinde toplam yediklerim 2 kase yoğurt, 2 kaşık kuru üzüm, 2 kuru kayısı, 1 elma.
Bu tabii ki örnek bir menü değil. Bunu detoks gibi düşünmek lazım :) 1-2 kilo verip motivasyon kazanmaya ihtiyacım var.
Evet dün içecektim aslında.Canim ödem çok sende şu an. Her gün yeşil çay iç, cuma günü bol ekşi görürsün insallah
Yok canim ya benim kedi hic tirmalamadi bliyorsun cok akilliKedicağzıın tırmalamıyor tabi.
Yoksa koltuk yeniler miydin:)
Günaydın
Güne 500ml sirkeli su içerek başlıyorum.
Dün bir makalenin çevirisi okudum. japonyo da obez 300 kişi üzerinde sirkeli su testi yapiyorlar
1 ay boyunca sabahları sirkeli su içiyorlar.
1 kaşık sirke ile su içen grup 1.4 kg
2 kaşık sirke ile su içen grup 1.7 kg
Sirkeli su içtiğini sanıp içmeyen grup ise 400 Gr veriyor ortalamada.
hayal_hatun kankam gibi bende sirkeli su içeceğim sabahları artık
Hayırlı sabahlar herkese,
Gün içinde toplam yediklerim 2 kase yoğurt, 2 kaşık kuru üzüm, 2 kuru kayısı, 1 elma.
Bu tabii ki örnek bir menü değil. Bunu detoks gibi düşünmek lazım :) 1-2 kilo verip motivasyon kazanmaya ihtiyacım var.
Çok sevindimHayırlı sabahlar herkese,
Sirke organiksirke olduğu zaman yag yakimi 2 katı hızlanıyorus bizim aldığım elma sirkelerinde şeker varmis internetten izledim sirkeli su içmeyi ozaman bırakmıştımGünaydın
Güne 500ml sirkeli su içerek başlıyorum.
Dün bir makalenin çevirisi okudum. japonyo da obez 300 kişi üzerinde sirkeli su testi yapiyorlar
1 ay boyunca sabahları sirkeli su içiyorlar.
1 kaşık sirke ile su içen grup 1.4 kg
2 kaşık sirke ile su içen grup 1.7 kg
Sirkeli su içtiğini sanıp içmeyen grup ise 400 Gr veriyor ortalamada.
hayal_hatun kankam gibi bende sirkeli su içeceğim sabahları artık
Organik sirke alıp bende deniycem son dört kilommmmmm
Bunu bende biliyorum duymuştum. Organik sirke almıştım, ama bitmek üzere. Bugün elma sirkesi yapsam mı diye düşündüm, bunla ilgili videolar izlemem gerek.Sirke organiksirke olduğu zaman yag yakimi 2 katı hızlanıyorus bizim aldığım elma sirkelerinde şeker varmis internetten izledim sirkeli su içmeyi ozaman bırakmıştım
Canim dün nerelerdeydin ?Organik sirke alıp bende deniycem son dört kilommmmmm
Ben de soracaktim Safran benden once davrandı bikac gündür az yazıyorsun canim mesguliyetin mi var? Iyi misin? @TradiaosCanim dün nerelerdeydin ?
Dün buralardaydim canim evde işlerim vardı biraz kadınların işi bittimiyorki yogurt mayaladım koştur koştur bütün gün bide tedavim yaklaştıkça stres oldum bu ara ama coksukur iyiyimCanim dün nerelerdeydin ?
Iyiyim canimbenimcoksukur az işlerimi hallettim koştur koştur annemler gelecek haftaya hazırlık yapıyorum bende kalicaklar 1 hafta bide dün kosusturmayla geçti ev isi market bide iki kere yogurt mayaladım derken bide 1.5 saat spor yapayım dedim takatimkalmadi.Ben de soracaktim Safran benden once davrandı bikac gündür az yazıyorsun canim mesguliyetin mi var? Iyi misin? @Tradiaos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?