Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bir şeyler yiyesim var ama tamamen psikolojik. Çok yorgun hissediyorum, enerji toplamam ve keyif sağlamam gerekiyor gibi geliyor. Yemezsem neyle mutlu olacakmışım gibi
Canım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etme

Sütlü kahve iç canim, icinede yarım şeker at.

Canım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etme
Önce dedim ki madem istiyorsun şurdan iki köfte daha ye:) ama kendimi biliyorum masum şeylerle başlayıp cozutuyorum.

Şimdi kendime 7’ye kadar sabret dedim. Sonra 8’e kadar, sonra 9’a kadar diycem. Böyle parçalarsam zamanı sanki daha kolay geçecek gibi. Yani inşallah

Mutsuzum ve madde bağımlıları gibi uyuşmak istiyorum. Hayatında bir fırt sigara bile içmemiş biri olarak madde veya alkol bağımlılarını o kadar iyi anlıyorum ki...

Iyi akşamlar kızlar sabah öğlen yazmıştım ilkindi menüm yeşil elma ve kivi akşam mercimekli yogurt salatalıkla birlikte yeme faslını kapattım iki gündür canim mercimek istiyordu mercimeğe doydum ikigun tokta tuttu spor yaptim 2 saate yakın baya bir spor yapmışım

Kızlar ben bu sayfanin eski bölümünden itibaren okudum kız oku oku bitmiyor canim cıktı menüler arakladimsayfadan yeni liste olusturuyorumda kendime ornek menuler aldim
Canim tariften çok muhabbet var sayfada.

Bende bazı diyet hesapları diyetisyenler takip ediyorum, orda değişik tarif bulunca yapıyorum. Farklı tarifleri buraya da yazarın fikir olsun.

Tebrikleri kabul ediyorum ahahahha
Bende senin gibi ert süt yumurtaya dikkat ediyorum, doyum sağlamak için.
Bende çok tebrik ediyorum yemeyen arkadaşları
Bu tebrigi de aldik
Bir tebrik de benden bu aralar canım et çekiyor hatta bugun yedim bi arada adana yapicam
Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gel
Bu arada kurabiye yapicakmissin cnm cok tarif var bnde de nasil birseh isterdin
Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydim

Nohut unlu ekmek veya nohut unlu kurabiye yapmayı planlıyorum az kalorili olandan

Beni anladığını da biliyorum Ada’cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…