- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Hem doymak hem de kastan kaybetmemek içinBende senin gibi ert süt yumurtaya dikkat ediyorum, doyum sağlamak için.
Bende çok tebrik ediyorum yemeyen arkadaşları
Sütlü kahve iç canim, icinede yarım şeker at.Bir şeyler yiyesim var ama tamamen psikolojik. Çok yorgun hissediyorum, enerji toplamam ve keyif sağlamam gerekiyor gibi geliyor. Yemezsem neyle mutlu olacakmışım gibi
Canım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etmeBir şeyler yiyesim var ama tamamen psikolojik. Çok yorgun hissediyorum, enerji toplamam ve keyif sağlamam gerekiyor gibi geliyor. Yemezsem neyle mutlu olacakmışım gibi
Sütlü kahve iç canim, icinede yarım şeker at.
Önce dedim ki madem istiyorsun şurdan iki köfte daha ye:) ama kendimi biliyorum masum şeylerle başlayıp cozutuyorum.Canım kendini cok zorlama hurma ye, kuruyemis ye sutlu bi kahve veya nescafe yap .Masum olan şeylerden ye kendini mutsuz etme
Esime organik sirke aldırdım ben de arada iciyordum hos buraya yazmiyordum bir de yulafla, nohut unu da sipariş etmistim onlari da almışElma sirkesi yapımıni izledim, 3 ayı buluyormus olması
Begendinmi nohut unu nu ben manti yapıyorum o nohut unundanEsime organik sirke aldırdım ben de arada iciyordum hos buraya yazmiyordum bir de yulafla, nohut unu da sipariş etmistim onlari da almış
Dünya bulaşık yığıldı yaa makinaya atayım hepsini geliyorumSağ gibi bulaşık bekliyorneyse bu hafta ailem geliyo 1 haftalığına annem hallediverir herseyi
Aksam aldı daha ekmek veya kurabiye yapmayı düşünüyorum tarif varsa alabilirimBegendinmi nohut unu nu ben manti yapıyorum o nohut unundan
Tabikide canim herzamann veririm bayilacaksin nohut ununa eskiden keske kesfetseydim diyeceksinAksam aldı daha ekmek veya kurabiye yapmayı düşünüyorum tarif varsa alabilirim
Canim tariften çok muhabbet var sayfada.Kızlar ben bu sayfanin eski bölümünden itibaren okudum kız oku oku bitmiyor canim cıktı menüler arakladimsayfadan yeni liste olusturuyorumda kendime ornek menuler aldim
Tebrikleri kabul ediyorum ahahahhaBir patates değildi ama güzeldi:)
Ben diyette hayvansal proteine çok önem veriyorum. Et yemeyenleri tebrik etmek lazım nasıl başarıyorlar diye :)
Ben de günü kapattım ama menüyü yazmıyorum yarın yazarım inşallah.
Belkim akşam saçmalarım ne malum
Bu tebrigi de aldikBende senin gibi ert süt yumurtaya dikkat ediyorum, doyum sağlamak için.
Bende çok tebrik ediyorum yemeyen arkadaşları
Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gelBir tebrik de benden bu aralar canım et çekiyor hatta bugun yedim bi arada adana yapicam
Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydimÖnce dedim ki madem istiyorsun şurdan iki köfte daha ye:) ama kendimi biliyorum masum şeylerle başlayıp cozutuyorum.
Şimdi kendime 7’ye kadar sabret dedim. Sonra 8’e kadar, sonra 9’a kadar diycem. Böyle parçalarsam zamanı sanki daha kolay geçecek gibi. Yani inşallah
Mutsuzum ve madde bağımlıları gibi uyuşmak istiyorum. Hayatında bir fırt sigara bile içmemiş biri olarak madde veya alkol bağımlılarını o kadar iyi anlıyorum ki...
Nohut unlu ekmek veya nohut unlu kurabiye yapmayı planlıyorum az kalorili olandanTebrikleri kabul ediyorum ahahahha
Bu tebrigi de aldik
Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gel
Bu arada kurabiye yapicakmissin cnm cok tarif var bnde de nasil birseh isterdin
Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydim
Beni anladığını da biliyorum Ada’cımTebrikleri kabul ediyorum ahahahha
Bu tebrigi de aldik
Ayyy bunu da hakettim ahahaha demirleke kodds sen de gel
Bu arada kurabiye yapicakmissin cnm cok tarif var bnde de nasil birseh isterdin
Ben de anliyordum cnm hatta keske alkol bagimlisi olsam da demistim en azindan zayif olurum dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?