Ah canım yaaa. çok üzüldüm kızçeme. çok geçmiş olsun kuzuma.Günaydın.
Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.
O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.
Ne olacakmış şimdi canim. İlaç mi kullanman gerekirmiş ?sağ olun kızlar .
düşük tansiyon şikayetim vardı.
tansiyonum düşük .
çok nadir akşam saat 12 ye doğru bi tansiyonum 15 e10 olmuş.
bi kez gece uykumda saat 03.00 de öyle yine .
onun dışında hep düşük .
uykuda bi kaç kez 6 ya 5 olmuş
onun dışında 9 a 5 yine 8 e 4 vs gibi hep
yarım saatte bir ölçü . 24 saat boyunca.
Kahvaltidan once mi sonra mi?Bu arada +1.7 Kg çıktım
Akşamları uyumadan önce 15dk yapabilirsem yapayım bakalım, gün içinde de bisiklet sürüyorum mutlaka
Çok geçmiş olsun canim şimdi iyimi kizin gelmiş geçmişler olsun rabbim birdaha yasatmasinGünaydın.
Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.
O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.
Önce canim. Hastaneden gelince hemen üstümü çıkartıp tartıldım. Sabah o telaşla tartilamamistim.Kahvaltidan once mi sonra mi?
İyi canim şükür. Uyuşma etkisi geçince ağrısı olur belki dedim ama sesi çıkmıyor şimdilik.Çok geçmiş olsun canim şimdi iyimi kizin gelmiş geçmişler olsun rabbim birdaha yasatmasin
Cumaya kadar gider o merak etmeÖnce canim. Hastaneden gelince hemen üstümü çıkartıp tartıldım. Sabah o telaşla tartilamamistim.
Neler aldınız bacım kiyafet aldin mi?Öğlen yemeği sebze yemeği yogurt ve elma yeşil çay üstüne annemle 1 saat yürüyüş yaptık alışverişe gittik.
İnşallahCumaya kadar gider o merak etme
Canim geçmiş mesajları okudum alintilamadim.Neler aldınız bacım kiyafet aldin mi?
Yok canim bu sefer yiyecek alışverişi yaptık kıyafetleri bayramdan önce almaya karar verdik bir kaç parça internetten sipariş verdim şimdilik annemler perşembe gidecekler vallahi çarşıya çok çıkmamaya çalışıyoruz canim burda vakalar fena arrtti sıksık anons ediliyor dışarı gerekmedikce çıkmayın diye o yüzden sadece yiyecek alışverişine çıktık cumartesi pazar vardı burda yasakgelince kaldırılmış oyuzden evebiseyler aldık.Neler aldınız bacım kiyafet aldin mi?
Moralini hiç bozma, kilo değil o.Bu arada +1.7 Kg çıktım
İnşallah canim.Moralini hiç bozma, kilo değil o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?