Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Siz uyumuşsunuz ama ben yediklerimi yazayım sabah görürsünüz artık bugün oruçluydum akşam yemekte arkadaşım vardı hedef azcık şaştı ama abartmadım

Sahur
2 rafadan yumurta
1 kaşık patates püresi
3 kaşık yoğurt
1 dilim elma

İftar
1 kase az yağda sotelenmiş lahanaya yoğurt ve baharat koyarak yedim
2 kaşık çocuktan kalan bulgur pilavı kuru fasulye karışımını yedim
1 kaşık kuskus yedim

Çay ve 2 küçük eticin yedim
1 sade Türk kahvesi

Cnim gun icinde az mi yiyorsun acaba, ya da aksami aliskanlik haline gitrmis olablirsin, ilaclar sislik yapiyordur

Iyiyiz cbimcim senden naber bakalim

Afiyet bal olsun

Kiz bu ne komikmis
canımsss alışkanlık oldu dediğin gibii ilaçlarım bitti hamdolsun onun şişkinliğide herhalde 1 ay a iner bilemiyorum çok öyle duydumm hayırslısı

reglimi dün bitmesiyle ve de dün akşam alışkanlığımın dışına çıkaraktan dün az yedim ve karnım o kadar rahat ki hep böyle yapabilsem keşkem bu akşam da bakalım yine abartmıcam ve egzersize devam edicem egzersiz de yani 2 3 hareket yapıyorum :)))) çok ta kasmıyorum bu rahatlığım nolcak benim hahahha

böyle mutluysan hiç kasmaya gerek yok şekerim . sen çokkk güzelsin.

Kızlar eliptik bisiklete binen var mı? Sizce nasıl bacakları inceltir mi?

Evde fırsat buldukça yapayim diyorum.
kullanmadım . dışarıda bisiklet sürüyorum genellikle çocuklarla.
yeni bisiklet aldık . çok eğlenceli .
eliptik için de güzel yorumlar duydum . neden olmasın

kullanmadım . dışarıda bisiklet sürüyorum genellikle çocuklarla.
yeni bisiklet aldık . çok eğlenceli .
eliptik için de güzel yorumlar duydum . neden olmasın
Ben de gün içinde hep bisiklet sürüyorum, oğlumu okula bırakırken, kızla parka giderken.

Bakalım ölçüm yapmıyorum, kıyafetlerimden anlamaya çalışıyorum.

Ama şunu anladım ; yemek yemedikce iştahımı kontrol altına alabiliyorum ama yersem yedikçe yiyesim geliyor.

Dün en son 16da yemiştim şimdi filtre kahve içtim ,kızımla parka gideceğiz onu uyuttuktan sonra yerim artık bakalım dayanabildigim kadar dayanacagim.

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugün ben coksiskin hissediyorum bugün baya sıkıntıyla uyandım aşırı gaz var çok afedersiniz bu regl döneminde normal herhalde diye düşünüyorum
Akşamları uyumadan önce 15dk yapabilirsem yapayım bakalım, gün içinde de bisiklet sürüyorum mutlaka

Cünaydıın

tansiyon aleti takılı kaldı . sabah eşim götürdü .
çıkmış sonuçlar ama kardiyolog göremedi. sıra yokmuş . kalabalıkmış . bi ara sırra alıp göstermek lazım .
Sonucu görünce Dr bizi de bilgilendir. İnşallah anormal birşey çıkmaz.

Günaydın.

Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.

O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.

Çok büyük geçmiş olsun canım. Günlerce öyle dolaştı çocuk yazık.
Zaten düşecek dişti kurtulmuş bitmiş şükür.

böyle mutluysan hiç kasmaya gerek yok şekerim . sen çokkk güzelsin.
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)))
canım çok geçmiş olsu n iyi kurtulmuş şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…