canımsss alışkanlık oldu dediğin gibii ilaçlarım bitti hamdolsun onun şişkinliğide herhalde 1 ay a iner bilemiyorum çok öyle duydumm hayırslısıCnim gun icinde az mi yiyorsun acaba, ya da aksami aliskanlik haline gitrmis olablirsin, ilaclar sislik yapiyordur
Iyiyiz cbimcim senden naber bakalim
Afiyet bal olsun
Kiz bu ne komikmis
böyle mutluysan hiç kasmaya gerek yok şekerim . sen çokkk güzelsin.reglimi dün bitmesiyle ve de dün akşam alışkanlığımın dışına çıkaraktan dün az yedim ve karnım o kadar rahat ki hep böyle yapabilsem keşkem bu akşam da bakalım yine abartmıcam ve egzersize devam edicem egzersiz de yani 2 3 hareket yapıyorum :)))) çok ta kasmıyorum bu rahatlığım nolcak benim hahahha
kullanmadım . dışarıda bisiklet sürüyorum genellikle çocuklarla.Kızlar eliptik bisiklete binen var mı? Sizce nasıl bacakları inceltir mi?
Evde fırsat buldukça yapayim diyorum.
Ben de gün içinde hep bisiklet sürüyorum, oğlumu okula bırakırken, kızla parka giderken.kullanmadım . dışarıda bisiklet sürüyorum genellikle çocuklarla.
yeni bisiklet aldık . çok eğlenceli .
eliptik için de güzel yorumlar duydum . neden olmasın
Akşamları uyumadan önce 15dk yapabilirsem yapayım bakalım, gün içinde de bisiklet sürüyorum mutlakaGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugün ben coksiskin hissediyorum bugün baya sıkıntıyla uyandım aşırı gaz var çok afedersiniz bu regl döneminde normal herhalde diye düşünüyorum
Geçmiş olsun , hayırdır neyiniz var ?Cünaydıın
tansiyon aleti takılı kaldı . sabah eşim götürdü .
çıkmış sonuçlar ama kardiyolog göremedi. sıra yokmuş . kalabalıkmış . bi ara sırra alıp göstermek lazım .
Ben yapıyorum canim. Bugün müsait zamanda yazarım sanaBu arada aralıklı oruç yapan var mı ben gibi ?
Sonucu görünce Dr bizi de bilgilendir. İnşallah anormal birşey çıkmaz.Cünaydıın
tansiyon aleti takılı kaldı . sabah eşim götürdü .
çıkmış sonuçlar ama kardiyolog göremedi. sıra yokmuş . kalabalıkmış . bi ara sırra alıp göstermek lazım .
Çok büyük geçmiş olsun canım. Günlerce öyle dolaştı çocuk yazık.Günaydın.
Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.
O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)))böyle mutluysan hiç kasmaya gerek yok şekerim . sen çokkk güzelsin.
canım çok geçmiş olsu n iyi kurtulmuş şükür.Günaydın.
Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.
O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?