Kız öyle 5 günde kilo alınmaz alsan alsan 1 veya 2 kilodur amman verirsin şekerim senSelamlar kızlar
Evimize donduk çok şükür.
Yarın tartilicam bakalım, bu 5 günlük tatilin faturası bana nasıl kesilecek.
Hoş geldin canım,Selamlar kızlar
Evimize donduk çok şükür.
Yarın tartilicam bakalım, bu 5 günlük tatilin faturası bana nasıl kesilecek.
Hosgeldin canım cok aldığını sanmıyorum en az 2 kilo almıştır dedigime bakma sen o işin şakası
Hoşbuldum.Hoşgeldin safransaricim
Çok yormadan yaparsan faydası oluyor bacakların inceliyor ama 2 saat filan yapma 15 dak toplam 1 saat yetiyor dinlenerek .gün içine yay bisiklet saatleriniKızlar eliptik bisiklete binen var mı? Sizce nasıl bacakları inceltir mi?
Evde fırsat buldukça yapayim diyorum.
Kız ayran diyeti var 3 gün yapıyorsun 2 kilo gidiyor .Hoşbuldum.
1-2 kilocuk benim 1-2 ayımı alıyor
Ya çok merak ediyorum, ondan tartılıp o gazla detoks gibi birşeye basliyacam.Hoş geldin canım,
Bence yarın tartılma. Yarın hafif beslen çarşamba tartıl. Kilo almamışsındır ama normal yeme düzenini aşınca +1 çıkıyoruz hemen. O yüzden yarın hemen tartılma derim ben ama sen bilirsin yine de
Ya ben geçen haftalarda yaptım, bende 100 Gr gitmiştiKız ayran diyeti var 3 gün yapıyorsun 2 kilo gidiyor .
Evet seni anlıyorum ben de her gün tartılıyorumYa çok merak ediyorum, ondan tartılıp o gazla detoks gibi birşeye basliyacam.
Cumaya kadar ekmek yemeyecegim bakalım.
Orda da normal herkesin yediğinden yedim. Sapitmadanama herkesin normal beslenmesi ile benim beslenmem bana + yapıyor işte.
Canim ben senin kolonla boy orantini şu an çok merak ediyorum. Müsait zamanda biz boydan foto atsana. Yüzüne emoji felan koyarsinTartım bozuldubelli bir süre cekilmiycem aslında çok üzüldüm tamda regl dönemine denk gelmesi şans vallahi
Ya ben geçen haftalarda yaptım, bende 100 Gr gitmişti2 gün yaptım.
Şu regl bir bitsin bütün ayran diyetlerini yapicam 3gun mercimekli cacık diyetiniyaptim sadece akşam yemeğinde yeniyor bu ogunolarak 3 gunyaptimgram veremedim üstelik gaz olarak geri döndü ben çay kahve çok tukettimnormalde yasaktı yasağı kimdinlerYa ben geçen haftalarda yaptım, bende 100 Gr gitmişti2 gün yaptım.
Olur olur hallederimCanim ben senin kolonla boy orantini şu an çok merak ediyorum. Müsait zamanda biz boydan foto atsana. Yüzüne emoji felan koyarsin
Bir kaç gün icinde atarım canim hallederim.Canim ben senin kolonla boy orantini şu an çok merak ediyorum. Müsait zamanda biz boydan foto atsana. Yüzüne emoji felan koyarsin
Ya bende tam yapamam detokslari.mutlaka kahve felan içerim, ara öğün yaparım. 2 günde 3 kilo gitmesin de 2.5 gitsin derim, sonra Gr veririmŞu regl bir bitsin bütün ayran diyetlerini yapicam 3gun mercimekli cacık diyetiniyaptim sadece akşam yemeğinde yeniyor bu ogunolarak 3 gunyaptimgram veremedim üstelik gaz olarak geri döndü ben çay kahve çok tukettimnormalde yasaktı yasağı kimdinler
Aynen bende vallahi.Ya bende tam yapamam detokslari.mutlaka kahve felan içerim, ara öğün yaparım. 2 günde 3 kilo gitmesin de 2.5 gitsin derim, sonra Gr veririm
İyi gecelerrrŞekerler sizi öpüyorum kocaman yarın görüşmek üzere iyi geceler. Yarın sabah görüşürüz.saglicakla kalın.❤❤❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?