Hemen kaynatıyorumKaynatma süresi var birde fazla sogutmamalıssın
En fazla 6 dakika sogutmıycan soğuyunca tepkimeye giriyormuş kimyası bozuluyormus kaynardan biraz ılık olacak ne soğuk nede sıcak olacak5 dakikaki gecmiyecek demi bide ilık olacak
Şifa olsun canım inşallahHemen kaynatıyorum
Valla kac yıl ictim midem delinmedi şükür ben de biliyorum canim ağır bir ilaç olduğunu ama baska ilaç geçirmiyordu agridan bayilirdim artık gencken kullandım evlendikten sonra azaldı şükürO ilaç mideyi deliyor çok ağır bir ilaç
Ahu canım bilmem mı ben 3gün 3 gece mode bulantısı kusma kasık ağrısndan ne yatma nede durma neydi o günler kistimde yoktu ama çok şiddetli oluyordu dolarex kullanıyordum parollar geçiriyordu o dediğin ilaçta midemi çok ağrıtıyordu birde benim kanamam keislince birdaha başlayınca sahada siddetleniyordu bugün içeyim akşama acillik oluyorum çok acil görmüşümdürValla kac yıl ictim midem delinmedi şükür ben de biliyorum canim ağır bir ilaç olduğunu ama baska ilaç geçirmiyordu agridan bayilirdim artık gencken kullandım evlendikten sonra azaldı şükür
Evet aynen her derde kullanılıyor nerdeyse rahminde temizliyor iltihabı kisti falan ben geçen soğan kavurdum o bile etkiledi ağrıyı geçirdi
Bende canim her agrimda kullanırım yıllardır. Parol geçirmiyor çünkü daha hafif ilaclarValla kac yıl ictim midem delinmedi şükür ben de biliyorum canim ağır bir ilaç olduğunu ama baska ilaç geçirmiyordu agridan bayilirdim artık gencken kullandım evlendikten sonra azaldı şükür
Bana maje........... yasakladılar sabahtan akşama içiyordum bir ara adet sandım kesilsin diye midem yıkandı o ilaç yüzünden kullanmıyorum artık eve almıyoruzAhu canım bilmem mı ben 3gün 3 gece mode bulantısı kusma kasık ağrısndan ne yatma nede durma neydi o günler kistimde yoktu ama çok şiddetli oluyordu dolarex kullanıyordum parollar geçiriyordu o dediğin ilaçta midemi çok ağrıtıyordu birde benim kanamam keislince birdaha başlayınca sahada siddetleniyordu bugün içeyim akşama acillik oluyorum çok acil görmüşümdür
Bende senin gibiydim acillerde sabahladigimi biliyorum bide ben 7 gün sanci cekiyordum düşünün. 5 gün çekiyorum şuan sadece bide geçen ay ağrısız oldum bu ay ağrılı hep böyle oluyor bir ay ağrısız bir ay ağrılı ben ilaçla adet oluyorum bide ben menapozun erken menapozluyum doktor agrin olmuycak artikdemisti.Ahu canım bilmem mı ben 3gün 3 gece mode bulantısı kusma kasık ağrısndan ne yatma nede durma neydi o günler kistimde yoktu ama çok şiddetli oluyordu dolarex kullanıyordum parollar geçiriyordu o dediğin ilaçta midemi çok ağrıtıyordu birde benim kanamam keislince birdaha başlayınca sahada siddetleniyordu bugün içeyim akşama acillik oluyorum çok acil görmüşümdür
Adet olma yada olamamayla ilgisi yok ağrının tabi olmayınca daha çok ağrı yapar sen İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak erken menapoz için falan yada hocaylada iletişime gecebilirsin inşallah şifa bulursun canım bir hafta ağrı çek zar bir ayda toparlanamıyor insan ben okadar ağrıdan bulantıdan sonra birde gripte yaka alırdım okadar zayıflamış tık ki birkaç gün kusunca insan yemek dahi yemek istemiyor ben e gün yemek yemiyor dum çorba dahil Allah çekene kolaylık versin inşallahBende senin gibiydim acillerde sabahladigimi biliyorum bide ben 7 gün sanci cekiyordum düşünün. 5 gün çekiyorum şuan sadece bide geçen ay ağrısız oldum bu ay ağrılı hep böyle oluyor bir ay ağrısız bir ay ağrılı ben ilaçla adet oluyorum bide ben menapozun erken menapozluyum doktor agrin olmuycak artikdemisti.
Dur kız hemen verme az beni bekleKahvaltim
2 yumurtalı salata
1 kk peynir
Bugün tartıda +700 çıktı çok şükür.
Yarına biraz daha azalır inşallah.
Geçmiş olsun bende de sancı halsizlik oluyor ,kendimde şunu farkettim eğer düzenli spor yaparsam ağrım az oluyor eğer yapmazsam çok.Bende senin gibiydim acillerde sabahladigimi biliyorum bide ben 7 gün sanci cekiyordum düşünün. 5 gün çekiyorum şuan sadece bide geçen ay ağrısız oldum bu ay ağrılı hep böyle oluyor bir ay ağrısız bir ay ağrılı ben ilaçla adet oluyorum bide ben menapozun erken menapozluyum doktor agrin olmuycak artikdemisti.
Muhtesemmmissss❤❤❤Bu arada tünaydın herkese , nehrin kenarında çocuklarla vakit geçiriyoruz.
Netim çok yok olsa da size kuşların sesini atabilsem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?