Saol canim benim. bu çok faydalı bak ben ik 3 gündür spor yapmıyorum sadece yürüyordum bugün annemlerdir gitti spora tekrar başlıycamGeçmiş olsun bende de sancı halsizlik oluyor ,kendimde şunu farkettim eğer düzenli spor yaparsam ağrım az oluyor eğer yapmazsam çok.
Ben de ilaç almıyorum,bir yerde okumuştum ağrı olunca sabit kalmayıp hareketli olunca ağrı azalıyor diyordu.
Bende annenler yok mu, akşama o yapsın yemek diyecektim ki, altta okudum, gitmişler.Akşam yemeği yapacak halim yok kahvaltı hazirliycam bugün kocise söyledim tamam dedi bugün akşam yemeği yapma dedi saolsun
adilemir kız bende seni arıyorumm :))))
Amin canim âmin birdaha gelsinler diye dua ediyorum iyiydim kacgun valla bugün onlar gitti yalnız kaldimBende annenler yok mu, akşama o yapsın yemek diyecektim ki, altta okudum, gitmişler.
Allah kavuştursun tekrarını nasıl etsin canim
annenler daha uzun kalır sanmıştım.Saol canim benim. bu çok faydalı bak ben ik 3 gündür spor yapmıyorum sadece yürüyordum bugün annemlerdir gitti spora tekrar başlıycam
Corona bitsin tatile çıkalımannenler daha uzun kalır sanmıştım.
Kalmadılar canim evlerini özlemişlerannenler daha uzun kalır sanmıştım.
Korunaklı tatil yapabilirsin çorbanın bitmesini beklemene gerek yok oteller korunaklı tatile hazırlanıyorlar. Bide kişiye özel tatil köyleri var evleri kiralayabiliyorsun sağlık kontrollerinden geçiyorsun tatilden önce sadeceCorona bitsin tatile çıkalım
Corona yazacaktım çorba cıktı yazidaCorona bitsin tatile çıkalım
Doğru söylüyosun kuzum amin amin inşallah.Adet olma yada olamamayla ilgisi yok ağrının tabi olmayınca daha çok ağrı yapar sen İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak erken menapoz için falan yada hocaylada iletişime gecebilirsin inşallah şifa bulursun canım bir hafta ağrı çek zar bir ayda toparlanamıyor insan ben okadar ağrıdan bulantıdan sonra birde gripte yaka alırdım okadar zayıflamış tık ki birkaç gün kusunca insan yemek dahi yemek istemiyor ben e gün yemek yemiyor dum çorba dahil Allah çekene kolaylık versin inşallah
O Türkiye'de geçerli sanırım burda öyle şeyler duymadım .Korunaklı tatil yapabilirsin çorbanın bitmesini beklemene gerek yok oteller korunaklı tatile hazırlanıyorlar. Bide kişiye özel tatil köyleri var evleri kiralayabiliyorsun sağlık kontrollerinden geçiyorsun tatilden önce sadece
Doğru turkiyede öyle yurtdışını pek bilmiyorum tek bildiğim şey kibristata aynı şey geçerli amerikadada gerisini gerçekten bilmiyorum ha bide manitayı biliyorum ordada bu alternatifler varO Türkiye'de geçerli sanırım burda öyle şeyler duymadım .
Ben Prag taraflarına gitmek istiyorum ama maalesef koronadan dolayı çekiniyoruz.
Malta yazacaktım manita cıktı çok pardon ya delirecek birtürlü yazamiyorumDoğru turkiyede öyle yurtdışını pek bilmiyorum tek bildiğim şey kibristata aynı şey geçerli amerikadada gerisini gerçekten bilmiyorum ha bide manitayı biliyorum ordada bu alternatifler var
Regl somturu canim i nedenle kiraz sapi dedim gelmesine yardimci oluyor bir de yapisiklik varmis sanirim cok gecmis olsunAaa kiraz sapı kesermi canim evde birsuru kiraz sapı çayı var çekmecede sürünüyor ınsallah bozulmamıştır çok saol canim
ay evet yaa hahha :))
Günlerdir yazanı başka biri mi zannediyirdun
Geçen hafta eski hesabıyla yeni hesabını birleştirdi.
canısı fotoda değişince çok şaapamadım anlamadım :))))beybisu
burdayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?