- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Canim hangi ülkedesin ?Corona bitsin tatile çıkalım
Çok az yemişsin doydun mu canımSabah bir muz ile bir tatli kasigi tahin
Oglen avokadolu salata yedim, iki isirik cevizli sucuk, yine 1 tatli kasogi tahin
Aksam 3 kasik firinda patlican, 2 kasik yogurtlu yarim avokado
Korumaya geçip, her gün tahin yemek istiyorumSabah bir muz ile bir tatli kasigi tahin
Oglen avokadolu salata yedim, iki isirik cevizli sucuk, yine 1 tatli kasogi tahin
Aksam 3 kasik firinda patlican, 2 kasik yogurtlu yarim avokado
Ada çayı boğaza iyi geliyor şişlik varsa fayda etmez ama yara yada faranjit varsa ilaçsız geçirir gargara şeklinde yapsanda olur icsendeKahvaltim
2 yumurtalı salata
1 kk peynir
Ara
1 elmatarçınli
Akşam
1 tabak ekşili kabak (bitti söndü)
2 kaşık kıyma kavurma
3 kaşık yoğurt
Boğazım agriyor. İlaç içtim,sprey sıktım,ıhlamur içtim. Ama hala ağrıyor.
Almanya dayimCanim hangi ülkedesin ?
Ayy safrancim hani dedim ya cifte kavrulmus tahini cok seviyorum diye bana en guzel tatlidan daha guzel geliyorKorumaya geçip, her gün tahin yemek istiyorum
En sevdiğim ülke almanya gelemedim gezemedim çok alman arkadaşım var acentada birtürlü gezemedik gidemedik yaAlmanya dayim
Ahh ahhh tahin yemeyeli asırlar oldu orjinal tahin yiyebilirsin 3 kaşığı geçme demişti banada doktorum ama kim dinler onu yağ var icinde diye yemiyordum ama susam ününü kullanıyorum bu ne yaman çelişki diyebilirsiniz bende anlamadim çünkü kendimiAyy safrancim hani dedim ya cifte kavrulmus tahini cok seviyorum diye bana en guzel tatlidan daha guzel geliyorama beklemene gerek yok ki her sabah 1 tatli kasigi yiyebikirsin bana diyetisyen veriyordu canim
9 tabak yemedin dimi gııhh
Meyve üzerine çok seviyorum. Bugün elma üzerine gezdiracektim biraz, aklıma yarın tarti günü olduğu geldi, tarçın serptimAyy safrancim hani dedim ya cifte kavrulmus tahini cok seviyorum diye bana en guzel tatlidan daha guzel geliyorama beklemene gerek yok ki her sabah 1 tatli kasigi yiyebikirsin bana diyetisyen veriyordu canim
Aa ben hiç anlamamışım yurtdışında olduğunu:)Almanya dayim
Nasıl tüketeceğiz boş boş mu yiyeceğiz anlamadım ben?Ayy safrancim hani dedim ya cifte kavrulmus tahini cok seviyorum diye bana en guzel tatlidan daha guzel geliyorama beklemene gerek yok ki her sabah 1 tatli kasigi yiyebikirsin bana diyetisyen veriyordu canim
Hoşgeldin,Güzel bir başlıkla açılmış olan , azim ettirici ,destekleyici olan bu başlıkta kendime bir diyet arkadaşı arıyorum .. çok çok verdim ama son 5kilom.gitmiyor asla.. kaldı yapıştı tam yaklaşıyorum adet zamanım geliyor bir sabah kendimi kaşıkla çikolatanın yanında buluyorumcevremdekiler yapma yeter ,daha ne zayıflatacaksin gibi .. destekleme yerine engel.olmaya çalışıyor ama ben yine de elimden geleni yapıyorum,abartmıyorum ...hiç bir zaman zayiflarken yok şok diyetler .. aşırı mide bulandırıcı detox suları ...yok günde 4 kilo ondan 3kilo bundan icecekmisim gibi.. yok çikolata yeme carpilirsin , yok ekmek yemezsen asla kilo veremezsin gibi saçma sapan sözlere uyumadım.diyetisyensiz .. kendi araştırmalarımla sporla (kalıcı olarak yağdan)29 kilo verdim .. benim gibi vermek isteyen şu son 3-5 kiloyu verirken fikir alışverişinde bulunabilecegim ..(. Diyetisyen listeleri hariç) sağlıklı beslenme,Spor alt yapılı fikirlere ihtiyacım var
Mrb..Öncelikle naif hoşgeldininiz için teşekkürler.. malesef çok antipatik başlıklar var yine bu konularla alakalı kendime göre olanını bir türlü bulamamıştım.. önerilere ihtiyacım var..Aa ben hiç anlamamışım yurtdışında olduğunu:)
Nasıl tüketeceğiz boş boş mu yiyeceğiz anlamadım ben?
Hoşgeldin,
Burda diyetisyen listesi yok zaten. Herkes kendi diyetini kendine göre yapıyor.
Ah o son 4-5 kilolar:) gerçi benim sağ baştan da sol baştan da 4-5 kilo :))
Bize katılabilirsin, hem muhabbet ediyoruz hem de birbirimizi motive ediyoruz.
Al beldendense okadar 23 kilo verdim son 3 kilom üstüme yapıştı yaaaaGüzel bir başlıkla açılmış olan , azim ettirici ,destekleyici olan bu başlıkta kendime bir diyet arkadaşı arıyorum .. çok çok verdim ama son 5kilom.gitmiyor asla.. kaldı yapıştı tam yaklaşıyorum adet zamanım geliyor bir sabah kendimi kaşıkla çikolatanın yanında buluyorumcevremdekiler yapma yeter ,daha ne zayıflatacaksin gibi .. destekleme yerine engel.olmaya çalışıyor ama ben yine de elimden geleni yapıyorum,abartmıyorum ...hiç bir zaman zayiflarken yok şok diyetler .. aşırı mide bulandırıcı detox suları ...yok günde 4 kilo ondan 3kilo bundan icecekmisim gibi.. yok çikolata yeme carpilirsin , yok ekmek yemezsen asla kilo veremezsin gibi saçma sapan sözlere uyumadım.diyetisyensiz .. kendi araştırmalarımla sporla (kalıcı olarak yağdan)29 kilo verdim .. benim gibi vermek isteyen şu son 3-5 kiloyu verirken fikir alışverişinde bulunabilecegim ..(. Diyetisyen listeleri hariç) sağlıklı beslenme,Spor alt yapılı fikirlere ihtiyacım var
Aynen öyle biz eğlenerek zayifliyoruz canimAa ben hiç anlamamışım yurtdışında olduğunu:)
Nasıl tüketeceğiz boş boş mu yiyeceğiz anlamadım ben?
Hoşgeldin,
Burda diyetisyen listesi yok zaten. Herkes kendi diyetini kendine göre yapıyor.
Ah o son 4-5 kilolar:) gerçi benim sağ baştan da sol baştan da 4-5 kilo :))
Bize katılabilirsin, hem muhabbet ediyoruz hem de birbirimizi motive ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?