Saol canim benim sıcak su torbası koydum şuan agrım birazcık kesildi arveless içtim dis için vermişti doktor icinde adet semptomları için de kullanılır yazıyor rabbim varya ınsallah kimsenin başına vermesin bu agriyiBen de ağrılı adet olurdum sadece majez*k adli agri kesici keserdi ağrıyı. Ayaklarina veya karnina sicak su torbası koy karnini battaniye ile sar gir yatağa sıcak iyi gelecektir.
Cok geçmiş olsun canım
ne ağrısı olduğunu biliyor musun canımcım.Saol canim benim sıcak su torbası koydum şuan agrım birazcık kesildi arveless içtim dis için vermişti doktor icinde adet semptomları için de kullanılır yazıyor rabbim varya ınsallah kimsenin başına vermesin bu agriyi
Afiyet olsun canim
Adet sancısı canim ben ağrılı geçiririm maalesef adet dönemini genelde acillik olurum zayifladigimumdan beri açıklık olmadım çok şükür ama demiştir ağrı beni bayılamadım olur bu ağrıdan benim rahminde yapışıklık var acilmadi daha o yüzden oluyor bu ağrılarne ağrısı olduğunu biliyor musun canımcım.
aaa . çok geçmiş olsun . zor ama gerçekten . 20 yaşlardan öncesinde olan şeylerdi . ama 25 li yaşlardan sonra geçti benim . olsa da şiddetli değildir.Adet sancısı canim ben ağrılı geçiririm maalesef adet dönemini genelde acillik olurum zayifladigimumdan beri açıklık olmadım çok şükür ama demiştir ağrı beni bayılamadım olur bu ağrıdan benim rahminde yapışıklık var acilmadi daha o yüzden oluyor bu ağrılar
Çok geçmiş olsun. Soracaktım ama yazmışsın genelde böyle oluyormuş. Ben hiç sancı çekmem (maşallah diyin) o yüzden pek önerim yok, rabbim şifa versin.Kızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.
Tamam anladık çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuşKusura bakmayın kac tane cıkmış tuhhh
Maşşallah canim kimsenin bu acıyı çekmesini istemem zaten . Çok saol canımÇok geçmiş olsun. Soracaktım ama yazmışsın genelde böyle oluyormuş. Ben hiç sancı çekmem (maşallah diyin) o yüzden pek önerim yok, rabbim şifa versin.
Tamam anladık çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş
MasaallahÇok geçmiş olsun. Soracaktım ama yazmışsın genelde böyle oluyormuş. Ben hiç sancı çekmem (maşallah diyin) o yüzden pek önerim yok, rabbim şifa versin.
Tamam anladık çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş
Soğan suyu ağrı kesiyor geçende yazmıştım istersen nasıl yapıldığını anlatayım eskiden adet ağrısı için soğan suyu içerdim ağrı kesici düzejimi bozup diğer ay daha şiddetli ağrı ya sebep oluyordu denemek istersen tabiKızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.
Çok sevinirim canim bu soğan suyu ibrahim saracoglunun soğan suyu demiSoğan suyu ağrı kesiyor geçende yazmıştım istersen nasıl yapıldığını anlatayım eskiden adet ağrısı için soğan suyu içerdim ağrı kesici düzejimi bozup diğer ay daha şiddetli ağrı ya sebep oluyordu denemek istersen tabi
O ilaç mideyi deliyor çok ağır bir ilaçBen de ağrılı adet olurdum sadece majez*k adli agri kesici keserdi ağrıyı. Ayaklarina veya karnina sicak su torbası koy karnini battaniye ile sar gir yatağa sıcak iyi gelecektir.
Cok geçmiş olsun canım
Denemezmişim hiç vallahi her şeyi deneye cem ağrı kesici icmeyeyimde bunu icerimSoğan suyu ağrı kesiyor geçende yazmıştım istersen nasıl yapıldığını anlatayım eskiden adet ağrısı için soğan suyu içerdim ağrı kesici düzejimi bozup diğer ay daha şiddetli ağrı ya sebep oluyordu denemek istersen tabi
Evet aynen her derde kullanılıyor nerdeyse rahminde temizliyor iltihabı kisti falan ben geçen soğan kavurdum o bile etkiledi ağrıyı geçirdiÇok sevinirim canim bu soğan suyu ibrahim saracoglunun soğan suyu demi
Benim midemi mahvediyo o majeO ilaç mideyi deliyor çok ağır bir ilaç
İzledinki nasıl yapıldığını anlatayım mı yoksa buliyormusunDenemezmişim hiç vallahi her şeyi deneye cem ağrı kesici icmeyeyimde bunu icerim
Deneyecem hemen bunuda canim kaynatıp icecemEvet aynen her derde kullanılıyor nerdeyse rahminde temizliyor iltihabı kisti falan ben geçen soğan kavurdum o bile etkiledi ağrıyı geçirdi
Kaynatma süresi var birde fazla sogutmamalıssınDeneyecem hemen bunuda canim kaynatıp icecem
Biliyorum canim kaynamış soğan suyu süzüp içiyoruz demi kıstın varken çok kullanmıştım kokusunu duymamakta calisiyorumİzledinki nasıl yapıldığını anlatayım mı yoksa buliyormusun
5 dakikaki gecmiyecek demi bide ilık olacakKaynatma süresi var birde fazla sogutmamalıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?