Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de ağrılı adet olurdum sadece majez*k adli agri kesici keserdi ağrıyı. Ayaklarina veya karnina sicak su torbası koy karnini battaniye ile sar gir yatağa sıcak iyi gelecektir.
Cok geçmiş olsun canım
Saol canim benim sıcak su torbası koydum şuan agrım birazcık kesildi arveless içtim dis için vermişti doktor icinde adet semptomları için de kullanılır yazıyor rabbim varya ınsallah kimsenin başına vermesin bu agriyi

ne ağrısı olduğunu biliyor musun canımcım.

ne ağrısı olduğunu biliyor musun canımcım.
Adet sancısı canim ben ağrılı geçiririm maalesef adet dönemini genelde acillik olurum zayifladigimumdan beri açıklık olmadım çok şükür ama demiştir ağrı beni bayılamadım olur bu ağrıdan benim rahminde yapışıklık var acilmadi daha o yüzden oluyor bu ağrılar

aaa . çok geçmiş olsun . zor ama gerçekten . 20 yaşlardan öncesinde olan şeylerdi . ama 25 li yaşlardan sonra geçti benim . olsa da şiddetli değildir.
dikkat et canım . dinlen yat . zor gerçekten.

Çok geçmiş olsun. Soracaktım ama yazmışsın genelde böyle oluyormuş. Ben hiç sancı çekmem (maşallah diyin) o yüzden pek önerim yok, rabbim şifa versin.
Kusura bakmayın kac tane cıkmış tuhhh
Tamam anladık çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş

Maşşallah canim kimsenin bu acıyı çekmesini istemem zaten . Çok saol canım

Soğan suyu ağrı kesiyor geçende yazmıştım istersen nasıl yapıldığını anlatayım eskiden adet ağrısı için soğan suyu içerdim ağrı kesici düzejimi bozup diğer ay daha şiddetli ağrı ya sebep oluyordu denemek istersen tabi

Çok sevinirim canim bu soğan suyu ibrahim saracoglunun soğan suyu demi

Denemezmişim hiç vallahi her şeyi deneye cem ağrı kesici icmeyeyimde bunu icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…