Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adet donemindeyim ben de bildiğim iyi oldu abartılı detox sularına karşıyım zten içemiyorum midem bulanıyor en fazla içtiğim limonlu naneli .. arada bir salatalık atıyorum suya öyle icebiliyirum..ben aralıklı spor yapmıştım bebde de çok işe yaradı bir ara 2 ay falan hiç bir gün ara vermeden sürekli spor yapiyordum.. bir iki kilo verebiliyordum.o kadar yapmama dikkat etmeme rağmen..aralıklı yapmaya başlayınca daha çok faydalı oldu.. bir hafta sıkı spor iki üç gün ara tekrar ... Bir gün ara tekrar bir gün hafif antrenman tekrar şeklinde yapmaya başladıkça çok fazla gtti kilolar.. yoksa bu kadar kısa sürede ameliyatsız .. çok ağır diyetler yapmadan kilo verdim ben. Mümkün olmazdı kendim keşfettim kimse bana söylememişti .. tamamen bazı günler spor yapamadigimda farketttim kendi kendime yaomiyorum ama.kilo veriyorum çok şaşırmıştım.. kendi kendimjn doktoru oldum.resmen ..

Bende aynı sendenim. Araştıra araştıra sora sora öğrendim herşeyi ha benim doktorlarım var 2 tane doktorum var birbiriyle koordineli onlarada sordum sormadım desem yalan olur. Desteklerini üstünden çekmediler halada öyleler ama ben kendi-kendini doktoru oldu diyetisyen oldum yeri geldi benim spor hocalarımda var fakat onların ağır sporlarını yapamadım kendim kendi çabamla yaptim sporumu onlar bile şaşırıyor

Canim ben hiç sıkı biri değilim. Kallca bölgem De yağ deposu, ama en son ordan veriyorum. Vücutta hiç yağ kalmayınca ancak oradan yakmaya başlıyor. Bizde basen genetik hem anne hem halalarimda var.

Canim ben hiç sıkı biri değilim. Kallca bölgem De yağ deposu, ama en son ordan veriyorum. Vücutta hiç yağ kalmayınca ancak oradan yakmaya başlıyor. Bizde basen genetik hem anne hem halalarimda var.
Herkes popo yapmak ister sen kurtulmaya çalışıyorsun

İstedikten sonra her şey olur bı şekilde bu arada foto istemistiniz ben burda paylaşırsan.silemeyebilirim.geri belki merak edenlere özelden atabilirim.oluyorsa.. ?? 89 Luk boydan foto bulamadım 85kiloyken halim bide 60kiloyken var

Dosya ekle diyerek buradan da paylaşabilirsin özeldende paylaşabilirsin istersen yüzünü saklayabilirsiniz, ama önce fotoğrafının ekran görüntüsünü al sonra onu paylaş böylelikle fotoğraf boyutunu düşürmüş olursun

Teşekkürler.. yüz zaten kapattım da işte burdan paylaşım yapmak istemiyorum.. özelden atabilirim .. ben 89dan 58 e kadar indim şuan sis olduğum için 60-61 im.adet döneminde iki ikibucuk kilo farkediyor bende.gel gör ki 60 gbi değilim.bacak bölgem.hep kalındı yapmadığım.spor kalmadı üst bacak iç bölge problemim.var .. birsuru denedim.program.ise yaramıyor

Herkesin kilo farklı bölgede bendede tam tersi popo yok bacak yok göğüste normal ama kendimi bildim bileli hep göbek kısmında kilo toplanmış şuan 80 kiloyum ama hala 40-42 beden pantolonlar giyerken üst beden 44 ama bu defa inanıyorum onuda vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…