Hangi marka acaba o o daha iyiyse onuda aldırayım kocişeSüper ozaman bir marka daha var karar veremem istim de ondan kaldı tartmda var diye almamıştım
Adet donemindeyim ben de bildiğim iyi oldu abartılı detox sularına karşıyım zten içemiyorum midem bulanıyor en fazla içtiğim limonlu naneli .. arada bir salatalık atıyorum suya öyle icebiliyirum..ben aralıklı spor yapmıştım bebde de çok işe yaradı bir ara 2 ay falan hiç bir gün ara vermeden sürekli spor yapiyordum.. bir iki kilo verebiliyordum.o kadar yapmama dikkat etmeme rağmen..aralıklı yapmaya başlayınca daha çok faydalı oldu.. bir hafta sıkı spor iki üç gün ara tekrar ... Bir gün ara tekrar bir gün hafif antrenman tekrar şeklinde yapmaya başladıkça çok fazla gtti kilolar.. yoksa bu kadar kısa sürede ameliyatsız .. çok ağır diyetler yapmadan kilo verdim ben. Mümkün olmazdı kendim keşfettim kimse bana söylememişti .. tamamen bazı günler spor yapamadigimda farketttim kendi kendime yaomiyorum ama.kilo veriyorum çok şaşırmıştım.. kendi kendimjn doktoru oldum.resmen ..2 gün ara veriyorum bende metabolizma nin şaşırması için bir 2 gun sıkı sporyaptiysam 3 4 gün ara veriyorum çok ise yaradı daha önce 2 ay metabolizmam çalıştı hızlı bir şekilde birde aynı yeme düzenimi yapmıyorum atıyorum sabah yumurta yemiyorum öğlen öğünüyle değiştiriyorum birde detoks yapıyorum çok ise yaradı bu ara detoksu kestim eder miyim regl döneminde detoks yapılmaz diye söyledi doktorlarım hormonlara zarar veriyor aradım hemen benim metabolizmam durdu dedim çok normal 3 hafta kadar durması regl dönemi dedi bugün spor yapmayı düşünmüyorum mesala sadece oturduğum yerden sandalye hareketleri var karın için 15 dakka aralıklarla aksama kadar aklıma geldikçe yaparım benim karnım boyleyok oldu.
Olsun o da bişeyBen 1 er aylık program yaptım 2 kez
50 ile başlayıp ay sonunda 200 ile bitti, agirliksiz. .
Gözle görünür bir fark gorememistim o zaman ama bacak kaslarim güçlenmişti
Benim baktım telefona bağlanmıyor üzerinde ayarları ama biraz pahalıHangi marka acaba o o daha iyiyse onuda aldırayım kocişe
Benim baktım telefona bağlanmıyor üzerinde ayarları ama biraz pahalıseninki hem uygun hemde kaliteli
Bende aynı sendenim. Araştıra araştıra sora sora öğrendim herşeyi ha benim doktorlarım var 2 tane doktorum var birbiriyle koordineli onlarada sordum sormadım desem yalan olur. Desteklerini üstünden çekmediler halada öyleler ama ben kendi-kendini doktoru oldu diyetisyen oldum yeri geldi benim spor hocalarımda var fakat onların ağır sporlarını yapamadım kendim kendi çabamla yaptim sporumu onlar bile şaşırıyorAdet donemindeyim ben de bildiğim iyi oldu abartılı detox sularına karşıyım zten içemiyorum midem bulanıyor en fazla içtiğim limonlu naneli .. arada bir salatalık atıyorum suya öyle icebiliyirum..ben aralıklı spor yapmıştım bebde de çok işe yaradı bir ara 2 ay falan hiç bir gün ara vermeden sürekli spor yapiyordum.. bir iki kilo verebiliyordum.o kadar yapmama dikkat etmeme rağmen..aralıklı yapmaya başlayınca daha çok faydalı oldu.. bir hafta sıkı spor iki üç gün ara tekrar ... Bir gün ara tekrar bir gün hafif antrenman tekrar şeklinde yapmaya başladıkça çok fazla gtti kilolar.. yoksa bu kadar kısa sürede ameliyatsız .. çok ağır diyetler yapmadan kilo verdim ben. Mümkün olmazdı kendim keşfettim kimse bana söylememişti .. tamamen bazı günler spor yapamadigimda farketttim kendi kendime yaomiyorum ama.kilo veriyorum çok şaşırmıştım.. kendi kendimjn doktoru oldum.resmen ..
Canim ben hiç sıkı biri değilim. Kallca bölgem De yağ deposu, ama en son ordan veriyorum. Vücutta hiç yağ kalmayınca ancak oradan yakmaya başlıyor. Bizde basen genetik hem anne hem halalarimda var.Canım senin için baktım da alt bölge aslında bölgesel kiloları genellikle sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ile birde hergün spor bir gün yapıp diğer gün yapmazsan kasa çeviriyor seninde sanırım daha çok alt b9lgende kas oranın fazla sıkısın çünkü
Herkes popo yapmak ister senCanim ben hiç sıkı biri değilim. Kallca bölgem De yağ deposu, ama en son ordan veriyorum. Vücutta hiç yağ kalmayınca ancak oradan yakmaya başlıyor. Bizde basen genetik hem anne hem halalarimda var.
Ben de kurtuldum şimdi küçücük kaldıHerkes popo yapmak ister senkurtulmaya çalışıyorsun
Bende bendeHeryerin yok olsun tahta gibi eski hallerine döneyim istiyorum
İstedikten sonra her şey olur bı şekilde bu arada foto istemistiniz ben burda paylaşırsan.silemeyebilirim.geri belki merak edenlere özelden atabilirim.oluyorsa.. ?? 89 Luk boydan foto bulamadım 85kiloyken halim bide 60kiloyken varBende aynı sendenim. Araştıra araştıra sora sora öğrendim herşeyi ha benim doktorlarım var 2 tane doktorum var birbiriyle koordineli onlarada sordum sormadım desem yalan olur. Desteklerini üstünden çekmediler halada öyleler ama ben kendi-kendini doktoru oldu diyetisyen oldum yeri geldi benim spor hocalarımda var fakat onların ağır sporlarını yapamadım kendim kendi çabamla yaptim sporumu onlar bile şaşırıyor
Afiyet olsun canım nasıl geçtiMerhaba kızlar
Bugün misafirim vardi.
Bir sürü karbonhidrat pişirdim yedim.aksam yemeğinde de onlardan yedik
Kizlar foto paylaşma.nasil oluyo burdan geçen gün bölgesel incelmeyle alakalı soruma foto istemistiniz .. buradan paylaşmak da istemiyorum özelden paylaşım oluyor mu??
Teşekkürler.. yüz zaten kapattım da işte burdan paylaşım yapmak istemiyorum.. özelden atabilirim .. ben 89dan 58 e kadar indim şuan sis olduğum için 60-61 im.adet döneminde iki ikibucuk kilo farkediyor bende.gel gör ki 60 gbi değilim.bacak bölgem.hep kalındı yapmadığım.spor kalmadı üst bacak iç bölge problemim.var .. birsuru denedim.program.ise yaramıyorDosya ekle diyerek buradan da paylaşabilirsin özeldende paylaşabilirsin istersen yüzünü saklayabilirsiniz, ama önce fotoğrafının ekran görüntüsünü al sonra onu paylaş böylelikle fotoğraf boyutunu düşürmüş olursun
Herkesin kilo farklı bölgede bendede tam tersi popo yok bacak yok göğüste normal ama kendimi bildim bileli hep göbek kısmında kilo toplanmış şuan 80 kiloyum ama hala 40-42 beden pantolonlar giyerken üst beden 44Teşekkürler.. yüz zaten kapattım da işte burdan paylaşım yapmak istemiyorum.. özelden atabilirim .. ben 89dan 58 e kadar indim şuan sis olduğum için 60-61 im.adet döneminde iki ikibucuk kilo farkediyor bende.gel gör ki 60 gbi değilim.bacak bölgem.hep kalındı yapmadığım.spor kalmadı üst bacak iç bölge problemim.var .. birsuru denedim.program.ise yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?