Herkesde her fizyolojisi farklı duruyor kilo .. benimle aynı boyda benden 10 kilo fazla arkadaşımın alt kısmı benden ince mesela ben spor da yapıyorum uzun süredir kas kutlemde de artış var kiloda değilim zaten .. incelme olabilmesi önemli o kadar uğraştan sonraHerkesin kilo farklı bölgede bendede tam tersi popo yok bacak yok göğüste normal ama kendimi bildim bileli hep göbek kısmında kilo toplanmış şuan 80 kiloyum ama hala 40-42 beden pantolonlar giyerken üst beden 44ama bu defa inanıyorum onuda vericem
Boyun kaç ve 60 kiloda kaç beden giyiyorsun şimdiHerkesde her fizyolojisi farklı duruyor kilo .. benimle aynı boyda benden 10 kilo fazla arkadaşımın alt kısmı benden ince mesela ben spor da yapıyorum uzun süredir kas kutlemde de artış var kiloda değilim zaten .. incelme olabilmesi önemli o kadar uğraştan sonra
1.75 altt beden 38 .. 27-28 oluyor 26 kot aldım çok dar geldi oluyor kapanıyor ama giyilecek gbi deil üst kismim.zayif zaten 36 beden s gyiyorumBoyun kaç ve 60 kiloda kaç beden giyiyorsun şimdi
1.75 altt beden 38 .. 27-28 oluyor 26 kot aldım çok dar geldi oluyor kapanıyor ama giyilecek gbi deil üst kismim.zayif zaten 36 beden s gyiyorum
Fellah koftesine bayılırım sarımsaklı köfteye uzun zamandır yemiyorum yapıp yapıp yerdim eskiden sınra ne oldu geldi kilolar.Kızlar bugün badana boya yaptık pert oldum şimdide yorgunluktan uyuyamıyorum
Bugünkü menüm
Sabah
2 kaşık yulaf
2 yumurta
1 kaşık yoğurt
2 incecik dilim kaşar
2 dilim sucuk la dediğiniz tostu yaptım çok doyurucu oldu teşekkür ederim @sarfansari vazgeçilmezim olacak.
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates
Çay çay
Öğle
1 kaşık sarımsaklı köfte
Akşam
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü
1 bardak ayran
Gün içinde 2 sade nescafe, 1 sütlü nescafe, bol bol su ve çay
Sporum evdeki maraton şeklinde temizlik, günlük adım sayısı 12500
Bende bayılırım, uzun zamandır yeniyorum, yapan olmadığından yemiyorum benFellah koftesine bayılırım sarımsaklı köfteye uzun zamandır yemiyorum yapıp yapıp yerdim eskiden sınra ne oldu geldi kilolar.
Canim eşin turizim sektöründe değil mi ?Herkese günaydın arkadaşlar çok erkenciyim . bugün eşim göreve gitti pazar pazar
Yeşilliği bol yiyorsun ne güzel.Güne limonlu ve sirkeli suyla başladım ardından yeşil smothie maydonoz ve limon ile onu içtim. Kahvaltı: yeşillik salatası yumurta su
Tostu cokkkkk severim ben cokkkkkkKendimle gurur duyuyorum öğle yemeğinde tost yedim salatayla bide ayran içtim 2 koca bardak karnım davul gibi oldu✌✌✌✌✌✌✌aksama allah kerim hafif biseyler yiyip dengelerim günü kurtarırım en azindan
Canim ben istemistim ancak sonra alt ve ust bedenini yazinca canlardimdim glzumde dilersen atmak zorunda degilsin olculeri yazinca anladim cunkuKizlar foto paylaşma.nasil oluyo burdan geçen gün bölgesel incelmeyle alakalı soruma foto istemistiniz .. buradan paylaşmak da istemiyorum özelden paylaşım oluyor mu??
Benim de heo ust tarafti nadalcim biliyor musun cok sansliyiz aslinda eger ust bolgede ve karinda toolaniyorsa kilo tehlikeli tamam ama kilo verince tum bedenin esitleniyor kimi gorduysem bu sekilde cok guzel esitlendiHerkesin kilo farklı bölgede bendede tam tersi popo yok bacak yok göğüste normal ama kendimi bildim bileli hep göbek kısmında kilo toplanmış şuan 80 kiloyum ama hala 40-42 beden pantolonlar giyerken üst beden 44ama bu defa inanıyorum onuda vericem
Yeşillikleri çok seviyorum canim akşamdan yıkayıp strecliyorum sabah kahvaltısı için dolaba kaldırıyorum eskiden bukadar sevmezdim dolaba mahvolurdu yeşillikler şimdi vazgecilmezim oldular canim yesilliklerimYeşilliği bol yiyorsun ne güzel.
Bende bu aldığımda hepsini yıkayıp kurutup buzdolabına koyacağım, daha pratik olsun, yemek istediğim zaman usemeyeyim diye
Bana aralıklı orucu yazacaktiniz? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kahvaltim
1 kaşık kıyma kavurma
Bol yeşil biber ile 2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 salatalık
Dün açlık orucu ile ilgili bir profesörun videolarını izledim baya. Sonra bir de yorumları okuyun diye baktım ki, Allah rahmet eylesin yazmis çoğu kişi. Google den biraz araştırdım kı, hoca Corona dan 3 ay yoğun bakımda yatıp hayatını kaybetmiş. Dün o kadar saat videozunu izleyince insan kendini yakınlaşması hissediyor, sonra birden ölüm haberini öğrenince çok üzüldüm. 50 yaşlarında genç bir prof.
Yazmıştım canim, ama görmedin sanırım, tekrar yazayım.Bana aralıklı orucu yazacaktiniz? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok geçmiş olsun. Evde pozitif olan kim ?Günaydın hanımlar.
Biz ailecek karantinadayiz , yeme içme düzenim kalmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?