Okadar da büyük değil sana öyle geliyor etin sıkı herhalde birazTamam canim geniş mekanda karşıdan görüntü de cekinince atarım. Bu 2 gün önce eşimin doğum gününde cekinmistik. Arkadan yandan her yönden büyük
@zeze_35 nin dediği gibi bölgesel spor yapmaliyim. Ama bende spor olarak sadece yürüme yapıyorum. Diğerleri çok sıkıcı geliyor hep erteluyirum.
Yagmurlar grlmeden once oldu canim brikac kez sonra olmadi ama su kanununun gelecegini biliyorum sanirim bir formul bulurlarAhh canim benim haklisin insalah kanun gelir heryerde her odada damacana su doldurdum heran kesilir korkusuyla yaşıyoruz biz bi sitede millet kapılarının önlerine kadar sularla doldurmuş hafta sonu giderse yandık yasaklardan dolayı belediye çalışmıyor haftasonu taaaa pztesiyi beklemek zorunda kalıyoruz çok yaşadım 3 hafta önce cuma akşamından gitti payesi akşam geldi marketlerde yoğunluk vardı millet suları yağma ettti burda istanbulda oluyormu hala yaa demekki tek biz ysamamasiz
Bence de kendin yapabilirsin canim cunku en azindan bu karantinalarda yapacak is olurBahar temizliği yapmam gerek, böyle büyük temizliklerde temizlik şirketinden 2 bayan getiriyordum, ama 1 senedir Corona yüzünden getirtemedim.
Ben yaparım sorun değil ama onlar kadar temiz yapamıyorum.
Onlar bir koltuk siliyorlar, sildikleri şu baya kirleniyor, ben silince su tertemiz kalıyor
Bir de biz Türkiye'nin en büyük termik santralinin bulunduğu ilcedeyiz, duvarlar çok kirleniyor is oluyor, duvar silme durumu da var yani
Kendime her gün bir oda hedefi koyup, Ramazan'a kadar bitirsem ne güzel olur.
Oooo masallah kizimiza masallah barajı gecmis helal sana hayalcimHerkese iyi haftasonları diliyorum,
Dünden beri gelemedim kaç sayfa yazmışsınız maşallah:)
Dün akşam misafirlikteydim abartmadım ama diyetin dışına çıktım maalesef.
Ona rağmen bu sabah 59.8’i gördüm
Bu sabah kahvaltım
2 yumurta (kıymalı)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase kadar mantar kavurması yemişimdir ayakta @nnnadal aklıma da sen geldinakşam için pişirmiştim ayakta götürdüm valla
Canim ust bolgen harika tek kelimeyle kalca resmi esinin cektigi resimde cok daha iyo gorunuyor ancak sen sanirim artik bolgesel yapmalisin safrancim o bolgeye yogunlassan iyi olur diye dusunuyorum beslenme zaten oturdu masallahKızlar bu benim biçimsiz vücudum işte. Üst bacak ve basen kismi sorunlu. Boyda kısa olunca, 57 de bile böyle gorunuyorum
Sağol canım yaa, ne kadar güzel yazıyorsun. Sadece bana değil gruptaki herkese yaklaşımın çok pozitif maşallahYagmurlar grlmeden once oldu canim brikac kez sonra olmadi ama su kanununun gelecegini biliyorum sanirim bir formul bulurlar
Bence de kendin yapabilirsin canim cunku en azindan bu karantinalarda yapacak is olur
Oooo masallah kizimiza masallah barajı gecmis helal sana hayalcimmisadirlige gittik diyet disi olmus demissin ya bence oyle seylere takilma onemli olan buydu iste senin misafirlikte bile kontrolu saglayabiomendi zararli veya farkli birdey bile yesen az yiyebilmendi ve bunu yaptigimizda zaten gidiyor kilolar nitekim oyle de olmjs
Canim ust bolgen harika tek kelimeyle kalca resmi esinin cektigi resimde cok daha iyo gorunuyor ancak sen sanirim artik bolgesel yapmalisin safrancim o bolgeye yogunlassan iyi olur diye dusunuyorum beslenme zaten oturdu masallah
Kız tartın ne marka demedin sormuştum ama görmedin sanırımKendimle gurur duyuyorum öğle yemeğinde tost yedim salatayla bide ayran içtim 2 koca bardak karnım davul gibi oldu✌✌✌✌✌✌✌aksama allah kerim hafif biseyler yiyip dengelerim günü kurtarırım en azindan
Unuttum xiaomiKız tartın ne marka demedin sormuştum ama görmedin sanırım
Markası xiaomi canimUnuttum xiaomi
Nereden aldın bende bakmıştım daha önce de tutarlı mı ölçümüUnuttum xiaomi
Senin beslenmen bizden daha iyi amaVayyyyy vayyy pratik hanımlar sizi ya ben böyle yapamıyorumben pratik yemek yapiyorum kolayca hazırlananlardan.
Afiyet olsun canimSabah sirkeli su
Kahvaltı
2 kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase mantar kavurması
akşam
Haşlanmış göğüs etiyle yoğurtlu bir salata yaptım safrancığım gibi :) içinde sebze de vardı
Bir de kuru dolma yapmıştım pişmiş mi diye tadına baktım sadece
Internetten aldık canim tutarlı hicbir sıkıntı olmadı telefonla uyumlu 1 gram yağını suyunu ölçüyor vucudunNereden aldın bende bakmıştım daha önce de tutarlı mı ölçümü
İlave su ictiginde de miktarı belirtiyor muInternetten aldık canim tutarlı hicbir sıkıntı olmadı telefonla uyumlu 1 gram yağını suyunu ölçüyor vucudunbuyuzden gıcık oluyorum bu yargıya azcik şu içsem telefonumda şu miktarini söylüyor akıllı saate göre ayarladık biz bunu
Fazla çeşit yemek bilmiyorum ondandır kizlarSenin beslenmen bizden daha iyi ama
Belirtiyor canim 3 litre suyu içtim diyelim şu miktarın yeteli diye mesaj veriyorİlave su ictiginde de miktarı belirtiyor mu
Canım senin için baktım da alt bölge aslında bölgesel kiloları genellikle sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ile birde hergün spor bir gün yapıp diğer gün yapmazsan kasa çeviriyor seninde sanırım daha çok alt b9lgende kas oranın fazla sıkısın çünküKahvaltı
2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
1 dilim ekmek
Ara
1 hurma
1 elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
2 tane haşlanmış içli köfte
Süper ozaman bir marka daha var karar veremem istim de ondan kaldı tartmda var diye almamıştımBelirtiyor canim 3 litre suyu içtim diyelim şu miktarın yeteli diye mesaj veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?