Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltmızı yaptk .
oturdum bakıyorm bıraz nete
süper fm açtım dinliyorum bi yandan .

eşim de gideecek birazdan . çok başı ağrıyor 1 haftadır .
sürekli ağrı kesici içiyor.

sinüziti var . buranın havası da sünizte çok sebep zaten

hava kapalı ama arkadaşla biraz yürümek istiyorum. markete gitmek falan .
çiçeklerle ilgilendim biraz . bakımsız tarzan olmuşlar. umarım güzel olur . hiç bakamam çicek . kendi kendine buyürler .
ilgilenince solarlar . ilgilendim bakalım nolcak . genelde kaktüs çesitleri var . bambu var . itir da var . ıtırı çoğaltmayı deniycem bakalım arkadaş söyledi. üstünden 10 cm kestim topraga diktim.

Bende bende
Gerçi ben 50 kiloyken bile lisede, popo hep vardı. Hep vücuduna göre popon büyük derlerdi
beende de yoktur pek .
şimdi 54 kilo oldum da biraz popom oldu.
safran cım . popo eritmek için eğzersiz var mı ki. genelde popo çıkarma egzersizleri gördm nette

aman canım boyaya başlamışssınz . zor işler tabi. yorucu.
ben de misafir gelcek diye evi elden geçirdim dün bütün gün . çok yorulmuştum . hazırlıklar vs .
çalışırken çok zorlandım . evde olsam da zor mutlaka.
ev dağılıyor . her yerde bi şey oluyr .
şu robot süpürgelerden alacağım kafama koydum .
her gün toz toz toz

Kizlar foto paylaşma.nasil oluyo burdan geçen gün bölgesel incelmeyle alakalı soruma foto istemistiniz .. buradan paylaşmak da istemiyorum özelden paylaşım oluyor mu??
ben de kafamı karalayıp paylaşıorum canım .

ben de 36 giyiyorum .
kot olarak 26 giyiyorm ben de
yazın 50-51 olduumda 34 beden oluyorum ama o zaman da yağ kalmıyor vucutta. memiitolar küçülüyor . yok olmaya yüz tutuyor. ondan o kilolara düşmek istemiyorum .

Bende de çiçekler pey yaşamaz. Yazın eşimin amcasının bahçede mor yapraklı birşey beğendim, dönerken baktım ki arabaya koyuyorlar onu. Öyle çiçek sahibi oldum. O şimdilik duruyor. Rengi çok güzel.
beende de yoktur pek .
şimdi 54 kilo oldum da biraz popom oldu.
safran cım . popo eritmek için eğzersiz var mı ki. genelde popo çıkarma egzersizleri gördm nette
Evet canim var, ama bende yapacak motivasyon yok, ancak sikayetlenme.
Hangisinden almayı düşünüyorsun ?
Geçen Media markete gittiginizde baktım, daha önce hep nette gördüm, gerçeği daha büyükmus.
Baya bir markalar çıkardı, arceligin bile var. Benim önceliğim Dyson kablosuz olacak, ondan sonra robot süpürge bende çok istiyorum

canınm . benim de aklımda robot süpürge ama yeni bi şey ya . emin olamadım .
geçen bi yerde biri tavsiye etti . araştırayım dedim . çok olumlu bütün yorumlar .
link atayım bak bi
ben işteyken süpürür diye düşünüyorum .
1 buçuk saat gibi süpürme süresi . günlük süpürse yeridir . evim toz içinde . çok hareket var evde. zıplama . koşma . kovalama . maç yapma vs .
toz her yer .

2105 yorum var . baktım da hep çok çok memnunlar

Senin için çok iyi olur tabi. Ama silme özelliği için halıları kaldırmak gerekiyormuş sanırım. A aaadddaaa sersum dan ogrenebilirsin.

Anlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.
Herkese günaydın arkadaşlar çok erkenciyim . bugün eşim göreve gitti pazar pazar
Herkes sormuş sen de cevap vermişsin ileriki mesajlarda ama alıntıladım diye yazdım. Gerçi ne görev onu yazmamışsın gizli bi görev
Günaydın hanımlar.
Biz ailecek karantinadayiz , yeme içme düzenim kalmadı .
Çok geçmiş olsun. Pozitif biri mi var temaslı mısınız? Rabbim şifa versin.
Gaza geldik duramıyoz
Allahım tez zamanda 56 kilo olup 50 kilo olmayı hayal ettiğim günleri bana da göster

Hayal yaza gebelik planım var +20 olacağım O zamana kadar verebildigim kadar vermek istiyorum. 57 de kalıp 77 olmak var, 52 de kalıp 72 olmak var

Hayal yaza gebelik planım var +20 olacağım O zamana kadar verebildigim kadar vermek istiyorum. 57 de kalıp 77 olmak var, 52 de kalıp 72 olmak var
Kendini şartlama canım, belki 13-14 kilo alacaksın belli mi olur. Hatta daha az :)
İnşallah istediğin zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşarsın. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmez ve çok su içersen alsan bile çabucak verirsin inşallah.

Canim bebimki de ben yokken supuruyor az once yuruyuse gittim geldigimde bitirmisti o nedenle uzaktan calisan alirsan iyi olur
Safrancim sakin azaltma kalori miktarini yoksa sonradan kas erime olasigi artar metobolizma.yavaslar ve sonrasinda daha cok kilo alirsin doyetisyenler 1100 kalorinin altina asla inmezler canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…