iyiyydi canım . güzel geçti.Afiyet olsun canım nasıl geçti
eşin turzm de biliyordum . görev derken polis falan mı eşin yoksa. karıştırdım mı ki.Herkese günaydın arkadaşlar çok erkenciyim . bugün eşim göreve gitti pazar pazar
beende de yoktur pek .Bende bende
Gerçi ben 50 kiloyken bile lisede, popo hep vardı. Hep vücuduna göre popon büyük derlerdi
aman canım boyaya başlamışssınz . zor işler tabi. yorucu.Kızlar bugün badana boya yaptık pert oldum şimdide yorgunluktan uyuyamıyorum
Bugünkü menüm
Sabah
2 kaşık yulaf
2 yumurta
1 kaşık yoğurt
2 incecik dilim kaşar
2 dilim sucuk la dediğiniz tostu yaptım çok doyurucu oldu teşekkür ederim @sarfansari vazgeçilmezim olacak.
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates
Çay çay
Öğle
1 kaşık sarımsaklı köfte
Akşam
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü
1 bardak ayran
Gün içinde 2 sade nescafe, 1 sütlü nescafe, bol bol su ve çay
Sporum evdeki maraton şeklinde temizlik, günlük adım sayısı 12500
ben de kafamı karalayıp paylaşıorum canım .Kizlar foto paylaşma.nasil oluyo burdan geçen gün bölgesel incelmeyle alakalı soruma foto istemistiniz .. buradan paylaşmak da istemiyorum özelden paylaşım oluyor mu??
Bende de çiçekler pey yaşamaz. Yazın eşimin amcasının bahçede mor yapraklı birşey beğendim, dönerken baktım ki arabaya koyuyorlar onu. Öyle çiçek sahibi oldum. O şimdilik duruyor. Rengi çok güzel.hava kapalı ama arkadaşla biraz yürümek istiyorum. markete gitmek falan .
çiçeklerle ilgilendim biraz . bakımsız tarzan olmuşlar. umarım güzel olur . hiç bakamam çicek . kendi kendine buyürler .
ilgilenince solarlar . ilgilendim bakalım nolcak . genelde kaktüs çesitleri var . bambu var . itir da var . ıtırı çoğaltmayı deniycem bakalım arkadaş söyledi. üstünden 10 cm kestim topraga diktim.
Evet canim var, ama bende yapacak motivasyon yok, ancak sikayetlenme.beende de yoktur pek .
şimdi 54 kilo oldum da biraz popom oldu.
safran cım . popo eritmek için eğzersiz var mı ki. genelde popo çıkarma egzersizleri gördm nette
Hangisinden almayı düşünüyorsun ?aman canım boyaya başlamışssınz . zor işler tabi. yorucu.
ben de misafir gelcek diye evi elden geçirdim dün bütün gün . çok yorulmuştum . hazırlıklar vs .
çalışırken çok zorlandım . evde olsam da zor mutlaka.
ev dağılıyor . her yerde bi şey oluyr .
şu robot süpürgelerden alacağım kafama koydum .
her gün toz toz toz
geçmiş olsun canım . temaslı mısınız . nolduGünaydın hanımlar.
Biz ailecek karantinadayiz , yeme içme düzenim kalmadı .
canınm . benim de aklımda robot süpürge ama yeni bi şey ya . emin olamadım .Bende de çiçekler pey yaşamaz. Yazın eşimin amcasının bahçede mor yapraklı birşey beğendim, dönerken baktım ki arabaya koyuyorlar onu. Öyle çiçek sahibi oldum. O şimdilik duruyor. Rengi çok güzel.
Evet canim var, ama bende yapacak motivasyon yok, ancak sikayetlenme.
Hangisinden almayı düşünüyorsun ?
Geçen Media markete gittiginizde baktım, daha önce hep nette gördüm, gerçeği daha büyükmus.
Baya bir markalar çıkardı, arceligin bile var. Benim önceliğim Dyson kablosuz olacak, ondan sonra robot süpürge bende çok istiyorum
Senin için çok iyi olur tabi. Ama silme özelliği için halıları kaldırmak gerekiyormuş sanırım. A aaadddaaacanınm . benim de aklımda robot süpürge ama yeni bi şey ya . emin olamadım .
geçen bi yerde biri tavsiye etti . araştırayım dedim . çok olumlu bütün yorumlar .
link atayım bak bi
ben işteyken süpürür diye düşünüyorum .
1 buçuk saat gibi süpürme süresi . günlük süpürse yeridir . evim toz içinde . çok hareket var evde. zıplama . koşma . kovalama . maç yapma vs .
toz her yer .
2105 yorum var . baktım da hep çok çok memnunlar
Eşim turizmiydi benim aynı meslekteydi bıraktı o turizmi şimdi başka bir görevi vareşin turzm de biliyordum . görev derken polis falan mı eşin yoksa. karıştırdım mı ki.
Anlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.Teşekkürler.. yüz zaten kapattım da işte burdan paylaşım yapmak istemiyorum.. özelden atabilirim .. ben 89dan 58 e kadar indim şuan sis olduğum için 60-61 im.adet döneminde iki ikibucuk kilo farkediyor bende.gel gör ki 60 gbi değilim.bacak bölgem.hep kalındı yapmadığım.spor kalmadı üst bacak iç bölge problemim.var .. birsuru denedim.program.ise yaramıyor
Herkes sormuş sen de cevap vermişsin ileriki mesajlarda ama alıntıladım diye yazdım. Gerçi ne görev onu yazmamışsın gizli bi görevHerkese günaydın arkadaşlar çok erkenciyim . bugün eşim göreve gitti pazar pazar
Çok geçmiş olsun. Pozitif biri mi var temaslı mısınız? Rabbim şifa versin.Günaydın hanımlar.
Biz ailecek karantinadayiz , yeme içme düzenim kalmadı .
Gaza geldik duramıyoz
Hayal yaza gebelik planım var +20 olacağımAnlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.
Herkes sormuş sen de cevap vermişsin ileriki mesajlarda ama alıntıladım diye yazdım. Gerçi ne görev onu yazmamışsın gizli bi görev
Çok geçmiş olsun. Pozitif biri mi var temaslı mısınız? Rabbim şifa versin.
Gaza geldik duramıyoz
Allahım tez zamanda 56 kilo olup 50 kilo olmayı hayal ettiğim günleri bana da göster
Kendini şartlama canım, belki 13-14 kilo alacaksın belli mi olur. Hatta daha az :)Hayal yaza gebelik planım var +20 olacağımO zamana kadar verebildigim kadar vermek istiyorum. 57 de kalıp 77 olmak var, 52 de kalıp 72 olmak var
Canim bebimki de ben yokken supuruyor az once yuruyuse gittim geldigimde bitirmisti o nedenle uzaktan calisan alirsan iyi olurcanınm . benim de aklımda robot süpürge ama yeni bi şey ya . emin olamadım .
geçen bi yerde biri tavsiye etti . araştırayım dedim . çok olumlu bütün yorumlar .
link atayım bak bi
ben işteyken süpürür diye düşünüyorum .
1 buçuk saat gibi süpürme süresi . günlük süpürse yeridir . evim toz içinde . çok hareket var evde. zıplama . koşma . kovalama . maç yapma vs .
toz her yer .
2105 yorum var . baktım da hep çok çok memnunlar
Safrancim sakin azaltma kalori miktarini yoksa sonradan kas erime olasigi artar metobolizma.yavaslar ve sonrasinda daha cok kilo alirsin doyetisyenler 1100 kalorinin altina asla inmezler canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?