Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben 26 deilim canm icine görebiliyorum ama kokoreç e benziyorum olmuyo yani.. kendime hedef olsun diye 26 kot aldım ordan ölçüm yapıyorum kendime 27 yım şuan üstüm bel kismim.ince kollar falan. Alt bölge sıkıntılı. Genetik sanırım 30 kilo fazlayken de üstüm daha inceydi

kız ben 36 beden olsam 100 tane kot alır giyerim 42 olabildim ancak 50 bedenden 42 bedene indim dün eski kıyafetlerimi giyeyim dedim yüzüyorum içinde bayramdan önce allah nasip ederse yeni kıyafetler alicam.
Canım ben 89 kiloyken 50 beden giyiuordum iriyim ben bir de .. yavaş yavaş zamanla kararlı ol hepsi hallediliyor merak etme.sen.. 3 senedir kendime kıyafet olarak hiç bir şey almıyordum.. daha yeni almaya başladım .. hayatımda ilk defa göbek açık crop gydim.. üstte sıkıntım kalmadı spor sağlıklı beslenme korse hallettim.. ama alt bölgem genetik.. ne kadar kilo versem de kalın bacakliyim yapacak bişey yok.. incelttirmeyi de çok düşündüm zamanında ama çok tehlikeli bir ameliyatmis araştırmalarıma göre.. bu virüs illeti olmasa yine düşünürdüm belki estetik ama kendi imkanlarımla yine oldu yani

BOY:164
KİLO:76.1
1.HEDEF:70
83 kilogramdan düştüm
5 yıl önceki bildirimi i buldum 70 e düşeyim 2.hamileliği düşünüyorum demişim bide 3. bile doğdu büyüdü o 70 hayaline ulaşmak nasip olmadı ama bu defa olacak artık hamilelikte olmayacağına göre gelsin kalıcı kilom

Aslında çok değilmiş ama benim gibi alt-üst orantısız o yüzden bölgesel spor yapmak gerekiyor ben çok üşeniyorum aslında üşenmektende değil ama vakit ayıramıyorum

Supersin idolidosunlün ❤❤❤❤❤

Bendede göbek ve popo gitti bazenlerim var daha kottan görülüyor hep tunik giyerdim ilk defa tunik giymedim

Bugün yediklerim
Sabah
Eşime soğanlı yumurta yapmıştım çok az ondan yedim
Yarım Haşlanmış yumurta o da kızdan
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Çeyrek simit
Çay çay çay

Öğle
3 köfte büyüklüğünde fırında tavuk
1 dilim ekmek

Sütlü kahve
1küçük eticin büskivi

Akşam
2 tane lahmacun
Maydanoz domates salatalık

Adet oldum ondanmı bilmiyorum ama doymuyorum bugün canım hep tatlı çekiyor kendimi tutuyorum

Hayalcim bu "öylesine yemekle " ile ilgili birsey anlatmak istiyorum. Psikolog seanlasrin sonlarina dogru bana bir detoks onermisti karnim ne zaman ve saat kacta acikirsa sadece çiğ sebze, meyve ve kuruyemis yiyecektim, 5. Gun geleiginde acliktan olcem sandim ama enerjim bir o kadar yerinde hatta superim ama açim diorum kadina cok acimmm o da bana dedi ki madem acsin o zaman sana sinirsiz sebze meyve yemis verdim neden yemiuorsun? O zaman anladim ki ruhum ac ben degil, simdi 2 gun yine yaptim bu beslenme seklini hakketen ne kadar cok seyi sadece canimiz istedigi icin yiyormusuz o zaman anlamistim, haaa anladim ama bu durum bitti mi, hayir sadece azaldi, simdilerde daha iyi ama

Tut canim tut harika boyle, su eti cini ne zamandir ara ara yiyorsun gozumden kacmiyor madem tatli yiceksin git guzelce cikalata ye canim eti cin nedir yavvv

Tut canim tut harika boyle, su eti cini ne zamandir ara ara yiyorsun gozumden kacmiyor madem tatli yiceksin git guzelce cikalata ye canim eti cin nedir yavvv
Çocuklar seviyor ara ara eve giriyor açıp bitirmiyorlar ortada bırakıyorlar göz önünde olunca ağzıma atıyorum, ben çocukkende onların tekli daha büyükleri vardı hep elime para geçtikçe ondan alırdım. Sanki yerken çocukluğuma gidiyorum

Canim hurma zamanı da geldi, hurma alsana, ara öğünde yeyince baya şeker ihtiyacini kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…