Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahah. anladım şimdi

ama senin eş iyiymiş . sana baştan bi para vermiş al diye.

benimki yapmadı öyle bi şey .
baştan çok feciydik biz .
paramız yoktu.
ay sonunuzor getiriyorduk

aman ne günlerdi.

hahahha şimdikiler böyle herhaldee ben istedim ilkten hayır dedi sonra baktıki haftaiçi ev toz içinde bende çıldırıyorum yetişemiyorum diye alıverdii sağolsun
hahahah. anladım şimdi

ama senin eş iyiymiş . sana baştan bi para vermiş al diye.

benimki yapmadı öyle bi şey .
baştan çok feciydik biz .
paramız yoktu.
ay sonunuzor getiriyorduk

aman ne günlerdi.
ah ah rabbim güzel günler görmenişzii nasip etsinn

böyle devam canım . iyi yaptın . al ödenir , sat tükenir demişler .

Bugün yediklerim:
Kahvaltıda yağsız küçük bir tost yaptım kaşarlı. Ekmeği 1,5 dilim kadar eder.

Öğlen 2 hurma, 2 ceviz, 1 kare bitter, 1’er tane de şekerli ve tuzlu glütensiz kurabiye yedim bir lokmalıktı.

Akşam bir tabak etli kuru fasülye (susuz), bir kase yoğurtlu semizotu yedim.

Akşam latte ve Yeşilçay içmeyi düşünüyorum. Adet oldum iki gündür + çıkıyorum tartıda. Halbuki kaçamak yaptığım da yok. Neyse takılmıyorum tartıya:)

Vay süpersin hayal cimmm

Bugün tüm yediklerimi yazacam demiştim dimi
Sabah
Biberli 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

1 sade nescafe
1 harf crunch
1 incir kurusu

Öğle
Yarım snitzel
4 yk yoğurt

Akşam
Hamsi
Salata

Şimdi çay içecem sanıyorum

Bugün 8 sene önce bizim düğünümüz vardı ama nikah 9 mart olduğu için biz o günü evlilik yıldönümümüz olarak kabul ettik ama laflada olsa kutlamasını bekledim sevgili kocamın ama maalesef bilgisayar başında çay getir çerez getiren başka laf ettiği yok sinirlendim ama dağ dağa kızmış dağın haberi olmamış gibi oldu

Canımcım unuttu mu yoksa bilerek tavır mı takındı? Unuttuysa hiç kızma çünkü ben bile artık unutuyorum yıldönümlerini, eşime de çok görmüyorum o yüzden. Bir de beklentim çok düşük o yüzden unutuyor da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…