hahahah. anladım şimdiSüpürge vs işte istediğin seyleri.
Eşim ilk evlendiginizde 1000 lira vereyim, eve aksessuar al dedi, işte vazo tablo vs gibi. O zamanlar da 1000 lira iyi para
Bende o zaman begendikce alırım, birden ararsan bulunmaz, gözüme carptikca begendikce alayım dedim.
Neyse almadım öyle şeyler.
Geçenlerde birşey beğendim, bunları alalım dedim. Tabi artık aldirabilmek ne mümkün
hahahha şimdikiler böyle herhaldee ben istedim ilkten hayır dedi sonra baktıki haftaiçi ev toz içinde bende çıldırıyorum yetişemiyorum diye alıverdii sağolsunyaaaa kıyammammammammmmmmmmmmmmm
yetişemiyormuş
akıllı kadınsın minnoşumm
bayılıyorum sana.
senin kadar olamadım ya ona yanarım .
evliliğin başında senin gibi yapaydım . ah kafam ah.
saçımı süpürge ettim ne robot süpürgesi . hala saçlarımı süpürge ediyorum yaaaww.
daha aldıramadım . çalışıyorum olacak . alacak o süpürgeyi baağaaa
ah ah rabbim güzel günler görmenişzii nasip etsinnhahahah. anladım şimdi
ama senin eş iyiymiş . sana baştan bi para vermiş al diye.
benimki yapmadı öyle bi şey .
baştan çok feciydik biz .
paramız yoktu.
ay sonunuzor getiriyorduk
aman ne günlerdi.
hahahha şimdikiler böyle herhaldee ben istedim ilkten hayır dedi sonra baktıki haftaiçi ev toz içinde bende çıldırıyorum yetişemiyorum diye alıverdii sağolsun
ah ah rabbim güzel günler görmenişzii nasip etsinn
Vay süpersin hayal cimmmBugün yediklerim:
Kahvaltıda yağsız küçük bir tost yaptım kaşarlı. Ekmeği 1,5 dilim kadar eder.
Öğlen 2 hurma, 2 ceviz, 1 kare bitter, 1’er tane de şekerli ve tuzlu glütensiz kurabiye yedim bir lokmalıktı.
Akşam bir tabak etli kuru fasülye (susuz), bir kase yoğurtlu semizotu yedim.
Akşam latte ve Yeşilçay içmeyi düşünüyorum. Adet oldum iki gündür + çıkıyorum tartıda. Halbuki kaçamak yaptığım da yok. Neyse takılmıyorum tartıya:)
Hesabını mi kapatmis, bam mi yemiş anlamadım.noldu tradiaos a
Ayy camım sağolVay süpersin hayal cimmm
Ben hiç anlamadımHesabını mi kapatmis, bam mi yemiş anlamadım.
Nerden anladin canimHesabını mi kapatmis, bam mi yemiş anlamadım.
İsmine gelip açtığında hesabının pasif olduğu yazıyorNerden anladin canim
Neyse masum birşey hiç olmazsaYarın için brokoli haşlamıştım hepsini yedim niye öyle oldu bilmiyorum
HahahYarın için brokoli haşlamıştım hepsini yedim niye öyle oldu bilmiyorum
Şu iç. Soda iç.Geldim gittim ayakta yedim
Yine bi haller geldi bana. Karnım şiş ama ne yesem diye düşünüyorum. Sonra ne yemesi otur oturduğun yerde diyorum.
Yeşilçay yaptım. Bakalım iştahımı kapatacak mı...
takip ettiğim biri senin istediğin süpürge den almış. Kutu açılımı yapıp anlatıyordu. Sana da mesaj attım dm denHahah
.iyi bi şey. Olsun.
Neyse masum birşey hiç olmazsa
Evet bi teselli olmadım değil :))Hahah
.iyi bi şey. Olsun.
Yeşilçay büyük kupaydı kesti beni. Şiştim.Şu iç. Soda iç.
Canımcım unuttu mu yoksa bilerek tavır mı takındı? Unuttuysa hiç kızma çünkü ben bile artık unutuyorum yıldönümlerini, eşime de çok görmüyorum o yüzden. Bir de beklentim çok düşük o yüzden unutuyor da olabilirimBugün tüm yediklerimi yazacam demiştim dimi
Sabah
Biberli 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 sade nescafe
1 harf crunch
1 incir kurusu
Öğle
Yarım snitzel
4 yk yoğurt
Akşam
Hamsi
Salata
Şimdi çay içecem sanıyorum
Bugün 8 sene önce bizim düğünümüz vardı ama nikah 9 mart olduğu için biz o günü evlilik yıldönümümüz olarak kabul ettik ama laflada olsa kutlamasını bekledim sevgili kocamın ama maalesef bilgisayar başında çay getir çerez getiren başka laf ettiği yok sinirlendim ama dağ dağa kızmış dağın haberi olmamış gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?