- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Niceeee senelere canimBugün tüm yediklerimi yazacam demiştim dimi
Sabah
Biberli 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 sade nescafe
1 harf crunch
1 incir kurusu
Öğle
Yarım snitzel
4 yk yoğurt
Akşam
Hamsi
Salata
Şimdi çay içecem sanıyorum
Bugün 8 sene önce bizim düğünümüz vardı ama nikah 9 mart olduğu için biz o günü evlilik yıldönümümüz olarak kabul ettik ama laflada olsa kutlamasını bekledim sevgili kocamın ama maalesef bilgisayar başında çay getir çerez getiren başka laf ettiği yok sinirlendim ama dağ dağa kızmış dağın haberi olmamış gibi oldu
Unuttu çünkü önemsemedi çünkü 1 ay önce kutlamıştı diye düşünmüştür ama birşey beklemiyorum zaten diliyle kutlasaydı yetecekti şimdi birşey desem sende kutlamadın bende o gün evlendim niye benden bekliyorsun hatırlatsaydın derCanımcım unuttu mu yoksa bilerek tavır mı takındı? Unuttuysa hiç kızma çünkü ben bile artık unutuyorum yıldönümlerini, eşime de çok görmüyorum o yüzden. Bir de beklentim çok düşük o yüzden unutuyor da olabilirim
Erkekler böyle maalesef unutuyorlar evlendikten sonraUnuttu çünkü önemsemedi çünkü 1 ay önce kutlamıştı diye düşünmüştür ama birşey beklemiyorum zaten diliyle kutlasaydı yetecekti şimdi birşey desem sende kutlamadın bende o gün evlendim niye benden bekliyorsun hatırlatsaydın der
Nice senelere şekerim ❤❤❤❤Unuttu çünkü önemsemedi çünkü 1 ay önce kutlamıştı diye düşünmüştür ama birşey beklemiyorum zaten diliyle kutlasaydı yetecekti şimdi birşey desem sende kutlamadın bende o gün evlendim niye benden bekliyorsun hatırlatsaydın der
Doğal olarak bu kim bizim sayfaya bodoslama atladı diyeceksiniz haklisiniz bugunyasadigim birtalihsizlik yuzunden yeni bir hesap açtım kızlar eski hesabımı bir kaç gün icinde açtırılan ben tradiaos bu aradaSabah kahvaltısı
Yeşillik salatası
Yumurta
ARA ÖĞÜN: sütlü nescafe
Öğle Yemeği :
Karişik salata
Yoğurt
Akşam Yemeği:
Taze fasulye
Cacık
Tradiaos sen misinNice senelere şekerim ❤❤❤❤
Benim canim tradiaos tum oldum eftaliosTradiaos sen misin
Neden hesabı kapatıp yeni aldınBenim canim tradiaos tum oldum eftaliosevrim gecirdim
Uzun hikâye birazNeden hesabı kapatıp yeni aldın
Böyle alt alta yazınca, yediklerim çok az göründü gözümeSabah kahvaltısı
Yeşillik salatası
Yumurta
ARA ÖĞÜN: sütlü nescafe
Öğle Yemeği :
Karişik salata
Yoğurt
Akşam Yemeği:
Taze fasulye
Cacık
Bu isim daha güzelmiş, burdan devam etAyy ne sekersinnn
Şuan nick hatırlamıyorum ama biri var onun yüzünden bir yorum yaptim gün pişman oldum buna alooo düşmedi yakamdan hakaret ler falan off bunaldim hesabımı kapatmak zorunda kaldim dahasida varUzun hikâye biraz
Bende beğendim bu arada bu isim benim arkadaşım var acentada onunismiBu isim daha güzelmiş, burdan devam et
Anladım canim. Boşver nurdan devam edersin.Şuan nick hatırlamıyorum ama biri var onun yüzünden bir yorum yaptim gün pişman oldum buna alooo düşmedi yakamdan hakaret ler falan off bunaldim hesabımı kapatmak zorunda kaldim dahasida var
Aynen öle canim❤❤❤❤❤Anladım canim. Boşver nurdan devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?