Haftaya çarşamba aldım bir sıkıntı olmazsa doktor doluymuş çarşambaya kadar canim tahlillerimi bari ona yaptırayım düşündüm sağlık ocağı beni faaliyete yolladı hiç uğraşamayacak kadar yorgun hissediyorum.Diyetisyen randevun ne zaman ?
yok gayet güzel aslında .dün;
domates peynir 1 adet poğaça
çay
su
çay
çorba
fırın makarna
su
kahve
çay
ev yapımı hamburger
dün epey karbonhidratlı birgünmüş ne mutlu
kolay gelsin canım . pırasa iyidir . çorba da içebilirsin aslında küçük bi kasecik.Kîzlar Sabah kahvaltımı yazayım
Bir dilim yarîsı çôrekotlu toplar halinde kalanî normal yedim
Bir salatalık
Birtane domates
7 adet zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Kahvaltımı 8,30 gibi yaptm
Az önce öğle yemeği niyetine
İki kûçük çavdar ekmeği diliminden iki yumurtalı peynirler maydanozlu tost yaptm çayla yedim
Akşam pırasa var çorbada var ama çorbayı yemem muhtemelen çok acıkmam temizliğe de devam birazdan sağlık ocağına gidicem iğne olmaya inşallah yarında doktor kontrolüm var
Çorba pek doyurmuyor ya olsun az yiyin az olsun ôz olsun tosttan sonra çok yemeden iyi olurkolay gelsin canım . pırasa iyidir . çorba da içebilirsin aslında küçük bi kasecik.
Ne yaptın süpürge de bir karar verdin mi ?kolay gelsin canım . pırasa iyidir . çorba da içebilirsin aslında küçük bi kasecik.
Günü iyi toparlamissinSabah kahvaltısı
Tam buğday ekmeği sandiviç
Domates salatalık
Yeşillik
Yumurta
1 kase yulaf ezmesi
Ara öğün:
Sandiviç
Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Cacık
Ara öğün:
Yogurt
Galeta
Pirinç patlagi
Elma 1 tane
Akşam Yemeği:
Köfte 2 tane
Ayran
Salata
Aynen canim güzel yedim ama hal kafanı kaldıramıyorum halsizlikten asıl sebeb ne biliyormusun beni halsiz eden dışım abse yapmış doktor bulamıyorum dis doktoru yok delirecek burda hepsi dolu okadar halamızınki bu dişten diye tahmin ediyorum. Yedikçe yedim bugün çok şükür toparladım günüGünü iyi toparlamissin
Çok mu yedim acaba diye kendime kızmıştımGünü iyi toparlamissin
Çok geçmiş olsun canim.Aynen canim güzel yedim ama hal kafanı kaldıramıyorum halsizlikten asıl sebeb ne biliyormusun beni halsiz eden dışım abse yapmış doktor bulamıyorum dis doktoru yok delirecek burda hepsi dolu okadar halamızınki bu dişten diye tahmin ediyorum. Yedikçe yedim bugün çok şükür toparladım günü
Yok canım ogleden sonra az yemişsin.Sabah kahvaltısı
Tam buğday ekmeği sandiviç
Domates salatalık
Yeşillik
Yumurta
1 kase yulaf ezmesi
Ara öğün:
Sandiviç
Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Cacık
Ara öğün:
Yogurt
Galeta
Pirinç patlagi
Elma 1 tane
Akşam Yemeği:
Köfte 2 tane
Ayran
Salata
Saol canim bakıcam bende tekrar sizede çok geçmiş olsun canim. Ahh canim benim ınsallah herşey yolunda giderÇok geçmiş olsun canim.
Dış çok zor ve evde yapabileceğim biraey de yok, Dr bulmaya çalış.
Bizim de yarın dış randevumuz var, kızımın bir dişine kanal tedavisi yapılması gerek. Geçen hafta bir dişine dolgu yapılmıştı, zor oldu ağzını syrekli açik tutmak, ki yarın ki Kanal tedavisi daha uzun sürecek. Onun stresi var bende de.
Dişin apse yaptiysa dr bişey yapamaz tanidik dr varsa bi antibiyotik ismi al onu kullan iltihabın gitmesi lazım öncelikleAynen canim güzel yedim ama hal kafanı kaldıramıyorum halsizlikten asıl sebeb ne biliyormusun beni halsiz eden dışım abse yapmış doktor bulamıyorum dis doktoru yok delirecek burda hepsi dolu okadar halamızınki bu dişten diye tahmin ediyorum. Yedikçe yedim bugün çok şükür toparladım günü
Benim komsumun kizi da birinci sinifa gidiyor canim disleri dusmeye de basladi geceerde dolgu vs yaptilar baya git gel yapti dr a ama iyi simdi masaahÇok geçmiş olsun canim.
Dış çok zor ve evde yapabileceğim biraey de yok, Dr bulmaya çalış.
Bizim de yarın dış randevumuz var, kızımın bir dişine kanal tedavisi yapılması gerek. Geçen hafta bir dişine dolgu yapılmıştı, zor oldu ağzını syrekli açik tutmak, ki yarın ki Kanal tedavisi daha uzun sürecek. Onun stresi var bende de.
Gecmis olsun canimSaol canim bakıcam bende tekrar sizede çok geçmiş olsun canim. Ahh canim benim ınsallah herşey yolunda gider
Olsun canim, haftaya denersin.Akşam yemeği
Bir porsiyon pırasa yemeği
Bir dilim ekmek
Birazdan yeşil çay icicem
Ama hala baskül alamadım eşim varya diyor bozulduğuna inanmıyor bizim çamaşır makinesi hareket ediyor çalışınca temizlik yaparken üzerine koymuştum alacaktım unuttum makine sıkmaya geçince üstünden atmış gürültüsüne kostüm iş işten geçmiştiama bahaneyle yeni alacam ama biraz vakit alacak yarın tartılamıycam şimdiden haber vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?